Η κρατική αναλγησία, στα καλύτερά της, (για τα… χειρότερά μας)…

Posted on 17 Δεκεμβρίου, 2011 2:36 πμ από

14


Βλέπω μιά φωτογραφία σ’ ένα πόστ στο φέϊσ-μπουκ, με το παρακάτω σχόλιο από κάτω: (Μεταφέρω κόπι-πέϊστ)

(Η φωτογραφία αφαιρέθηκε, για την προστασία του προσώπου -ένα αγγελούδι 3-4 ετών-, μ’ ενα σωληνάκι που κατέληγε στο μαγουλάκι του, που χρησιμευέι για την παροχή της τροφής του, όπως περιγράφει η πηγή που το ανέσυρα.)

«ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ. Ο ΟΓΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΦΤΑΣΕ 4000. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΑ Η ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.»

Τα μάτια μου γυρίσανε κυριολεκτικά ανάποδα, -όντας γονιός ο ίδιος, για μιά στιγμή το έκανα «δικό» μου-…

Αναδημοσιεύω τάχιστα, αλλά επειδή έχω μόνο 500 (περίπου) φίλους, και ξέροντας ότι εκεί θα «μείνει», με πλήρη ανάληψη της ευθύνης της αναρτήσεως του συγκεκριμένου πόστ, δεν αντέχω, και θέλω να στείλω το μήνυμά μου πιό «μακριά»:

Ρε πέτσακες του κράτους και δούλοι της ΤΡΩΕΙκας, ρε μ^&νόπανα, ρε κωλόπανα, ρε ξεφτίλες άντρες και καραξεφτιλισμένες γυναίκες γ@μώ την καρέκλα που βαστάτε και την έδρα σας συνθέμελα, γ@μώ την οικογένειά σας όλη μέχρι εβδόμης γενεάς, γ@μώ τα ζώα που σας ρίξανε την ρημάδα ψήφο τους, τα βλέπετε τα χάλια σας;!!!
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΑ;;;!!!

Α.Γ.ιος