Ξυλοδαρμός 18χρονου

Posted on 9 Απριλίου, 2012 2:14 μμ από

24


Την προηγούμενη Κυριακή, ακόμα ένα «μεμονωμένο περιστατικό» αστυνομικού κανιβαλισμού έκανε τον γύρο της δημοσιότητας.Ένας 18χρονος απο το Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε να χαροπαλεύει έπειτα απο «αστυνομικό έλεγχο» και προσαγωγη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενείς του 18χρονου αλλά και οι νεαροί φίλοι του, ο 18χρονος ήταν με την παρέα του σε μπαρ το Σάββατο, όταν, ενώ επέβαιναν όλοι σε αγροτικό αυτοκίνητο κινούμενο στην παραλιακή λεωφόρο, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο 18χρονος την επόμενη μεταφέρθηκε στο τοπικό κεντρο υγείας,απο εκεί στο νοσοκομείο Ηρακλείου  οπου εντοπίστηκαν σοβαρά τραύματα στα πλευρά, τον πνεύμονα και το πάγκρεας, ενώ κατόπιν της παραμονής του στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε και σε νέες εξετάσεις  και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, με σοβαρή ζημιά στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας του πνεύμονας, κάποια πλευρά του είναι σπασμένα, φέρει δύο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο υπονεφρίδιο.

Στο δελτίο ειδήσεων του τοπικού Crete tv, ο ένας απο τους φίλους του Κ.Χαιρέτη εξιστορεί το τι συνέβει καπου ανάμεσα στην διασκεδαση τους και στην μεταφορα του 18χρονου στο νοσοκομείο.

Παρέμβαση στο δελτίο έκανε και ο πρόεδρος της ενωσης αστυνομικών και δηλωσε οτι θα διερευνηθεί το συμβαν(ΕΔΕ) και ΕΑΝ και ΕΦ’ΟΣΟΝ προκύψουν ευθήνες να αποδωθούν με μεγαλη αυστηρότητα……

Βέβαια,όπως λέει και ο Policespokeman εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας σοβαρός τραυματισμός καταγγέλλεται για πρώτη φορά μετά απο 5 μέρες.

Επίσης σύμφωνα με το Cretalive.gr οι συγγενείς ζήτησαν να διερευνηθεί το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στο αστυνομικό μέγαρο στα Δύο Αοράκια και κατέγραψαν την παρουσία των πέντε νεαρών από τη στιγμή που προσήχθησαν από άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου και της ΟΕΑ, μέχρι και την αποχώρηση των τεσσάρων από εκεί. Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν δεν δείχνει κάτι το μεμπτό. Δείχνει τους νεαρούς να εισέρχονται και να αποχωρούν κανονικά , ενώ τους δείχνει επίσης και να βρίσκονται έξω από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας της Υ.Α Ηρακλείου, περιμένοντας να τους γίνει εξακρίβωση στοιχείων».

Ο θείος του 18χρονου ανέφερε στο Κουτί της Πανδώρας ότι «η κατάσταση του παιδιού της τελευταίες ώρες έχει χειροτερέψει»( 6 – 4ου)….

Να πάνε όλα καλά ευχόμαστε και το παιδί να βγεί απο το νοσοκομείο…. και με την σιγουριά για απόδοση δικαιοσύνης …. θα φταξει το μαχαίρι στο κόκκαλο για αλλη μια φορά……

Μανικάκος

Κοντο λινκ για ΕΔΕ  http://wp.me/p1pa1c-gLB