Ισχυρή Αστυνομία, σημαίνει ισχυρή Ελλάδα ( οου γιεα)

Posted on 5 Οκτωβρίου, 2011 6:09 μμ από

11


Ήρθε νομίζω ο καιρός να σοβαρευτούμε όλοι μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Θα πρέπει λοιπόν να αφήσουμε τις εύκολες επαναστατικές ρητορείες και να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας. Θα πρέπει πρώτα απ’όλα να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να καταστήσουμε τη χώρα ισχυρή και δοξασμένη όπως ήταν για παράδειγμα το καλοκαίρι του 2004 ή στις αρχές των 80’s ή κατά τον χρυσό αιώνα. Είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τους τελευταίους μήνες, έχω ακούσει από αρκετούς φασίστες πως οι μετανάστες φταίνε για την οικονομική κατάσταση στην χώρα μας. Σαν κλασσικός αριστεροευαισθητούλης κομμουνιστοσυμμορίτης αριστεριστής μπολσεβίκος, έσπευσα να πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έλα μου ντε που τα στοιχεία που έρχονται στο φως, μου δείχνουν πως τελικά ο μπουμπούκος, ο Βορίδης (Μάκη ζούμε συγκυβερνήτη να σε δούμε) αλλά και ο Λοβέρδος έχουν τα δίκια τους.

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Όθωνας Εμμανουήλ, πριν 2 εβδομάδες (πάλι καλά που πρόλαβε ο χριστιανός γιατί είχε να δώσει και εντολές να δαρθούν οι μαθητές) υπέγραψε την διακήρυξη της ανοιχτής δημοπρασίας για κατασκευή νέου έργου στον Έβρο. Το έργο φτάνει περίπου στα 850.000 ευρώ και όπως όλοι καταλαβαίνουμε η αγορά θα ζεσταθεί. Μιλάμε για νέες θέσεις εργασίας αλλά και για άμεση εισροή ευρώ(ν) στις αγορές (ας ελπίσουμε να εξευμενισθούν και να μην χρειαστεί να μακελέψουμε άλλους 30.000 δημόσιους υπαλλήλους)

Στις αρχές του μήνα, με χαρά διάβασα στον ιστότοπο της αστυνομίας για την

Διακήρυξη ανοιχτής δημοπρασίας για την επιλογή ανάδοχου κατασκευής έργου – Αναβάθμιση, επισκευή και συντήρηση χώρων παραμονής αλλοδαπών στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, Σουφλίου και Κυπρίνου

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί κατά 75% από το ταμείο εξωτερικών συνόρων (ένας “αναγκαίος κοινοτικός μηχανισμός οικονομικής αλληλεγγύης” – δες εδώ να μαγευτείς φίλε αναγνώστη http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=2195&Itemid=440) και 25% από Εθνικούς Πόρους και πιο συγκεκριμένα από πιστώσεις που αφορούν την προστασία του πολίτη (ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ). Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 11 του μήνα, προλαβαίνετε να καταθέσετε προσφορά , αρκεί φυσικά να έχετε την ανάλογη προϋπηρεσία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα τι είδους εταιρείες κερδίζουν κάτι τέτοια έργα. Θα είχε όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον να το μάθουμε κάποια στιγμή. Ε ; Να μάθουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί οι εργάτες που αναγκάζονται να δουλεύουν για τους κωλομετανάστες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή ακριβώς έχουμε πολλούς μετανάστες έπρεπε να αυξήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας για να είμαστε φουλ κομπλέ καλυμμένοι. Μη γίνει καμιά στραβή και ξεσηκωθούν οι μαυρούληδες και τρέχουμε τελευταία στιγμή. Βέβαια , πλέον θα πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο εξορθολογιστές στις προσλήψεις, και έχουμε ήδη ετοιμάσει απολύσεις αντιπαραγωγικών δημόσιων υπαλλήλων που κατέστρεψαν και ταπείνωσαν το έθνος. Άρα μπορούμε ακόμα να προσλάβουμε και άλλους φρουρούς. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα!

Προστατεύει από ιους , τερηδόνα, μετανάστες

Ανέβηκαν λοιπόν οι πίνακες των επιτυχόντων . Ζήτω. Ζήτω. Ζήτω. Χιπ. Χιπ. Χιουρέη. Θα προσλάβουμε 1200 ειδικούς φρουρούς. Και μάλιστα δεν θα ναι τίποτα μεσήλικες έφεδροι . Όλοι τους θα είναι κάτω των 28 ετών και θα είναι έτοιμοι για δράση. Έτσι είναι. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Για να σωθούμε θέλουμε μπάτσους, ειδικούς, ανειδίκευτους, με γκλομπ, με μηχανές, έφιππους, ότι να ναι , αρκεί να σωθεί η χώρα. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Πάντως αν δεν προλάβατε να κάνετε αίτηση για ειδικός φρουρός η αν δεν είστε εργολάβος, μην σας παίρνει από κάτω γιατί παίζει τελικά να φύγουν και με ελικόπτερο (http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/09-06-2011elikoptero.pdf) οι “George the 3rd and the destroyers” . 5 εκατομύρια ευρώ θα δώσουμε αλλά δεν γαμιέται. Ας ελπίσουμε να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό!

Spin Ο Προστάτης των Υπεύθυνων, ο Φίλος των Συνετών

Κοντούλι λίνκι : http://wp.me/p1pa1c-d59

Check :

Και άλλες προκηρύξεις ( μόνο για το 2011)

http://www.astynomia.gr/index.phpoption=ozo_content&perform=blogcategory&id=434&Itemid=761

Δείτε τους πίνακες των επιτυχόντων (ειδικοί φρουροί). Υπήρχε αρκετή ζήτηση…

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=7618&Itemid=761

Ταμείο εξωτερικών συνόρων 2007-2013 ( πολύ αλληλεγγύη λέμε)

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=7618&Itemid=761