Απεργία (μάθε μπαλίτσα)

Posted on 26 Σεπτεμβρίου, 2012 2:18 πμ από

20


Αν αφαιρέσουμε το γράμμα Π από την λέξη Απεργία, έχουμε την αΕργία. Αν όμως αντικαταστήσουμε το Π με το Ν τότε έχουμε την ανερΓία. Γίνεται αμέσως αμέσως σαφές πως έχουμε 2 βασικές υποθέσεις οι οποίες προκύπτουν από τον τίτλο. Παραπέρα, έχουμε 2 λέξεις που υποκινούνται από 2 διαφορετικές ορμογοργόνες που κολυμπούν στην ευρύτερη κοιλιακή μας χώρα και ενεργοποιούν το δεύτερο μας  τσάκρα, δηλαδή το navel chakra ή αλλιώς τον εξαπέταλο λωτό του Προστάτη.

εωρα

Αιώρα αδειανή κατάντησε η ζωή μας


Αφήνοντας, για το καλό του έθνους  και με εντολή σαμαρά, στην άκρη αυτές τις αηδίες με το γοργοτσάκρα προχωράμε προς την ΑΛΗΘΕΙΑ. Η Αλήθεια είναι η κόρη της Ιστορίας, εξαδέλφη της Εξέγερσης και συνυφάδα της Nayu (προσοχή, εδώ ως Nayu ορίζουμε την ξεδιάντροπη προπαγάνδα που εξυπηρετεί αντιδραστικούς και σκοταδιστικούς σκοπούς. Γκουγκλάρετε  και ακούστε στο γιουτούμπη με δικιά σας ευθύνη).
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η αφαιρετική ικανότητα, δεν έχει αναπτυχθεί ιδιαιτέρως. Άρα τείνουμε να χρησιμοποιούμε άλλες ικανότητες {της αντικατάστασης δηλαδή, η οποία σημειώστε πως  ε-ι-ν-α-ι το αντίθετο της κατάστασης, η οποία μας φέρνει την ε-π-ανάσταση (μάθε μπαλίτσα)} οι οποίες όμως δεν μπορούν να μας αποθεώσουν, ούτε να μας αποξυλώσουν. Κοινώς, δεν γίνεται να πας να παίξεις μέσα στο Καραισκάκη με τη Σάλκε χωρίς να ανεβαίνουν τα ακραία μπακ και να πιέζουν. Και στην τελική αν δεν μπορεί ο Βασιλάκης να ανέβει να κάνει μια σέντρα της προκοπής , τότε δοκίμασε τον Βλαχοδήμο που ναι και νέος και μπορεί να εξελιχθεί και μπορεί μετά ο σύλλογος να τον πουλήσει και να κάνει καλό όνομα το κλαμπ στην Ευρώπη και να πάρει το τσάμπιονς λιγκ ο βαγγέλας ο μαρίνας και νοιώσεις εσύ καλά και μετά όλοι να μαστε καλά και να πεθάνουμε ήσυχοι και να γίνουμε τροφή για τα σκουλήκια και άλλους ωοργανισμούς, που όμως δεν είναι θέμα του απόντος τοστ.

Με απλά λόγια , θέλω να πω ότι δεν καταφέρνουμε και τίποτα με το να επιλέγουμε να κρυβόμαστε από τη ζωή και  από την ίδια μας την ύπαρξη. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε να ξεγελάσουμε την πίκρα μας αντικαθιστώντας την απεργία με την ανεργία. Στην ουσία έχομεν μπροστά μας την αντικατάσταση του Π από το Ν, πράγμα το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι μια τέτοια κίνηση υποκινείται από το Πολεμικό Ναυτικό και άρα δεν είναι ορθή, ούτε χρηστή, ούτε χριστιανική. Στην τελική όλοι μας ξέρουμε πως ούτε καν οι ίδιοι οι ιππότες του Νι δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Η δυνατότητα της αεργίας είναι αυτή που μας αποθεώνει και αυτήνανε πρέπει να κατακτήσουμε. Η πίστη του ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να αράζει περισσότερο,  να γουστάρει περισσότερο, να ποθεί περισσότερο, να δημιουργεί περισσότερο, να γελά περισσότερο, να αγαπά περισσότερο, να είναι περισσότερο. Τώρα που καταρρέει το ψευτοόνειρο της πλαστικής ζωής ας μην φοβόμαστε την ανεργία, ας πάμε για την γκρούβα. Ας μην συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που μας πρέπει. Αλλιώς θα πάμε άκλαφτοι.
Αύριο έχει απεργία. Μια υπέροχη ευκαιρία να κοιμηθείς σαν πουλάκι και να ξυπνήσεις σαν άνθρωπος και όχι σαν ρομπότ προγραμματισμένο να εκτελεί μια ανούσια επαναληπτική ξεκομμένη λειτουργία 12 μήνες το χρόνο, 9 με 5, Δευτέρα με Παρασκευή. Λες και δεν έχουμε καλύτερες δουλειές να κάνουμε … Παπάρες Καπιτάλες.
ESINTI αδέρφια.Να φτιάξετε καλά όνειρα.

Υ.Γ. : Παρακαλούνται οι σύντρολοι Παραλληλογράφοι να επέμβουν…γιατί χανόμαστε

αεργολίνκιους μόμπιους σουπέριους μπίνγκιους απύθμενους βλάκας αμήν : http://wp.me/p1pa1c-hOJ