Σοκ: Συνελήφθη η Ελευθερία Ελευθερίου!

Posted on 28 Μαΐου, 2012 5:30 μμ από

10


** ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ **

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η προφυλάκιση της εκπροσώπου της Ελλάδας στην εφετινή Eurovision, Ελευθερίας Ελευθερίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που καταφτάνουν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια συνελήφθη λίγο μετά από την άφιξή της στην Αθήνα από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου και βρισκόταν εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η ιστορία φαίνεται να έχει ως εξής:

Αμέσως μετά την ερμηνεία της το βράδυ του Σαββάτου, ο πρώην ισχυρός άντρας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επικοινώνησε προσωπικώς με τον αρμόδιο εισαγγελέα και -όντας εξαιρετικά ταραγμένος- ζήτησε την άμεσα έκδοση εντάλματος σύλληψης της αοιδού. Ο λόγος; Το γεγονός πως δήλωσε δημόσια πως έχει αφροδίσια, και μάλιστα μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές από όλη την Ευρώπη. Είναι γνωστό πως ο τέως Υπουργός έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα δημόσιας υγείας, όπως φάνηκε και από τις συλλήψεις οροθετικών ιερόδουλων αλλά και τις επιχειρήσεις-σκούπα που διέταξε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατά τις οποίες προσήχθησαν στα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα ιερόδουλες οι οποίες κυοφορούσαν. Η ενδεχόμενη υγειονομική βόμβα που ακούει στο όνομα Ελευθερία Ελευθερίου δε θα μπορούσε να αφήσει τον κ.Χρυσοχοΐδη αδιάφορο. Η παραδοχή της ότι πάσχει από αφροδίσια νοσήματα έθεσε αμέσως σε λειτουργία τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του κ.Χρυσοχοΐδη , ο οποίος φρόντισε να περιοριστεί άμεσα αυτή η ασύμμετρη απειλή.

Το θέμα δεν έχει προβληθεί από τα μεγάλα media, μιας και απαίτηση και των δύο πλευρών (του κ.Χρυσοχοΐδη αλλά και της γνωστής τραγουδίστριας) ήταν να μην πάρει μεγάλη έκταση έως ότου βγουν οι εξετάσεις οι οποίες θα αποδεικνύουν την ύπαρξη ή μη των εν λόγω νοσημάτων. Πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και στην περίπτωση που η τραγουδίστρια δεν είναι φορέας αφροδίσιων, θα ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Καλλιτεχνικοί κύκλοι πάντως δηλώνουν την αποστροφή τους για το συγκεκριμένο γεγονός, καταγγέλοντας την Ασφάλεια για «γκεσταπίτικες μεθόδους» και για άσκοπη χρήση βίας, ενώ παράλληλα διαβεβαιώνουν σε όλους τους τόνους πως η «Ελευθερία τους» -όπως την αποκαλούν- υπήρξε πάντα υπόδειγμα καθαριότητας και ασφάλειας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερώνουμε διαρκώς το παρόν άρθρο.

 

H επίμαχη δήλωση του Σαββάτου:

Από το εσώρουχο της τραγουδίστριας πάντως δε φαίνεται να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο…