ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Η ΠΥΡΓΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ!!!

Posted on 30 Δεκεμβρίου, 2011 9:51 μμ από

106


Καλησπέρες!

Τελικά, οι ντιλιβεράδες τρέχουν ακόμα και τις γιορτινές μέρες!

ορίστε τι μας έφεραν στην μπλογκόπορτα!

😀

(με το πλήκτρο Ctrl κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο και με το +

που βρίσκεται αριστερά από το = ,

θα μπορέσετε να μεγεθύνετε την εικόνα για να είναι τα γράμματα πιο ευκρινή

επαναφέρετε στην αρχική «κατάσταση» με Ctrl και το μηδέν)

===============

 Μαζί με τον παραπάνω πάπυρο-πρόσκληση (συν τα 2 παραρτήματα) από την Πυργοδέσποινα, μας ήρθε και μια επιστολή την οποία παραθέτουμε καθώς αποτελεί το…

σύντομο και περιεκτικό μήνυμα/καλωσόρισμα του Simon, 

του Συνοικοδεσπότη – Τελετάρχη και Υπευθύνου της Πτέρυγας Καπνιζόντων,

βεβαίως-βεβαίως! 

Αγαπητοί Παραλληλογράφοι!
      Καλώς ήλθατε εις τον Πύργον ημών (το «ημών» είναι σχετικόν, καθώς εις εμέ προσωπικώς ανήκει μόνο ένα ξύλινον παλούκιον εις την ΒΔ πλευρά της περιφράξεως. Η Πυργοδέσποινα είναι υπέρμαχος της ιδιοκτησίας, αλλά που θα μου πάει…).
    Ο Πύργος είναι κτισμένος σε έκταση 50.000 εκταρίων, την οποία απέκτησεν ο προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προπάππος της Πυργοδεσποίνης, κόμης Αρνούλφος Μέρντερερν, ακόλουθος του Μεγάλου Καρλομάγνου, αποκλειστικώς και μόνο δια της τιμίας και αιχμηράς σπάθης του. Δυστυχώς είναι ολίγον μικρός, διαθέτων μόνον 286 δωμάτια, αιθούσας μουσικής, προβολών, χορού και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.
       Ως Συνοικοδεσπότης και Τελετάρχης, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι τα καθήκοντά, άτινα μου ανετέθησαν, είναι αυτά της επιμελείας του μενού και τα της τάξεως και ευρυθμίας, την οποίαν θα πρέπει να τηρείτε ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ εντός του Κάστρου. Απόπειραι διαρρήξεως της τάξεως και δημιουργίας εντός αυτού ατμοσφαίρας «αμέρικαν μπαρ» θα πατάσσονται με ιδιαιτέραν αυστηρότητα. