Χαρίζεται μαγευτικό σκυλάκι (εντός)

Posted on 2 Ιανουαρίου, 2012 8:26 μμ από

33


Μπροστά μας έχουμε μια τεράστια ευκαιρία. Για την ακρίβεια είναι Η ευκαρία. Βασικά είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οι προοπτικές φαντάζουν μεγαλειώδεις. Τα πουλιά γυρίζουν πίσω στη χώρα μας. Τα δέντρα ανθίζουν και τα γατάκια γεννοβολάνε . Ο Νίκος ο Μπίστης ξεκινά τον ανένδοτο παρέα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που επιστρέφει από τους νεκρούς ΜΟΝΟ για 365 τυχερές μέρες.

Ναι δικέ μου, θα πάω. Είμαι ΝΙΚΗΤΗΣ

Η αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, είναι γεγονός. Τυχερούληδες (σφαλιαρίτσα, τσίμπημα στο μάγουλο και ελαφρύ πιάσιμο στο κωλαράκι), πάλι την κάνατε λαχείο. Εκεί που στένευαν οι εργασιακές προοπτικές, ήρθε πάλι η αρμάδα του Παπαδήμου να δώσει τη λύση. Και τι λύση. Χε…χε…χε…ΧΕ. χ.Ε. ,Χ.Ε../ΧΕ.-

Πλέον έχουμε όραμα. Πλέον έχουμε πίστη. Πλέον έχουμε ελπίδα και Θεό και ιδεολογία. Δώδεκα ολάκερους μήνες θα μπορεί πλέον να φιδιάζουν τα κωλόπαιδα των Βορείων Προαστίων (γνωστή η σχέση τους με γνωστό κολοσσό των πετρελαίων) στα κολλέγια που έχουν αντικαταστήσει τα στρατόπεδα της χώρας.

Δραστηριότητες

Το σκέφτηκα καλά. Θα ξαναμπώ φαντάρος. Θέλω να προσφέρω. Θέλω να συμμετέχω. Παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Είμαι φαντάρος, είμαι κάτι άλλο, κάτι μαγικό, κάτι στο μυαλό . Βαστάτε ωρέ και έρχομαι να πάρω πάλι τα τιμημένα όπλα. Βαστάτε ωρέ και μην σας φοβίζει μωρέ γκιαούρηδες νενέκοι η ποδαρίλα.

εδώ είναι η ζωή ρε , μην είσαι κουτός ρε

Το ΕΘΝΟC ανυψώνεται για να συναντήσει τη μοίρα του. Η Αγιά Σοφιά μας θα ξανανοίξει για να τραγουδήσει ο Άδωνις και για να ξανακάνει πους απς ο Πλεύρης ο πατήρ. Η Μικρασία θα ξαναγίνει ελληνική και ο Προλελελυμπιακός (τι φάση έχει και λογοπαίγνιο!!!) θα κερδίσει τους Διαμαντίδη, Μπατίστ βάζοντας ένα τέλος στην πράσινη δολαριοεμπνευσμένη ιμπεριαλιστική εργασιοκτόνα φαρμακόγλωσση φεουδαρχία εκπληρώνοντας έτσι την τριακονταετή προφητεία των Olympians και του Άνθρωπε Αγάπα.

Πίσω βουλγοτουρκαλοεβραίοι. Οι νέοι μας έρχονται για ΑΚΟΜΑ 3 μήνες. ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ. ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ. Θα σας πνίξουμε στον Έβρο και θα σας τσακίσουμε όπου σας βρούμε. Η φορς της χελάδας ανεβαίνει κατά 25%, συντρίβοντας τα σπρεντ και ορίζοντας τα επιτόκια της ΕΚΤ. Ο κύβος ερρίφθη. Let’s be like john rambo.

Χαμόγελα, αισιοδοξία, πρόοδος, ανάπτυξη, σοσιαλισμός και επανάσταση. Η ώρα είναι τώρα. Μπείτε να περάσετε καλά, μην σας πιάσουν κώτσους. Το χουν πει και οι Rage Against The Machine. ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!

Γκορντορλινκιους χάκιους http://wp.me/p1pa1c-feq