O ΓΑΠ στην κηδεία του Σάντα και η… υποδοχή

Posted on 5 Μαΐου, 2011 6:51 μμ από

34


[ΒΙΝΤΕΟ]

Του Γαλαξιάρχη

Κι όμως, το έκανε κι αυτό ο πρωθυπουργός. Παρέστη στην κηδεία του Λάκη Σάντα, ή καλύτερα την έκανε με γοργά βήματα. Ήδη κυκλοφορούν αναφορές για γιουχαϊσματα, αλλά δε θα σταθώ σε αυτά στο βίντεο που ακολουθεί. Κατά την άποψή μου μιλάει πολύ περισσότερο η αφωνία και το μουρμούρισμα των παρευρισκόμενων. Ένα στοπ-καρέ μίας κοινωνίας που παγώνει στην όψη του «θράσους», αλλά και ευτυχώς μία πιο ώριμη κοινωνία που δεν ξεσπά σε χειροκροτήματα και λουλουδοπόλεμο κάθε φορά που συναντά τον εξουσιαστή της.

Μεταφέρω από το Alfavita.gr

Στο Α’ νεκροταφείο της Αθήνας  έγινε η κηδεία του μεγάλου αγωνιστή Λάκη Σάντα και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε.

Ένα  κομμάτι των συγκεντρωμένων γίουχαραν τον Γιώργο Παπανδρέου αποκαλώντας τον δωσίλογο και προδότη

Νωρίτερα, άλλη μία μερίδα ανθρώπων αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη φωνάζοντάς του ότι όλοι οι πολιτικοί είναι υποκριτές και η παρουσία τους στην κηδεία του Λάκη Σάντα είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας τους.

Σύμφωνα με το newsit.gr

Με την άφιξη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μία μερίδα ανθρώπων που βρισκόταν στην κηδεία τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντάς του υβριστικά συνθήματα και αποκαλώντας τον πρωθυπουργό προδότη και δωσίλογο.

Προς στιγμή επικράτησε μικροένταση στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησιού, αλλά το επεισόδιο ευτυχώς δεν συνεχίστηκε. Νωρίτερα, άλλη μία μερίδα ανθρώπων αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη φωνάζοντάς του ότι όλοι οι πολιτικοί είναι υποκριτές και η παρουσία τους στην κηδεία του Λάκη Σάντα είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας τους.

O ΓΑΠ στην κηδεία του Σάντα και η… υποδοχή