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό θα αντιληφθείτε όταν γνωρίσετε (και θα γνωρίσετε, εν περιπτώσει αταξιών) τον φύλακα του Κάστρου Χερ Άντολφ Σβαϊνχούφτεν, πρόσωπον με «ιδιαιτέρας» ικανότητας, τας οποίας απέκτησεν κατά τη διάρκεια του τελευταίου –ατυχούς- παγκοσμίου πολέμου εις τους υπερόχους τόπους εργασίας τους οποίους εδημιούργησεν Εκείνος δια τους κομμουνιστάς, εβραίους, τσιγγάνους και λοιπούς υπανθρώπους. Ομοίως θα γνωρίσετε και το ενδιαφέρον κατάλυμα αυτού, εις τα υπόγεια του Πύργου, ομού με τα χρησιμότατα εντός αυτού «εργαλεία» και εις το οποίον ευκόλως εισέρχεταί τις, πλην δυσκόλως εξέρχεται. Τουλάχιστον αρτιμελής…
To άρρεν προσωπικόν μας –θα μας συγχωρήσητε- αλλά είναι σχετικώς ανειδίκευτον εισέτι, καθώς ηναγκάσθημεν ν’ απολύσωμεν τους μέχρι τούδε γερμανούς και αυστριακούς υπηρέτας μας, οίτινες είχον υπερόγκους απαιτήσεις μισθών (φαντασθείτε ότι μας εζήτουν 500,00 ευρώ κατ’ άτομον μηνιαίως, πλέον ασφαλίσεως κλπ δι’ 20ωρον μόλις εργασίαν!!!) και να προσλάβωμεν αντ’ αυτών έλληνας δημοσίους υπαλλήλους εν εφεδρεία, οι οποίοι αρκούνται εις μηνιαίον «μαύρον» μισθόν 223,35 ευρώ και τ’ αποφάγια των γευμάτων και οι οποίοι προετίμησαν την εργασίαν εις τον Πύργον, από τον εκ πείνης θάνατον εν Ελλάδι. Θα τους «στρώσωμεν» όμως.
          Το θήλυ προσωπικόν μας, αντιθέτως, θα διαπιστώσετε (οι άρρενες προσκεκλημένοι μας μετ’ ευχαριστήσεως) ότι είναι απολύτως εξειδικευμένον εις πάσα –και τονίζω- εις πάσαν απαίτησίν σας. Λυγερόκορμες κοπέλες εξ Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Ουγγαρίας, Ελλάδος και λοιπάς κατεχομένας χώρας με πανεπιστημιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν εις πάσαν –και τονίζω- εις πάσαν ανάγκην σας. Παράκλησις: εάν δεν συντρέχει μεγάλη ανάγκη, ΜΗΝ τας μαστιγώσετε!
            Το μενού μας περιλαμβάνει σχεδόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ και ΜΟΝΟ γκουρμέ συνταγές κυνηγίου, οίον:
 • –        Σούπα χελώνας Καρέτα-Καρέτα.
 • –        Ζαρκάδι με κάστανα Μελιβοίας.
 • –        Αγριόχοιρο σαλμί με σος ταρτάρ.
 • –        Ελάφι μπρεζέ σε κόκκινο κρασί με σοκολάτα.
 • –        Μπεκάτσες φλαμπέ.
 • –        Πέρδικες με χαλούμιν, δι’ όσους εξ υμών είναι Κύπριοι.
 • –        Ορτύκια Νόρας με πατατάκι και σάλτσα Νάμα.
 • –        Αγριόπαπια Al Orange.
 • –        Τσίχλες σαλτσί.
 • –        Φασιανός με αμύγδαλα και κουκουνάρια (Προσοχή, το κεφάλι ΔΕΝ τρώγεται. Είναι διακοσμητικόν και μόνον)

