Διάγγελμα προς τας αναγνώστας του blog μου.

Posted on 24 Φεβρουαρίου, 2012 1:18 πμ από

172


προσοχή ακολουθεί μπλογκ σε γύψο που προκαλεί τάσης για διάρροια και ανάθεση.Καληνύχτα και καλή τύχη.μην.μη. Μη.μ.Μ.μΗ.ΜΗ..Μ…Μ.Μη.Κάτω γάτο. Κάτω.

Όταν σκέφτηκα να στηθεί αυτό εδώ το μπλογκ, είχα στο νου μου έναν γεωμετρικό ιδεαλιστικό τόπο, που θα μου επιτρέπει να παραληρώ ανέμελος τις άπειρες σπειροειδής και μη δομές που παρατηρώ αρκεί βέβαια να παρατηρώ το σύμπαν. Αν τεμαχίσουμε μια οποιαδήποτε τυχαία φράση ή tag , μπορούμε είτε να κάνουμε ταγκ τημ είτε να κυλήσουμε το νερό στο αυλάκι , ξεπερνώντας έτσι συντακτικό, ενεργητικό και παθητικο χωροχρόνο που ορίζεται ως το κλάσμα της υπεραξίας των ποστ μου διαιρούμενων με το άπειρο, δηλαδή με το 0, δηλαδή με το ένα και να καταστασηκωθούμε ως άλλοι γκυ ντεμπόρ ή γκυ απλό χριστουγεννιάτικο σε αυτόφωτους μύκητες από το Εκουαδόρ. ΡΑΗΝΤ ΟΝ!!!

Έπειτα από μια επιδρομή σε μια ταβέρνα των Εξαρχείων με προσέγγισαν διάφορα παιδιά από το tvxs και μου άρχισαν μια ιστορία κλάψας πως δεν έχουν φιλους, λεφτά και μυαλό. Τέλος πάντων με τα πολλά με παρακάλεσαν να σκεφτώ ένα κόνσεπτ και να φτιάξω ένα μπλογκ αυτομαστιγώματος και αυτοθεραπείας . Και έτσι έκανα. Και είπα στο κοτόπουλο πέρνα το δρόμο. Και κάπως έτσι φτιάχτηκε ο Παραλληλογράφος .

Τη συνέχεια, λίγο πολύ, τη γνωρίζετε.

Δημοσιότητα, lifestyle, ίντριγκες, κόντρες , πάθη, σούζες, Ολύμπιανς, Ελ , οακκίτες και λοιπές αντιδραστικές δυνάμεις έπεσαν πάνω μου. Μήνες τώρα προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό.Μήνες τώρα έκανα υπομονή αλλά τίποτα. Δοκίμασα ακόμα και διαίτα και ανανά και μαζί και χώρια αλλά τίποτα. Αυτά τα κόκκινα εξογκώματα στο πουλί μου συνέχιζαν να με εκνευρίζουν. Ένας μόνο τρόπος υπήρχε για να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο και αυτός ήταν να περιστρέφομαι ακούγοντας το καρμίνα μπουράνα, γλύφοντας την δεξιά μου πατούσα και μετά να δίνω εντολές στο ταχυδρομικό περιστέρι που έχω μεγαλώσει εδώ δω πα στην Κυψέλη που πρωτοκατούρησε ο μικρός Χρήστος Παπουτσής…Εντολές λοιπόν,εντολές C++  που τις μετέτρεπε διαδοχικά σε σκέψεις, εικόνες , κύματα, κύβους, παύλους τσίμες και τελικά σε σχόλια αλλά και σε ολοκληρωμένα ποστ. Κοκκινίλες στο πουλί μου, δεν δέχομαι σκέφτηκα και αποφάσισα…

Το μπλογκ μπαίνει στο γύψο μέχρι να γίνουν εκλογές. υποψηφιότητες δεκτές μέχρι τις 2:12 , 138 λεπτά μετά το παιχνίδι με τη ρούμπιν καζάν ντι μπι.

Αν και δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά, αν και το μπλογκ είναι δικό μου, νοιώθω την ανάγκη να καταγράψω κάποια πράγματα. Τα πράγματα πράγματα έφτασαν στα άκρα επανειλημμένες φορές. Πόσες φορές δεν είδα άλλους ώθορες να παρεμβαίνουν στα κείμενα μου με το πρόσχημα του να μου φτιάξουν τα youtube link? πόσες φορές ταπεινώθηκα βλέποντας άλλους να μου σιάζουν την φητουρντ image? Πόσες φορές θα πρέπει να δω τα ποστ μου να βρωμίζουν με εικόνες? Γιατί ρε διάολε εικόνες? Όχι άλλες εικόνες ρε. Όχι άλλος ιδεαλισμός. Την αλήθεια ρε αναρχικοί της πλάκας. Την αλήθεια ρε αριστερούληδες. Την αλήθεια, δηλαδή τα λόγια μου. Αυτά τα τελευταία ,κορυφώθηκαν επικίνδυνα, κατά την άποψή μου, κατά την διαρκεια της πανσέληνου. Εκεί με τη βοήθεια της μάνας γης κατάλαβα πως πρέπει να ανεβασω τούτο το ποστ για να βάλω σε τάξη και ασφάλεια και ευελφάλφεια μερικά πράγματα.

UPDATE 24,2/2

Απο δω και πέρα όποιος υπογράφει ως «πρόεδρος του παραλληλογράφου» είναι ένας κοινός απατεώνας και ως τέτοιος είναι απαράδεκτος για το μπλογκ μου. Απατεώνες δεν δεχόμεθα. Δεν το χω ψάξει περισσότερο, αλλά είμαι σίγουρος ότι το χω βάλει στο καταστατικό που κρατάει στο βρωμερό και ανήλιαγο υπόστεγο ο αρχηγός των γκόμπλιν, των όραντζ γκόμπλιν, ο Ben Ward. Και ναι αυτό είναι υποσυνείδητο μήνυμα του μαύρου μπλοκ ( εξ’ου και τα μπολντ, πέρα από την προφανή σημασία του ρωμαλέου που ξεπερνά τον κύκλο και πιάνει σπέιρα πιο γρήγορα και από αμάξι που παρουσιάζεται στον στρατό σε πόλεμο με τους Τούρκους για την Μιμή Ντενίση. Στοπ. το κουράσες. διατάχτε.) για να σας κάνει να ακούτε υποσυνείδητο στόνερ πράγμα που θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε 2 δρόμους: είτε στο αντάρτικο πόλης , είτε στα ναρκωτικά, είτε στα μπύρες που όλοι ξέρουμε πως οδηγούν στα ναρκωτικά και στις μολότοφ και πιθανόν στην ΑΚ( το τελευταίο μένει να εξακριβωθεί , έχουμε ήδη ζητήσει τη γνώμη του Feral Faun για τη σάουνα και τις ταξικές φυσαλίδες της μπύρας)

UPDATE 24,3/2

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΪΛ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΩ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗΣ ΣΑΜΑΝΑΣ ΚΟΥΚΛΑΣ ΒΟΥΝΤΟΥ

Spin

http://wp.me/p1pa1c-gbe