Πώς να τρολαρετε την αστυνομία νόμιμα!

Posted on 25 Νοεμβρίου, 2011 5:39 μμ από

61


[Αναδημοσίευση]

Μεταφέρει τρέμοντας από τα γέλια, ο DrAluca

Έρχεται κάποτε η ευχάριστη στιγμή, όπου ανακαλύπτεις πως υπάρχουν πολύ καλυτερα πράμματα να κάνεις από το να τρολλάρεις live…..
Ένα από αυτά είναι να τρολλάρεις live τα όργανα της τάξης….. Ένα άλλο, ειναι να το κάνεις με στυλ…
Με ένα θερμό ευχαριστώ στην catalternative σας παρουσιάζω ενα διαμάντι τέτοιου παραδείγματος….

  Ο Mark Clifford Thomas, γνωστός Βρετανός κωμικός και πολιτικός ακτιβιστής, στην παράσταση “Serious Organised Criminal Live” μας διηγείται την δεκαοκτάμηνη ιδιόμορφη “μάχη” που έδωσε για το δικαίωμα της διαμαρτυρίας στην περιοχή της Parliament Square. Μάχη που φτάνει το επίπεδο του live trolling 😀 .

Αφορμή για αυτή την “μάχη” ήταν ο νόμος SOCPA 2005 (Serious Organized Crime and Police Act 2005) και πιο συγκεκριμένα οι παράγραφοι 132 έως 138 που περιορίζουν το δικαίωμα διαμαρτυρίας στην περιοχή της Parliament Square και σε ακτίνα ενός Ο Mark Clifford Thomas, γνωστός Βρετανός κωμικός και πολιτικός ακτιβιστής, στην παράσταση “Serious Organised Criminal Live” μας διηγείται την δεκαοκτάμηνη ιδιόμορφη “μάχη” που έδωσε για το δικαίωμα της διαμαρτυρίας στην περιοχή της Parliament Square. Μάχη που φτάνει το επίπεδο του live trolling 😀 .

Αφορμή για αυτή την “μάχη” ήταν ο νόμος SOCPA 2005 (Serious Organized Crime and Police Act 2005) και πιο συγκεκριμένα οι παράγραφοι 132 έως 138 που περιορίζουν το δικαίωμα διαμαρτυρίας στην περιοχή της Parliament Square και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου γύρω από αυτή.  Βλέπετε για τις διαμαρτυρίες στην περιοχή αυτή πρέπει – σύμφωνα με τον SOCPA 2005 – οι διοργανωτές να ειδοποιούν γραπτώς την μητροπολιτική αστυνομία 6 μέρες πριν και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε πρέπει να ειδοποιήσουν – γραπτώς και πάλι – το λιγότερο 24 ώρες πριν την διαμαρτυρία. Οι περιορισμοί για την συγκεκριμένη περιοχή εισήχθησαν εν μέρει εξαιτίας του Brian Haw, ενός διαδηλωτή που από τις 1 Ιουνίου 2001 έως τον θάνατό του στις 18 Ιουνίου 2011 είχε κατασκηνώσει στην Parliament Square διαμαρτυρόμενος για στις πολιτικές της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ ενάντια στο Ιράκ. Στην διαμαρτυρία του χρησιμοποιούσε πλακάτ και ένα μεγάφωνο για να μεταφέρει τα μηνύματά του, κάτι που πολλοί Βρετανοί βουλευτές έβρισκαν ενοχλητικό (sic!).

Η “μάχη” του Mark Clifford Thomas ήταν μια σειρά από διαμαρτυρίες, διαμαρτυρίες κλασσικές, διαμαρτυρίες ταυτόχρονες (κάνοντας ουσιαστικά DOS attack στην αστυνομία 😀 ) αλλά και 21 διαφορετικές διαμαρτυρίες την ίδια μέρα από ένα διοργανωτή, δίνοντας στον Thomas το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness το 2006 για την συμμετοχή του στις περισσότερες διαμαρτυρίες σε μια μέρα. Με τον τρόπο αυτό ο Mark Thomas πολέμησε τον νόμο, με την άδεια του νόμου! :lol:

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site του http://www.markthomasinfo.co.uk/

Απολαύστε τον…


Χαμογελάτε…

Shortlink: http://wp.me/p1pa1c-ex7