Ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση!

Posted on 19 Μαρτίου, 2012 9:46 μμ από

70


Αν ο Γκυ Ντεμπόρ ζούσε σήμερα , πιθανόν να έγραφε πως ζούμε στην εποχή της τρολιάς. Ο Άλντους Χάξλευ θα έπαιζε σφαλιάρες με τον Όργουελ για το ποιος περιέγραψε καλύτερα το ζόφο. Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ θα παράταγε το μπόντι μπόλντιν και θα  έμπαινε κατευθείαν στην κεντρική επιτροπή του Πασόκ ,εκεί δίπλα στον Ανδρέα και το Γιωργάκη. Εξάλλου τι έχει σημασία σημέρα; Την δουλειά μας να κάνουμε, την υγειά μας να έχουμε. Αντιγράφω από γαυροσάητ . ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!

father

Oh father

Την Κυριακή το βράδυ, όλοι έγιναν μάρτυρες επεισοδίων άνευ προηγουμένου στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Οι οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και τα έκαναν λίμπα. Πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και πολλά άλλα αντικείμενα πέταξαν οι πράσινοι οπαδοί στους αστυνομικούς, μερικοί εξ αυτών τραυματίστηκαν και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αλλάξει την κατάσταση και να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Αβραάμ και ο Μανιάτης, πήγαν στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται οι τραυματίες αστυνομικοί και μετέφεραν τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από την ΠΑΕ.

Ήταν μια κίνηση η οποία συγκίνησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι κακά τα ψέματα, τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν, αφού αυτό που αναζητούν είναι η τάξη και τίποτε παραπάνω.

Η εν λόγω κίνηση της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού, δείχνει πως σε τέτοιες στιγμές, σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα ή τα πρωταθλήματα, αλλά η υγεία και η ανθρώπινη ζωή.

Άλαλα τα χείλη των ασεβών. Μετά το γκολ του αλγερινού πρίγκηπα , ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ και στις καρδιές μας για άλλη μια φορά. Η σημειολογία της κίνησης της ομάδας του Μαρινάκη είναι εκπληκτική. Εφοπλιστής , στέλνει 2 έλληνες πρωτοπαλίκαρα πρωτοστελέχη να επισκεφτούν τραυματισμένους αστυνομικούς. Ένοχοι φυσικά οι πράσινοι αναρχοχούλιγκανογνωστοάγνωστοι που κλέβουν τις σοκολάτες των παιδιών και υποσκάπτουν τα θεμέλια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας. Και το προηγούμενο βράδυ, όλοι να κλαίνε για την κατάντια του ποδοσφαίρου. Χα. Χα. Χα. Χα. Φτάνει.

Πάντως όπως και να χει, ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ!!!

κόντε : http://wp.me/p1pa1c-gyU