Οι όροι της αναστολής

Posted on 12 Νοεμβρίου, 2011 4:27 πμ από

49


Η αναστολή , όπως γράφουν οι παράλληλες γραφές του υπερόσιου νουαριχμπέτεν,προέρχεται από την ανατολή ,που προέρχεται από την ανάταση και την αποστολή.Σωστά; Ωραία. ΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΦΗΤΟΥΡΝΤ ΗΜΑΤΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ,ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Διαιρούμε λοιπόν με τον απόστολο Πάνα ,πολλαπλασιάζουμε με 5 νύμφες και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μπροστά μας μια θεσπέσια αναστολή, την οποία μπορούμε κάλλιστα να τετραγωνοποιήσουμε υψώνοντας εις τον αλλοτριωμένο κύβο. Όπως είχε πει ο Χομπς : “«Πράγματι η αναστολή δεν είναι παρά εμπειρία που σε ίσο χρόνο κατανέμεται εξ ίσου σε όσους καθρέπτες ασχολήθηκαν εξ ίσου με τα ίδιους κόπους . Εκείνο που ίσως κάνει μια τέτοια αλλοτρίωση να φαίνεται απίστευτη, δεν είναι παρά η έπαρση κάποιων για τη μπυροκοιλιά τους». Αυτή η ισοαππαλλιοτριμμένη σε φέτες  ικανοτήτων πιθανοτήτων και εντροπιών, γεννά και ανόμοιες ελπίδες για την επίτευξη των σκοπών των ανθρώπων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αν δύο στίχοι  «επιθυμούν το ίδιο πράγμα, χωρίς εν τούτοις να μπορούν αμφότεροι να  κρατήσουνένα κλασσικο 12μετρο μπλουζ, γίνονται εχθροί. Και στην πορεία προς τον σκοπό τους (που είναι κυρίως η αέναη απλότητα του 12, αλλά και ορισμένες φορές η ευχαρίστηση τους μόνο) προσπαθούν να διανέμουν ή να ισοφαρίσουν ο ένας τον άλλο».

Όπως είχε πει και ο Λουκάς Παπαδήμος λίγο πριν πηδήξει 47 γειτονιές στη σειρά με τη βάρκα του το 1999 ( επί τάπερμαν σημίτ του μεγαλοπρεπή χρημαρτιστηριακού σημειολόγου) : ” Ο δεύτερος δίσκος των Puscifer που μόλις κυκλοφόρησε και αρνείται τα κόμματα ονομάζεται “Conditions Of My Parole” και αναγκάζει ηλικιωμένες γριούλες να κακοποιούν την γλώσσα και το συντακτικο και τους τονους και τις ταξεις και τα απολυτηρια ουτως ωστε να μετενσαρκωθουν σε ανιερες συμμαχιες ολογραμματων που ονομαζονται ντεκαρντ.Στοπ.

 

 

δε σε χάλασε ψαρρά!

Εκανα και high score , έφτασα τα 4 χρόνια. Όσα πέρασαν από την κυκλοφορία του “V is for Vagina” που βγήκε παλαιά. Πιο λυρικό alors το νέο δίσκιο, φέρνει περισσότερο στους δρόμους των A Perfect Circle για να εκφράσει το υποσυνείδητο γοργονοειδοεγώ του Maynard James Keenan ο οποίος θα έπρεπε να είναι ο νέος καλτ περσόνας των μουβιών των αναρχομασσόνων αδελφών Κοέν.

Ναι υπάρχουν και τα ηλεκτρόνια που ακούσαμε το 1997 ΑΛΛΑ έχω κολλήσει με μια γκρούβα αλα χιτάκι ντε μαγκέν ντε σάουθερν ω μέρι τζίσους που μου χει πετάξει τα μυαλά στο μπλέντερ παρέα με τον μπέντερ που ειναι στο μπεντ.ερ.ε.ρ.στοπ.

Οι όροι της αναστολής είναι ξεκάθαροι…Πρέπει να κάψουμε το θρεντ. Ποστάρετε αδέλφια. Ποστάρετε μέχρι το τέλος.

http://wp.me/p1pa1c-eaS  GET GET GET GET GET SHORTLINK GET GET GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET IT