Πέντε λόγοι που με κάνουν σκυθρωπό

Posted on 10 Μαρτίου, 2011 1:12 πμ από

30


του Γαλαξιάρχη

Από το απόγευμα που ανακοινώθηκε η λύση της απεργίας πείνας των «300» ικετών της Υπατίας έχω μία δυσκολία να χαμογελάσω και μία δυσχέρεια να εκφράσω την ικανοποίησή μου. Σιωπηλή κατήφεια το αποκαλεί ο καθρέφτης του μπάνιου μου.

Δεν γιορτάζω με τους «300»:

1. Επειδή, λόγω της αντίληψης της αδυναμίας του χαρακτήρα μου να βρεθώ στη δική τους θέση σε έναν τόσο απελπισμένο αγώνα που διαγράφει το ίδιο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, δεν διανοούμαι να μπω στο κάδρο της νίκης. Τους ανήκει εξολοκλήρου.

2. Επειδή, δεν εμπιστεύομαι τους επαγγελματίες ψεύτες της κυβέρνησης. Εξαπάτησαν δέκα εκατομμύρια ψηφοφόρους χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους. Ούτε που μπορώ να φανταστώ πόσο δούλεμα μπορούν να ρίξουν σε 300 «λαθρομετανάστες». Αν και βλέποντας τον «εθνικοσοσιαλιστή» Ραγκούση να κραυγάζει στο Σκάι πριν λίγες ώρες, πήρα μυρουδιά.

3. Επειδή, αυτοί οι άνθρωποι που δέχτηκαν τη στήριξη μερικών χιλιάδων αλληλέγγυων στον αγώνα τους, αύριο θα δεχτούν την περιποίηση των πρετοριανών κρετίνων της ελληνικής αστυνομίας.

4. Επειδή η νίκη τους έρχεται την ίδια στιγμή που η κόρη του φασίστα Λεπέν σαρώνει στις γαλλικές δημοσκοπήσεις, δίνοντας μία ιδέα για τη ναζιστική σαπίλα που επί δεκαετίες ενδημεί στο μουχλιασμένο σώμα της «γηραιάς ηπείρου», όποτε οι καπιταλιστικές κρίσεις της χτυπούν την πόρτα.

5. Επειδή στην πόλη του «συνήγορου του πολίτη» σήμερα το πρωί ένας ακόμη άστεγος πέθανε από το βαρύ (μεσογειακό!) ψύχος και άλλοι δύο βρέθηκαν παγωμένοι. Στην ίδια πόλη που κάτι ελεεινά γκεμπελόσκυλα σαν το Γιάννη Λοβέρδο, τσεπώνουν τέσσερα χιλιαρικάκια το μήνα για να πίνουν τον πρωινό καφέ τους στο δημοτικό ραδιόφωνο, εκτοξεύοντας βοθρολύματα σε Έλληνες και μετανάστες εργάτες, υπαλλήλους και ανέργους.

Επιστρέφω στη σκυθρωπή σιωπή μου…

Ζaphod

Short Link: http://wp.me/p1pa1c-8wg

Posted in: Ζωή