«Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι»

Posted on 29 Νοεμβρίου, 2011 1:38 μμ από

19


Εμείς στο www.elviscostello.com δεν μπορούμε να σας προτείνουμε να αγοράσετε το «The Return Of The Spectacular Spinning Songbook»  δεδομένου ότι η τιμή του μοιάζει είτε τυπογραφικό λάθος ή σάτυρα.

Όλες οι προσπάθειές μας να αναθεωρηθεί αυτή η τιμή απέβησαν άκαρπες και έτσι θα κάνουμε το εξής ασυνήθιστο: Εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι ιδιαίτερο για τους αγαπημένους σας την περίοδο των γιορτών, σας προτείνουμε το “Ambassador Of Jazz” – μια χαριτωμένη μικρογραφία βαλίτσας που περιλαμβάνει 10 re-mastered άλμπουμ  ενός από τους πιο όμορφους  και τρυφερούς επαναστάτες που έζησαν ποτέ – του Louis Armstrong. Η συλλογή αυτή είναι διαθέσιμη σε τιμή κάτω των 150 δολαρίων και περιέχει και μια σειρά από άλλα «καλούδια».

Ειλικρινά, η μουσική είναι πολύ καλύτερη.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε κάποια από τα άλμπουμ που περιλαμβάνονται στην προαναφερθείσα περίτεχνη απάτη, θα είναι διαθέσιμα ξεχωριστά σε πιο προσιτή τιμή από τη νέα χρονιά, εκτός κι αν είστε ένας από αυτούς τους πειρατές ή τους ευαγγελιστές που θεωρούν ότι τα δικά τους δικαιώματα δίνουν άφεση αμαρτιών στην κλοπή· σε αυτή την περίπτωση το θέμα είναι ανάμεσα σε εσάς και την αμυδρή συνείδησή σας.

Η πιο πάνω ανακοίνωση είναι δημοσιευμένη στο επίσημο site του Elvis Costello. Το «The Return Of The Spectacular Spinning Songbook»  είναι το νέο Live Box Set του καλλιτέχνη  το οποίο κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες τον Μάιο που μας πέρασε, καθώς και  ένα dvd και ένα  βινύλιο. Με μια αναζήτηση στο Google το βρίσκεις για παραγγελία από $241,27  έως και $307,99. Μετά το αρχικό χαμόγελο σε βάζει και σε σκέψεις για το σύστημα, τα δικαιώματα του καλλιτέχνη, την πειρατεία, το σύμπαν και τα πάντα όλα.  Εμένα πάντως ο Elvis ανέβηκε ένα σκαλοπάτι στο αξιακό μου σύστημα.

Narrator

short link: http://wp.me/p1pa1c-eBU