Παρουσίαση νέου δίσκου Misuse@ Bios

Posted on 17 Δεκεμβρίου, 2011 4:39 μμ από

30


Τα ψέμματα ετελειώκανε, οι μέρες περάσανε, η «κρίση» είναι δω και οι misuse, μία από τις πλέον αξιόλογες ελληνικές μπάντες, παρουσιάζουν τον δεύτερο τους δίσκο, απόψε το βράδυ στο Bios .

mageia

magic vs technology

Να αφήσετε ό,τι άλλο έχετε κανονίσει και να περάσετε μια βόλτα για να τους τσεκάρετε και να εγουστάρετε να ουμ. Επισημότητες…και ολόκληρος ο πρώτος δίσκος εδώ http://soundcloud.com/misuse/sets/misuse-2008-debut-album

Η Spinalonga Records και η Puzzlemusik παρουσιάζουν την ζωντανή εκτέλεση του νέου άλμπουμ των Misuse στο Bios, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Μετά από πολλά live στην Ελλάδα με ονόματα της ελληνικής σκηνής αλλά και και του εξωτερικού (όπως Mogwai, Silver Mt. Zion, Cripple Black Phoenix, Piano Magic κ.α.) οι Misuse παρουσιάζουν το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο April.
Ο όρος post-heavy rock, που είχε επιλεγεί για να περιγράψει το ντεμπούτο άλμπουμ των Misuse, αποδείχτηκε ανεπαρκής για να περιγράψει τον ιδιαίτερο κιθαριστικό ήχο των Misuse που εμπλουτίζονταν από έγχορδα και διάφορα ασυνήθιστα πληκτροφόρα. Το συγκρότημα έχει εξελιχθεί και ο ήχος τους έχει διαφοροποιηθεί αισθητά: ο κιθαριστικός ήχος παραμένει, αλλά έχουν προστεθεί πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία (iOS applications, drum machines, samplers, loopers) ως συνθετική αντίληψη και κατεύθυνση πια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ένα άλμπουμ, που ενώ είναι τελείως διαφορετικό από το ντεμπούτο τους, ταυτόχρονα ακούγεται οικείο.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, οι Misuse παρουσιάζουν το April ζωντανά, παίζοντας και κάποια παλιά κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει.

Ο Lunar Miasma είναι το πνευματικό παιδί του Πάνου Αλεξιάδη. Δημιουργήθηκε το 2009 και πειραματίζεται με αναλογικά συνθεσάιζερ, λουπς και εφέ. Έχει ήδη πολλές κυκλοφορίες σε ανεξάρτητα labels του ήχου: Stunned records, Ruralfaune, Peasant magik, Digitalis ltd & Sweat lodge guru κ.α.

www.misuseband.com

www.spinalonga.net
www.puzzlemusik.com

BIOS Front
Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 6 ευρώ

Μαζί τους θα είναι και οι Lunar Miasma. Πάρτε μια γεύση μιάσματος εδωπά http://www.spinalonga.net/#14008750891

Get up, get into it, get involved

http://wp.me/p1pa1c-f4u