Έρχεται ο Απρίλης

Posted on 27 Οκτωβρίου, 2011 12:06 πμ από

23


Υπάρχουν μερικές μπάντες που τις συνδέεις με πολύ προσωπικές στιγμές σου. Τις ακούς όταν μέσα σου κάτι σαπίζει και δεν θέλει να βγει (που λέει και ο Αγγελάκας), όταν θες να ταξιδέψεις, όταν θες να δεις  μέσα σου  και να χαθείς ή απλώς όταν χρειάζεσαι μια- και δυο -νότες ποιότητας. Μία από αυτές τις μπάντες είναι για μένα οι Misuse, για τους οποίους ανεβάζω και το ποστ.

Η πενταμελής ομάδα κυκλοφορεί σε λίγες μέρες τον δεύτερο της δίσκο, ο οποίος θα ονομάζεται «April«. Τα παιδιά έχουν ενσωματώσει αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία στο παίξιμο τους, έχοντας κρατήσει φυσικά βασικά στοιχεία  τους, όπως οι έντονες μελωδίες, η αίσθηση του ρυθμού και η απόδοση μιας χέβι αισθητικής σε σημεία παρέα με ποστ πινελιές. Οι Misuse έχουν μια μοναδική ικανότητα να παράγουν εικόνες και συναισθήματα. Βουτήξτε άφοβα…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ

http://www.spinalonga.net/#11861581198

Οι Misuse είναι οι Δημήτρης Πατσαρός, Κώστας Στεργίου, Σταύρος Μαραγκός, Nid, Λευτέρης Βολάνης (που πήρε τη θέση του  Τίτου Μοσχάκη, τον οποίον κατέστρεψαν οι The Dive για τους οποίους θα φλυαρήσω σε επόμενο μουσικό ποστ)

 

 

Για ακούστε μερικά κομμάτια από το ντεμπούτο άλμπουμ των Μisuse (κυκλοφόρησε το 2008 από την  puzzlemusic και την spinalonga)

 

 

«Amanzi»

«While It Lasts»

Σπιν ιτ λάουντ

σορτυ : http://wp.me/p1pa1c-dJ7