O Philip K. Dick στη Spinalonga (προσοχή ύπουλο μουσικό ποστ)

Posted on 20 Μαρτίου, 2013 10:50 μμ από

19


Κάποιοι λένε πως ο Φίλιππος δεν έφυγε ποτέ,πήγε στη Spinalonga  για να αράξει το κορμί του .Γιανα γράψει με την ησυχία του νέα βιβλία πίνοντας λίγο ρακή  και ακούγοντας καλή underground rock μουσική που κυκλοφορεί ελεύθερη στα υπόγεια  και στο ιντερνέτ. Alors…Η νέα online συλλογή της Spinalonga Records , ναι για αυτή ο λόγος, σας περιμένει για να την κατεβάσετε, να την ακούσετε, να την διαδώσετε και να ψηθείτε μαζί της. Ακολουθεί κωδικοποιημένο μήνυμα -αποσταθεροποιητής κοινωνικών φρονιμήτων και λοιπών άλογων ίππων.

hahah haha hahaha hah h a a a

Philip K Dick Approves


Η νέα δωρεάν ψηφιακή συλλογή της Spinalonga Records – 3η στη σειρά μετά τις This is Groovy Indie Heavy? (2010) & This is Heavy Heavy Heavy (2011) – έρχεται με τον φιλιππικό τίτλο A Sampler Darkly και περιέχει κομμάτια από τις τρέχουσες / επικείμενες κυκλοφορίες της κολλεκτίβας δίπλα σε κομμάτια από εξαιρετικές τοπικές μπάντες, διαλεγμένες προσεκτικά από τους μάγους με τα δώρα.

προφανές

Μέχρι και η Κουτσή Μαρία

Η μουσική σκηνή στην χώρα βρίσκεται σε μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία, αψηφώντας τη ζοφερή συγκυρία. Περιοδείες ανά τον κόσμο, κυκλοφορίες σε ντόπια και ξένα labels, συνεργασίες με αλάνια του εξωτερικού… η σκηνή δονείται επιτέλους στην δική της συχνότητα. Αυτή την άνθηση προσπαθήσαμε να καταγράψουμε με αυτή τη συλλογή, όχι παρέχοντας τον απόλυτο οδηγό της αλλά αποτυπώνοντας μια επίκαιρη εκδοχή της.Εδώ θα βρούμε το διαστημικό ροκ των Σερραίων Tuber και των Κομοτηναίων Lunarmare, τα heavy blues της συμπρωτεύουσας μοιρασμένα μεταξύ This is Nowhere και De Sades, την εκρηκτικότητα των Psychedelic Trips to Death από το Κιλκίς, το μετα-ποστ των Their Methlab από τα Γιάννενα και των Adolf Plays The Jazz, το νέο δυνατό χαρτί από την ροκενρολλομάνα Θεσσαλονίκη, Meanwhile in Mexico, τον αμείλικτο θόρυβο της Rita Mosss, τους παλιούς Cube, τους μπαρουτοκαπνισμένους οργανικούς stoners 45Rats, τα ανατολίτικα μοτίβα των Circassian & τα μαθηματικά των One Leg Mary, το αλητήριο garage των AAS, την διονυσιακή ψυχεδέλεια των Wham Jah και τους Savage Land, το πειραματικό σχήμα του Κορνήλιου Κυριακίδη (Tardive Dyskinesia), συνοδευόμενου από την μοναδική φωνή της Φλώρας Ιωαννίδη (Ludmila, Make Believe).Μερικά από τα κομμάτια αυτά παρουσιάζονται στην τελική τους μορφή, άλλα πιάνουν τον παλμό των συγκροτημάτων απευθείας από τα προβάδικα, για αυτό και η συλλογή δεν φοβάται τίποτα και μοιράζεται ελεύθερα προς όλους.

προκραστηνεσιοναλ

προκραστηνεσιοναλ

Προσεγγίστε την λοιπόν αγαπησιάρικα, σαν μια κασέτα που θα γράφατε στην/ον αγαπημένη/ο σας.Το κατέβασμα, το ξανανέβασμα, η μοιρασιά, το DJλίκι, η ραδιοφωνική παρουσίαση, το κάψιμο σε CD και η κριτική στο A Sampler Darkly ενθαρρύνονται με πάθος. Αρκεί μια μικρή αναφορά στην πηγή και φυσικά η μη κερδοσκοπική χρήση/αναπαραγωγή καθώς τα δικαιώματα από τα κομμάτια ανήκουν στους καλλιτέχνες.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο φρέσκο bandcamp της Spinalonga. Εκεί υπάρχουν και οι προηγούμενες έξι (6) συλλογές. Διαδώστε! 

spinalonga.bandcamp.com

spinalonga.net

http://www.facebook.com/groups/5554917903

https://twitter.com/Spinalongarecs

Πικάσο στα 90s

Πικάσο στα 90s

Ιδού και τα τραγούδια της συλλογής. Αν δεν σας αρέσει η σειρά αλλάχτε τη .

01. This Is Nowhere – A  Possible End (from their split EP with De Sades, 2012)
02. Psychedelic Trips To Death – Jesus Want Her To Kill (from their debut Malibu, self released, 2012)
03. One Leg Mary – A Big Win For Boredom (from their debut Yes Exactly, Maybe Not, Spinalonga Records, 2012)

04. Their Methlab – When All Disposed (previously unreleased, 2013)

05. Rita Mosss – Money Is Bliss (from their debut ASSS, self released, 2012)
06. Cube – Drive (from their self titled debut LP, Spinalonga Records/Body Blows Records, 2012)

07. De Sades – Motherfucking Blues (from their split EP with This Is Nowhere, 2012)
08. 45Rats – Star54 (previously unreleased, 2012)
09. Tuber – Sex & Depression (from their debut self titled EP, Krauted Mind Records, 2012)
10. Lunarmare – Rings Of Saturn (previously unreleased, 2012)
11. Circassian – Eastern Patterns (from their Procrastination EP, Spinalonga Records, 2012)
12. AAS – ΧΕΣΟΥΣ (from their upcoming debut, Body Blows Records/Spinalonga Records, 2013)

13. Meanwhile in Mexico – Zaira (from their debut Rosencrantz and Guildenstern are deaf, On Stage Records, 2013)
14. Wham Jah – Move Your Sexy Butt (previously unreleased, 2013)

15. Adolf Plays The Jazz – Wreck (from their Form Follows Function LP, self released, 2012)
16. Savage Land – Why (from Marvels In The Sky, self released, 2012)

Τσεκάρετε και τις φιλικές εταιρείες: www.bodyblows.net /// http://www.onstagerecords.gr /// www.facebook.com/thelabrecordsgreece /// www.phasejunk.com /// www.handsinsand.wordpress.com /// www.ctsprods.com /// www.venerateindustries.com /// www.krautedmind.com /// www.eye5records.gr

Στο παρών ποστ προτείνεται ο μουσικός κανιβαλισμός και αινθαροίνΕτε το κάψιμο κάθε είδους . Αρκεί φυσικά ο σκοπός να μην αγιάζει τα μέσα ή τουλάχιστον να μην βάλετε μουσική που δεν μου γουστάρει ή που δεν μου κάνει κέφι ή που πιθανόν θα μπορούσε να με προσβάλλει με έναν αόρατο και αμφίδρομο τρόπο . Ευχαριστώ. Παρακαλώ. Μια χαρά εσείς ;

Spin Dark

http://wp.me/p1pa1c-iBL