Ας βοηθήσουμε τον Νικήτα και τον Μικρό Τζον

Posted on 25 Οκτωβρίου, 2011 5:16 μμ από

25


[Αναδημοσιεύει χωρίς σχόλια η Narrator]

Η Eurocharity πραγματοποιεί ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των Προγραμμάτων ΜΚΟ που θα χρηματοδοτηθούν μέσω των ετήσιων συνδρομών των Μελών της. Στην ψηφοφορία αυτή συμμετέχει και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ζητώντας τη χρηματοδότηση του «Προγράμματος Αποκατάστασης και Επανένταξης Μικρών Αρκούδων στην Ελλάδα» με δράση αιχμής την επανένταξη του Νικήτα και του Μικρού Τζον.

Η τελική επιλογή των προγραμμάτων προς χρηματοδότηση βασίζεται:

  1. Στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
  2. Στα αποτελέσματα σχετικής ετήσιας έρευνας (Κοινωνικό Βαρόμετρο A.S.B.I. – 2011 (Awareness & Social Behavior Index – Βαρόμετρο Αναγνωρισιμότητας και Κοινωνικής Συμπεριφοράς)).
  3. Στη γνώμη της Εξαμελούς Επιτροπής.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά και πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσει τουλάχιστον δύο ΜΚΟ.

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Μπαίνετε στο παρακάτω link http://polls.eurocharity.gr/index.php?pi=2&di=100222&st=ydff
  2. Συμπληρώνεται το email σας (είναι σημαντικό να ισχύει διότι θα σας έρθει email επιβεβαίωσης της ψήφου) και πατάτε Έναρξη ψηφοφορίας.
  3. Μεταφέρεστε στην επόμενη σελίδα όπου καλείστε να επιλέξετε τουλάχιστον 2 ΜΚΟ κάνοντας κλικ πάνω από το logo και πατώντας Επόμενο.
  4. Στην επόμενη σελίδα συμπληρώνετε –εφόσον επιθυμείτε- τα στοιχεία σας και πατάτε Επόμενο.
  5. Ελέγχετε τα email σας καθώς στο λογαριασμό που δηλώσατε σας έχει σταλεί email για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας (διαφορετικά δεν ισχύει). ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε λογαριασμούς Hotmail (ενδεχομένως και σε άλλους) το email πηγαίνει στο φάκελο Spam!!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ζητάει την υποστήριξή σας στην ψηφοφορία αυτή που θα βοηθήσει να φέρουμε σε πέρας την πρώτη προσπάθεια επανένταξης αρκούδων στη φύση που πραγματοποιείται ποτέ στην Ελλάδα.

 H on-line ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίου 2011.

http://arcturos.wordpress.com/2011/10/25/eurocharity/

short link http://wp.me/p1pa1c-dGY

Ετικέτα: