ACHTUNG Αθήνα καθαρή !

Posted on 14 Μαρτίου, 2012 1:10 μμ από

10


Του Mind the Gap

«14/3/2012. Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα έχει στις 12:30 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γεώργιος Καμίνης.
Κύριο θέμα συζήτησης είναι οι κοινές δράσεις της πολιτείας και του δήμου για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας.»

ACHTUNG ACHTUNG

Δελτίο Τύπου της Εθνικοσοσιαλιστικής Κυβερνήσεως του Προτεκτοράτου της Νοτίου Ευρωγρεγολάνδης.

Ανάγνωσις Υποχρεωτική.

Μετά απο σύσκεψη, ο Δημοσυνήγορος της αρείας πόλης των Αθηνών, her Georg Von Ofen (άρειο όνομα : Γεώργιος Καμίνης) και ο Αρχηγός των ταγμάτων ΕΛ.ΑΣ. -SS, General Michael Goldschmied (άρειο όνομα : Μιχαήλ Χρυσοχοίδης) απο-φάσισαν, από κοινού, την εφαρμογή της Endlösung (Τελική λύσις), ώστε να απαλλαγεί το εμπορικό κέντρο από αστέγους, μετανάστες, αντεξουσιαστές, αναρχικούς, αριστερούς, τσιγγάνους, αντιφρονούντες, πένιτες, διαμαρτυρόμενους ιθαγενείς και τα λοιπά ρυπαρά μιάσματα που διαβρώνουν την Πατρίδα και εκθέτουν το Προτεκτοράτο της Νότιας Ευρωγρεγολάνδης έναντι των οφθαλμών των αξιοτίμων Διεθνών Επενδυτών και των ημετέρων ευπατρίδων μνημονιακών ευεργετών. Μετά την ριζικίν κάθαρσιν θα αναδειχθεί το ιστορικό κέντρο και ο Ελληνικός πολιτισμός και θα διασφαλισθεί το δικαίωμα των αρείων εχόντων και κατεχόντων να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα στην αγορά, χωρίς την αποκρουστική παρεμβολή ενοχλητικών, δυσωδών και αντιαισθητικών υπανθρώπων. Θα παταχθεί το παρεμπόριον ναρκωτικών, σαρκώς και κλεψίτυπων προϊόντων και θα επανέλθει εις τας χείρας των Εθνικόφρονων αρείων, ημέτερων, Ναρκέμπορων, Σωματεμπόρων, Λαθρέμπορων και Μεσαζόντων ο διαφεύγον παραγόμενος Εθνικός πλούτος. Τα τάγματα ασφαλείας σε συνεργασία με την Πατριωτική οργάνωση Χ.Α. θα αναλάβουν την επιχείρηση, με πυγμή και δημοκρατία, κατά τα πρότυπα που έχουν επιτυχημένα δοκιμασθεί από το 3το Ράιχ με απόλυτη γερμανική ποιότητα. Τα παραπάνω μιάσματα θα σημανθούν με ειδική δερματοστιξία, με την αναγραφή «προς ανακύκλωση» και θα εξολοθρευτούν με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον σε ειδικά κέντρα εξόντωσης που θα ανατεθούν σύντομα σε Στρατηγικούς Εργολάβους Καναλάρχες. Σε ειδικές περιπτώσεις θα εκτελούνται επί τόπου με εξοστρακισμό ή με ατύχημα από τις ομάδες εφόδου ΔΙ ΑΣ. Για την άμεση επέμβαση στη γειτονιά σας και την αναφορά περιπλανώμενων μιασμάτων λειτουργεί η γραμμή επικοινωνίας 1984 και μπορείτε αποστείλετε ατελώς μήνυμα με την ένδειξη «ADONIS, κενό και την ακριβή τοποθεσία που επιθυμήτε να εκκαθαριστεί».

Ιθαγενή της Νοτίου Γρεγολάνδης, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα είναι εθελοντικά υποχρεωτική, πληροφορίες για τις λεπτομέρειες του προγράμματος Endlösung προπαγανδίζονται καθημερινά από τα Δελτία Ειδήσεων για ιθαγενείς με προβλήματα ανυπακοής του SSkai, του MegaNaziChanel και της ΥΕΝΕΔ.  Ιθαγενή της Νοτίου Γρεγολάνδης, η μεταρρύθμισις της Πατρίδος είναι στα χέρια των πλέον ικανών και απο-φασισμένων τεχνοκρατών. Η δημοκρατία που εφευρέθηκε σε τούτο το Προτεκτοράτο είναι πλέον διασφαλισμένη και προστατευμένη.

Ιθαγενή της Νοτίου Γρεγολάνδης, έχεις δημοκρατία και αυτό είναι διαταγή.

Εκ της Κομαντατούρ

Μind the Gap

http://wp.me/p1pa1c-gvh