και τέλος

 • –        Φιλέτο στρουθοκάμηλου με λιαστά φρούτα.
        Γλυκά, οίον:
 • –        Γκατώ Σοκολατένιας Λάβας με Πορτοκάλι.
 • –        Φουρνιστή κρέμα με ρούμι και καρύδα και σορμπέ λάϊμ.
 • –        Τούρτα καρότο και
 • –        Ινδική πουτίγκα κάρδαμου με φρέσκο μάνγκο.
     Γεύμα και δείπνον συνοδεύονται από εκλεκτούς ερυθρούς και λευκούς οίνους, αν και υποψιάζομαι ότι υμείς θα προτιμήσετε τον ζύθον.
        Μετά ταύτα θα σερβιρισθεί καφές πολλών ποικιλιών και (εις τους καπνιστάς) και πούρον Αβάνας, βεβαίως. Περιττόν να τονίσω ότι απαγορεύεται να καπνίζητε εντός του Πύργου ευτελείς ποιότητας σιγαρέττων, όπως Καρέλια, Άσσο σκέτο, Έθνος αρωματικά και τα τοιαύτα.
      Επειδή επληροφορήθην ότι μία τουλάχιστον εξ υμών (η οποία, σημειωτέον, έχει εξαιρετικώς όμορφους οφθαλμούς και άλλα τινά όμορφα) έχει την, ακατανόητον δι εμέ, συνήθειαν του χορτοφαγείν ή του μη καταναλίσκειν κυνήγι, διαθέτομεν δι’ αυτήν πικροράδικα, με λεμόνι και ελαίας. Και άφθονον μαύρον άρτον.
       Επί της τραπέζης των γευμάτων και δειπνών, εκατέρωθεν των πινακίων σας, θα εύρητε ασημένια πιρόνια, κοχλιάρια και μαχαίρας διαφόρων μεγεθών. Παρακαλείσθε να τα χρησιμοποιήσητε αντί των χειρών σας. Και κατά την έγερσίν σας εκ της τραπέζης, παρακαλώ, ο αριθμός αυτών που θα απομείνουν επ’ αυτής να είναι ό ίδιος, ως και πρότερον.
       Παρακαλώ, επίσης, να ενθυμείσθε ότι εντός του Πύργου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
(Αι κατωτέρω υπενθύμισεις γίγνονται μόνον προς υμάς τους Έλληνας, εις άλλους λαούς είναι περιτταί) :
 • Το πτύειν επί των δαπέδων.
 • Το άπτεσθαι τους ζωγραφικούς πίνακας, τα αγάλματα και τα λοιπά διακοσμητικά.
 • Το κολλάν τσίχλες όπισθεν των θυρών ή κάτωθεν των κλινών.
 • Το εκσφενδονίζειν το περιεχόμενον της ρινός των, εν είδη σφαιριδίων, κατά υαλοπινάκων, καθρεπτών κλπ.
 • Το φωνασκείν ή διαπληκτίζεσθαι.
 • Το τσιμπάν τα μαλακά μόρια των υπηρετριών ή και των υπηρετών, όσοι εξ ημών… τέλος πάντων…
 • ΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !!!!
 • Η απλή και μόνο αναφορά ονομάτων, όπως Μαρξ, Λένιν, Στάλιν, Μπακούνιν, Δουρούτι ή λέξεων, όπως δημοκρατία, κομμουνισμός ελευθεριακός ή μη, αναρχία, αυτοοργάνωση κλπ.
        Κάτωθεν της κλίνης σας θα ανεύρητε επιμήκη ορειχάλκινον σωλήνα καταλήγοντα εις χωνίον. Προσοχή! Δεν πρόκειται περί αυτού!!! Μην το βάλετε εις το στόμα!!! Θα το χρησιμοποιήσετε καταλλήλως όταν ευρεθείτε εις την ανάγκη του πέρδεσθαι. Είναι η λεγομένη «κλανιόλα». Το να διοχετεύετε τα «αέριά» σας εντός των κλινοστρωμνών δεν είναι ΕΥΓΕΝΙΚΟΝ.
        Επιπλέον, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ:
1) Κατά την έξοδόν σας από τον Πύργον δια περίπατον αποφύγετε το πλησιάζειν τους γειτονικούς Πύργους. Ανήκουν εις Έλληνας πολιτικούς, εφοπλιστάς, μεγαλοκαναλάρχας, εργολάβους, ηγουμένους μοναστηρίων κλπ. και διαθέτουν αγρίους σκύλους με τα περίεργα ονόματα Άρης, Μπάμπης, Γιάννης, Όλγα, Παντελής κ.α. Οι κύνες ούτοι πάσχουν εκ λύσσης προς κάθε τι ανθρώπινον. Ειδικώς αποφύγετε, πάση θυσία, τον Μαύρον Πύργον, ΒΑ του ιδικού μας Πύργου.
