Τέλος εποχής…

Posted on 19 Δεκεμβρίου, 2012 12:11 μμ από

61


Φτάσαμε στο τέλος εποχής. Περίπου όπως, ενώ έχει δεσμευθεί η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να σε ενημερώνει – δωρεάν – όταν φτάσεις στο 80% του – ήδη πληρωμένου και όχι δωρεάν – χρόνου ομιλίας σου, δε σε ενημερώνει εγκαίρως και καθυστερεί να φτάσει το αυτοματοποιημένο ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό σου… Τότε που σκέφτεσαι «έχω ακόμα το 20%» ενώ στην πραγματικότητα ήδη είσαι στο 99%… Έτσι, ας πούμε ότι «ξέχασε» κάποιος να μας ενημερώσει εγκαίρως.

Είμαστε το 99% (όπως λένε και στα κινήματα Occupy) και είμαστε στο 99% του χρόνου μας.

Χρησιμοποιήστε το τελευταίο (για την ώρα) 1% του χρόνου  – σοφά – και πείτε αυτό που είναι σημαντικό, σε αυτούς που σας είναι σημαντικοί, αυτό που συνήθως αναβάλατε γιατί «δεν είχατε χρόνο»… ή, μάλλον, επειδή νομίζατε ότι «έχετε χρόνο» μπροστά σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις, πρώτα και αν μείνει χρόνος διεκπεραιώνετε και τις λοιπές.

Πιθανότατα, θα κάνετε ανανέωση «χρόνου ομιλίας» (άλλωστε, λεφτά υπάρχουν!) και πάλι από τον άλλο μήνα μια από τα ίδια θα γίνεται. Όμως, για την απειροελάχιστη πιθανότητα που οι my-ass (όχι οι Μάγιας, οι άλλοι με τις αστήριχτες θεωρίες) τυχαία δικαιωθούν και γίνει κάτι την Παρασκευή και επέλθει… το τέλος του χρόνου (#diplis και του 2012, κοντά είμαστε αλλά και του γενικότερου Χρόνου), αν και είμαι σίγουρη ότι εκείνοι θα σοκαριστούν περισσότερο, γι΄αυτό λοιπόν, πάρτε μολύβι-χαρτί, άιπαντ για να γράψετε ή απλά σκεφτείτε τι έχετε να πείτε, όπως στις πρώτες εκθέσεις που πρωτογράψατε στο Δημοτικό.

Σκέφτομαι και γράφω – Θέμα: «Τέλος εποχής. Τι (θα) έκανα το Σαββατοκύριακο.»

Να είστε σύντομοι και περιεκτικοί και θυμηθείτε ότι δε χρειάζεται να αιτιολογήσετε οτιδήποτε, ενώ παράλληλα μπορείτε να τα πείτε όλα με μια εικόνα, ένα βίντεο ή κάποιο ηχητικό.

OccupySesameSt-7(1)

Χρειάζομαι περισσότερα μπιχκοτάκια.

ΥΓ μην τα γράψετε εδώ, εκτός αν προορίζονται για κάποιον //φο ή αποδεδειγμένα αναγνώστη του //φου ή εξουσιοδοτημένο //φο να παραλάβει για λογαριασμό άλλου λογαριασμού (μη σπαμάρετε στο σοβαρό μπλογκ μας!).

ΥΓ2 στείλτε μπιχκοτάκια.

Send-more-cookies Link: http://wp.me/p1pa1c-idI

koula, the trell