Χριστουγεννιάτικο παζάρι stray.gr

Posted on 29 Νοεμβρίου, 2012 4:59 μμ από

44


Το Σωματείο Προστασίας και Περίθαλψης αδέσποτων ζώων Stray.gr σας περιμένει στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012 στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα.

Το Bazaar του Stray φέτος θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις και διαδραστικά δρώμενα που περιλαμβάνουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ιδιοκτήτες ζώων, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, εργαστήρια ζωγραφικής, μουσικές εκδηλώσεις, αφηγήσεις παραμυθιών και επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται, για πρώτη φορά, σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς όπως το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, το Κοινωνικό Ωδείο και η Σχολή Σκύλων Οδηγών Lara.

Τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η μάχη για τα αδέσποτα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο, με ιδιαίτερα αυξημένα περιστατικά εγκαταλείψεων, μειωμένες υιοθεσίες, και ελάχιστους πλέον Δήμους να διατηρούν προγράμματα περίθαλψης και στείρωσης. Αυτή τη στιγμή το σωματείο διαχειρίζεται με μεγάλη δυσκολία περισσότερα από 100 περιστατικά σκυλιών και γατιών που περιμένουν να βρουν σπίτι. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, το 2012, κατάφερε να βρει οικογένειες σε περισσότερα από 280 σκύλους και γάτες, και πραγματοποίησε πάνω από 100 στειρώσεις σε αδέσποτα. Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του, περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.

Εκ μέρους των αδέσποτων ζώων, Ευχαριστούμε πολύ.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων του Bazaar

Αναδημοσιεύει από το Stray.gr η Narrator και σας προτρέπει να πάτε, θα βρείτε και πολύ ωραία βιβλία και dvd που πρόσφερε η ίδια, εγγύηση λέμε!.

http://wp.me/s1pa1c-bazaar