Η διέλευσις, έστω και εις απόστασιν 1 χιλιομέτρου, από αυτόν δύναται να σας κοστίσει εις κατάγματα, πεορίκνωσιν, φθειρίασιν, ποδάγραν, απώλεια του πορτοφολίου σας και άλλα δεινά. Ανήκει εις πρώην πρωθυπουργόν της Ελλάδος, με χαρακτηριστικήν ομιλία και τικ, όστις απεδείχθη αξιότατος υπηρέτης ημών.
2) Τον επιμελούμενον της μουσικής υπηρέτην, ονόματι Mitsaras! Ούτος αποτελεί προσωπικήν επιλογήν της Πυργοδεσποίνης και δια τον λόγον αυτόν διέλαθεν του ελέγχου, εις ον υποβάλλονται παρ’ εμού προσωπικώς όλοι οι δούλ… υπηρέτες. Υποψιάζομαι ότι είναι κομμουνιστής. Λίαν συντόμως θα γνωρίσει τον Χερ Σβαϊνχούφτεν. Ευκαιρίας δοθείσης ρίψατε του όσες κλωτσές δύνασθε.
3) Τέλος, εις τους κήπους του Πύργου πιθανώς θα συναντήσητε καλοδιατηρημένον μεσήλικαν με προκεχωρημένην αλωπεκίασιν, μύστακα και ηλίθιον βλέμμα, ενδεδυμένον στολήν ελαστικήν δύτου, έχοντα ανά χείρας ράβδον απολήγουσα εις ακίδαν και προσπαθών δι’ αυτής, ανεπιτυχώς βεβαίως, να συλλέξει έστω και εν εκ των πολυπληθών φύλλων των κήπων. Μονολογεί συνεχώς λέγων «μα ούτε η Μαμά να μη με θέλει;» και φιλοξενείται παρ’ ημίν ενέκεν της μεγαλοθυμίας της Αυτής Υψηλότητος της Πυργοδεσποίνης.
Διετέλεσεν επί διετίαν υπάλληλος ημών εν Ελλάδι και επετέλεσεν αξιολογώτατον έργο υπέρ ημών. Μετά ταύτα, φυσικά, εξεδιώχθη πυξ – λαξ και ουδείς, πλήν της Οικοδεσποίνης, τον εδέχετο. Εάν του σφυρίξετε, ως εις σκύλον, έρχεται και γυρίζει παιγνιωδώς γύρω σας. Κάμετέ τον ό,τι θέλετε. Άλλωστε, εις την θέσιν του εν Ελλάδι, τοποθετήσαμεν ήδη σοβαρόν υπηρέτην μας, τον Φον Παπαντήμεν, όστις ανέλαβε να συνεχίση το θεάρεστον έργον της απομυζήσεως του μόχθου των Ελλήνων και της αποθέσεως αυτού εις τα θησαυροφυλάκιά ημών.
Ούτω, εύχομαι εις ημάς καλήν διαμονήν και ευτυχές τον Νέον Έτος 193… , συγγνώμη 2012!
Είδος τι Υστερογράφου: οι κυνηγετικές έξοδοι κατά τα πρωϊνά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑΙ!
Οι μη επιθυμούντες να ακολουθήσωσιν θα εγκλείωνται εντός της αιθούσης προβολών, όπου θα προβάλλωνται συνεχώς φίλμς με τους υπερόχους πρωταγωνιστάς του Χόλλιγουντ Συλβέστρον Σταλλόνε, Αρνόλδον Σβαρτσενέγκερ και Εδουάρδον Νόρτονα.-
==========
εν Σπιταρώνα μου, 30 Δεκεμβρίου 2011
Simon,
o Λιγομίλητος Τελετάρχης  –  Συνοικοδεσπότης
και Υπεύθυνος Πτέρυγας Καπνιζόντων στο Ρεβεγιόν της Πυργοδέσποινας,
η οποία κάλεσε τους Παραλληλογράφους καθώς δεν έβρισκε άλλους σαματατζήδες
============
-=======
Λοιπόν, εγώ ως koula, το καθήκον μου να σας ενημερώσω για την αλληλογραφία του Παραλληλογράφου το έκανα.
Μένει να σας πω μόνο τα εξής και να κλείσω το ποστ (πια!).
=========
Σημείωση 1:
=========
για τη μετάβαση των Παραλληλογράφων ή άλλων τινών τρολοπερσόνων (ακούς Λεό?),
μας ενημέρωσε τηλεφωνικώς η ιδιαιτέρα της Πυργοδέσποινας ότι διατίθεται αν όχι το τζετ, τουλάχιστον ο πράιβιτ πιλότος της, ο γνωστός drAluca (έχει χιλιάδες ώρες πτήσεις με την Air Trell, μην αγχώνεστε καθόλου!).
=======
Σημείωση 2: 
===========
που θα ξαναβρείτε την ευκαιρία να δείτε τον Πύργο της katy ;;
===============
=========
αλλά και τους γαλαζοαίματους από κοντά;; οέο;;;
==========
=======
=======
Samatas Link: http://wp.me/p1pa1c-fcA
koula, the trell… 
Ένα έχω να πω… είστε trellοί ΡΕ!
εύγε!
😀 😀 😀 😀 😀