Οι Anonymous(?) «αλώνουν» το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης (UPDATED) 

Posted on 3 Φεβρουαρίου, 2012 1:11 μμ από

117


UPDATE

Μετά από λίγο περαιτέρω ψάξιμο (ευχαριστώ την @catalternative και τον @manikakos που έδωσαν το έρεισμα ) φαίνεται πως η ομάδα που χάκαρε την ιστοσελίδα του Υπουργείου αποτελείται από εθνικιστές ακροδεξιούς.

Τα θολά νερά στα οποία κινούνται ενίοτε οι Anonymous (αφού ως ομάδα δεν είναι κάτι στέρεο, με αρραγή πολιτική τοποθέτηση ή σαφή προσανατολισμό) φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ευνόησαν την εν λόγω ομάδα ημεδαπών χάκερ GHS (Greek Hacking Scene) ,η οποία ουσιαστικά φαίνεται να «χρησιμοποίησε» το όνομα και τη φήμη των Anonymous. Αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι να μάθουμε αν πράγματι οι Anonymous ξέρουν τις φονταμενταλιστικές τάσεις της συγκεκριμένης ομάδας, αν πράγματι βοήθησαν τη συγκεκριμένη ομάδα να κάνει το χτύπημα , αν εντέλει συμμετείχαν οι ίδιοι σε αυτό το χτύπημα ή απλά χρησιμοποιήθηκε το όνομά τους ως προκάλυμμα.

(Το βίντεο που ανέβηκε στο site του Υπουργείου ,πάντως, είναι από τους ίδιους τους Anonymous και έχει ανέβει στο Διαδίκτυο από τις 31/1 ,επομένως εύκολα μπορεί να το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν)

 

Παραθέτω το βίντεο-ταυτότητα  της GHS ,στο οποίο μεταξύ άλλων εθνικιστικών λιβελογραφημάτων αναφέρονται και τα εξής:

«Ο σκοπός είναι ένας: να μην επιτρέψουμε σε όλα εκείνα τα ανθελληνικά στοιχεία πουχρησιμοποιούνε το διαδίκτυο να προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσα από ιστοσελίδες forums και blogs.

Να ξεσηκώσουμε τους νέους […] να αντιταχθούν στην ανθελληνική λαίλαπα του internet .

Εθνικοί προδότες πολιτικοί, ξεφτιλίσατε το ανάστημα των Ελλήνων […] Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι αναρχικοί αλλά και οι αριστεροί/αριστεριστές/κομμουνιστές . προσπαθούν να μεταδώσουν τις χαοτικές και σεχταριστικές ιδεολογίες τους […] και να φέρουν το χάος και την αναρχία.

Ελπίζω όσο περνάει η ώρα να αρχίσει να ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο το τοπίο. Νομίζω πως οι Anonymous δε θα ήθελαν καμία σχέση με τέτοια εθνικιστικά ακροδεξιά στοιχεία. Αν υποπέσει στην αντίληψή σας κάποια αντίδραση από τα κεντρικά των AnonOps σχετικά με το ζήτημα,παρακαλώ να με ενημερώσετε για να ανανεώσω εκ νέου το ποστ.

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

 

Οι Anonymous χτύπησαν και στην Ελλάδα. Και το χτύπημα ήταν δυνατό!

Χθες το βράδυ (σσ: ξημερώματα της 3/2) οι Anonymous πήραν υπό την κυριαρχία τους το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η εικόνα που αντίκριζε κανείς μπαίνοντας στο site ήταν αυτή

 

Στην κεντρική σελίδα ήταν ανεβασμένο και ένα βίντεο το οποίο απευθύνεται ειδικά στην Ελλάδα:

Ακολουθεί μετάφραση του βίντεο:

«Χαιρετίσματα στην Ελλάδα,

αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Έχετε επιλεχθεί από το λαό σας για να ενεργήτε υπερ αυτών και να εκφράζετε τις επιθυμίες του και εσείς έχετε αποτύχει παταγωδώς. Σκοτώσατε το πλέον ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας και αυτό είναι η δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και τώρα την έχετε δολοφονήσει. Τι ειρωνία! Ο λαός σας σας μισεί και εσείς τον κοιτάτε χωρίς να κάνετε κάτι για να το εμποδίσετε αυτό. 

Πήγατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενάντια στην συναίνεση του λαού σας. ΄Εχετε εισαγάγει μια νέα δικτατορία στους ώμους του λαού σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και στους μονάρχες της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης να τους σκλαβώσουν οικονομικά και πολιτικά. Πληρώνουν βαρέως για τα λάθη της κυβέρνησης τους και έχετε καταφέρει οι ξένοι να τους μισούν για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή!

‘Η αστυνομία παραχρησιμοποιεί τις δυνάμεις της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν προς χάριν της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστούν οι φωνές τους. Τους απαλείψατε από το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμα τους στη ζωή. Οι αμφιλεγόμενες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν.

 Εάν υπογράψετε το νομοσχέδιο της ACTA θα καταφέρετε να στερήσετε ακόμα περισσότερο την ελευθερία από το λαό σας και τους σπρώχνετε ακόμα ένα βήμα προς την καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ…. 

Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δε συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Θα έπρεπε να μας περιμένετε… Ο λαοί δεν θα πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους – Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να φοβούνται τους λαούς τους. «

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, οι Anonymous  της GHS   προειδοποιούν:

«Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ σας, σας παρακολουθούμε.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ κλπ)

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗΣ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ MEDIA

Έιμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

http://www.ministryofjustice.gr είναι απλά ένα παράδειγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε

Έχετε 2 εβδομάδες να σταματήσετε το ACTA στην Ελλάδα αλλιώς θα κάνουμε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ αλώνοντας 300 ιστοσελίδες και όλα τα media και τα υπουργεία.

Αν δεν μας πιστεύετε, απλά ελέγξτε το email σας ministryofjustice:

http://webmail.ministryofjustice.gr  user: info@ministryofjustice.gr    pass: igotowned »

_____________________________________________

 

ΥΓ: Για το νομοσχέδιο ACTA διαβάστε τα κατατοπιστικότατα κείμενα της Κούλας εδώ και εδώ

Χακερλινκ: http://wp.me/p1pa1c-fPn

Advertisements