Νύχτα των Κρυστάλλων θέλουν οι φασιστοσυμμορίτες

Posted on 11 Μαΐου, 2011 1:37 πμ από

10


Αναδημοσιεύει από το : avantgarde2oo9   o risinggalaxy

Με αφορμή τη δολοφονία ενός 44χρονου άντρα στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου (ενώ κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο), οι φασιστοσυμμορίτες έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό μεμονωμένων μεταναστών από το απόγευμα στην περιοχή γύρω από τη Βικτόρια. Στο στόχαστρο της φασιστικής βίας βρέθηκαν σπίτια μεταναστών. “Με λοστούς και πέτρες έσπασαν τη τζαμαρία πολυκατοικίας, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα ισογείου όπου διέμεναν αλλοδαποί και τραυμάτισαν έναν από αυτούς”, καθώς και μαγαζιά που σπάστηκαν. Το θράσος τους δεν έχει πλέον όρια.Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα έγκλημα για να εξαπολύσουν τη βρωμερή τους δολοφονική δράση. Την ίδια στιγμή δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ μαζί και οι σύντροφοι τους της ομάδας Δελτα συνεπικουρούν στην εγκληματική τους δράση, ανοίγουν το δρόμο στα καθάρματα, ενώ από κοινού επιτέθηκαν στις καταλήψεις Σκαραμαγκά και Βίλα Αμαλία ρίχνοντας δακρυγόνα και κρότου λάμψης. Οι θρασύδειλοι φασίστες παρακινούσαν τα ΜΑΤ να “γα…σουν” τους αναρχικούς, αλλά οι ίδιοι έκαναν επίδειξη της δειλίας τους μένοντας σε απόσταση ασφάλειας να κρυφοκοιτάξουν ως κοινοί ματάκηδες που είναι.
150 περίπου παρακμιακοί φασίστες και παρατρεχάμενοι παραμένουν στην περιοχή με τη συνοδεία αρκετών διμοιριών ΜΑΤ και ομάδων Διας, οι οποίοι όχι μόνο δεν τους εμποδίζουν να σακατεύουν ανύποπτους μετανάστες στο δρόμο τους αλλά τους περιφρουρούν για κάθε ενδεχόμενο.
Τα κανάλια όπως και στην περίπτωση των δύο αστυνομικών της Δίας που σκοτώθηκαν σε σύρραξη με ληστές στο Ρέντη αφήνουν να εννοηθεί ότι οι δολοφόνοι του 44χρονου είναι ξένοι, επαναλαμβάνοντας τη ρατσιστική προπαγάνδα περί εγκληματιών αλλοδαπών που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε άντρο του εγκλήματος. Ωστόσο “από την προανάκριση -για την υπόθεση του Ρέντη- προέκυψε ότι η συμμορία που ενεπλάκη στο μακελειό, αποτελούνταν από έξι άτομα και συγκεκριμένα τους τέσσερις ομογενείς, -από τη Ρωσία, εκ των οποίων συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν- που ήταν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο καταδίωκαν οι αστυνομικοί και δύο έλληνες συνεργοί τους”.http://newsleaks.gr/
Εγκέφαλος μάλιστα της σπείρας είναι πρώην αστυνομικός που πιάστηκε στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη και μέχρι και πριν από λίγους μήνες υπηρετούσε στο αρχηγείο της αστυνομίας! Ο “ανώνυμος” αυτός λωποδύτης διέμενε σε διώροφη παραλιακή βίλα του Πόρτο Ράφτη και σύμφωνα με διευκρίνιση του ίδιου του αρχηγείου της Αστυνομίας, ο 40χρονος πρώην αστυνομικός δεν είναι απότακτος αλλά απόστρατος. Υπηρετούσε μέχρι τον περασμένο Μάρτιο στην επιθεώρηση Οικονομικών του αρχηγείου και αποχώρησε, επικαλούμενος λόγους υγείας. Το ίδιο άτομο ελέγχεται και για απανωτές υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών στους οποίους παρουσιάζονταν ως μεγαλοπαράγοντας του υπουργείου και υπόσχονταν στα θύματα εξυπηρετήσεις και διευθέτηση εκκρεμών υποθέσεων τους, προφανώς έναντι αμοιβής. Πηγή
Για αυτή λοιπόν την υπόθεση οι ναζιστές υποκοσμιακοί της χρυσής αυγής είχαν ξεσηκώσει το Ρέντη κατηγορώντας συλλήβδην τους μετανάστες σαν υπεύθυνους του μακελειού. Το ίδιο κάνουν και τώρα.
Να υπενθυμίσουμε σε όλα τα κοπρόσκυλα που ταυτίζονται με το σκεπτικό των φασιστών ότι πρωτοκλασάτο στέλεχος της χ.α. ονόματι Ρήγας Χρήστος, υποψήφιος περιφερειάρχης με τη συμμορίας στη Δυτικη Ελλάδα, συνελήφθη στις 18 Απριλίου ως δράστης της διπλής δολοφονίας με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Ο 36χρονος δράστης είναι επίσης ιδιοκτήτης καφετέριας στον Άγιο Παντελεήμονα, και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου. [tvxs.gr]
Και όμως ο φασιστικός υπόκοσμος που αποτελείται από αλήτες της νύχτας, προαγωγούς και προστάτες, έχει το θράσος να παριστάνει τον τιμητή της δικαιοσύνης.
Για την αριστερά και το κίνημα η φασιστική βία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Ο τρόμος που επικρατεί στις περιοχές κάτω από την Πατησίων στο μεγαλύτερο βαθμό οφείλεται στην αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού από τους φασίστες, τις εγκληματικές συμμορίες των νονών και των εμπόρων ναρκωτικών στις οποίες άμεσα εμπλέκονται και όλα αυτά υπό την προστασία της αστυνομίας. Το κράτος αφήνοντας τους μετανάστες στο περιθώριο χωρίς καμία διαδικασία νομιμοποίησης τους, εκτρέφει όλα τα κυκλώματα εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δυστυχίας, και γύρω από αυτά αναπτύσσονται όλα τα είδη της εγκληματικότητας. Η περιοχή είναι ένα γκέτο με απόλυτη ευθύνη του κράτους που έτσι μεταμορφώνει την κοινωνική οργή σε έναν εμφύλιο μεταξύ ελλήνων και ξένων απόκληρων και όλων εναντίον όλων. Καθήκον της αριστεράς είναι να τσακίσει τα κόκαλα σε κάθε συμμορίτη φασίστα και νονό της νύχτας που σκορπάει τον τρόμο στην περιοχή. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να σπάσει το γκέτο και να αποκατασταθεί ένα κλίμα στοιχειώδους ασφάλειας για τους ανθρώπους, ντόπιους και μετανάστες που ζουν στην περιοχή.

Έξω οι φασίστες και οι νονοί της νύχτας από το κέντρο της Αθήνας
Οργάνωση της αυτοάμυνας στη φασιστική τρομοκρατία