Κλείνουμε ό,τι γουστάρουμε όποτε γουστάρουμε (ΕΡΤ HD )

Posted on 12 Ιουνίου, 2013 1:24 πμ από

61


Λουκέτο στην ΕΡΤ αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση και έκοψε το πρόγραμμα της ΕΡΤ . Τόσο απλά, χωρίς πολλά πολλά. Το σκεφτήκανε, το συζητήσανε μεταξύ τους και προφανώς κάποιος καυλωμένος έριξε την ιδέα » Να τους κόψουμε στα μπαμ , να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν κουνιέται …» .  «Σήμερα τελειώνει το Πάρτυ» . Χειροκρότημα, κόκα και γρήγορο βάψιμο στο μαλλί. Σταθερό βλέμμα με υπονοούμενο και λέξεις κλειδιά «αρχείο ερτ, δορυφορικές υπηρεσίες, αξιοκρατία, εξωστρέφεια, διαφάνεια «.

Θα βγει τώρα ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης και θα πει παπάρες με σοβαρό ύφος και γραβάτα. Θα βγει και ο Βενιζέλος και θα μιλήσει για Δημοκρατία. Τι και αν το ξέρανε 1 μήνα τώρα πως θα κλείσουν την ΕΡΤ. Χαρ , χαρ, χαρ …ποταπά ανθρωπάκια που έκαναν γαργάρα -π.χ.- την διαπόμπευση οροθετικών γυναικών θα μας μιλήσουν για δημοκρατία , πραξικοπήματα, για άλλες εποχές και τα λοιπά κουραστικά.

Βγήκε πριν λίγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο νεώτερος ο Γλυφαδιώτης ο μεγαλοπρεπής και έγραψε στο twitter «Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί άλλο να πληρώνει την σπατάλη του δημοσίου. Σήμερα έγινε το αυτονόητο για μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού » . Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Και αναρωτιέμαι….Μόνο εγώ φαντασιώνομαι λαηβάρα στην ΕΡΤ; ; ; 😀 😀 😀

Δείτε live εδωπά http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT

Spin

Κοντό λινκ http://wp.me/p1pa1c-iWV

Posted in: Ελλάδα