Ιουspinιανός, ο παραβάτης…

Posted on 23 Σεπτεμβρίου, 2011 2:55 μμ από

18


Καλησπέρες! Βρήκα ένα σημείωμα στην blogόπορτα που με προβλημάτισε και το αντιγράφω επακριβώς για να πείτε καμιά γνώμη…

αρχή σημειώματος

@ Παραλληλογράφοι

Χαιρετώ σας! Πρώτη φορά αφήνω σημείωμα σε blogόπορτα, αλλά τι να κάνουμε; στο τουίτερ δε χωράνε οι λέξεις και στο μέιλ θα αργήσετε να το δείτε, το fb έχει ξεσκιστεί στις αλλαγές και με μπερδεύει, οπότε το πιο σύντομο είναι το σημείωμα.

Κοίτα να δεις, εγώ μανάμ’ δε γουστάρω τυπικούρες και σοβαρές επιστολές, αλλά από την άλλη δεν αντέχω και τα μισόλογα που παραπλανούν τον κοσμάκη! Και γω στον κοσμάκη είμαι, τι να λέμε τώρα. Οπότε έπρεπε να σας στείλω μια διευκρίνιση-ξεκαθάρισμα γιατί η ανακρίβεια για τον μπογιατζή ήταν φάουλ! Και του είπα του άλλου να το κάνει εκείνος, να εξηγήσει, αλλά δεν ήθελε, έχει λέει «φεστιβάλ». Έτσι το λέμε τώρα… «φεστιβάλ»! Νύχτες Πρεμούρας… Τέσπα, το νου σας ρεμάλια, δεν είμαι δημοσιογράφος ή τηλεπώλισσα και για αυτό δεν περιμένω δημοσιεύσεις, απαντήσεις και φανφάρες. Ένα πραγματάκι μόνο να σας πω για να ενημερωθείτε και σας αφήνω γιατί έχουμε όλοι και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

Σχετικά με την ιστορία που ανεβάσατε τις προάλλες σας ενημερώνω ότι δεν είναι «ένας υδραυλικός που πήρε 30 γιούροζ για το καζανάκι, ένας μπογιατζής για βάψιμο 30 τετραγωνικών και ένας φροντιστής του παιδιού φίλου μας». Όλοι αυτοί ήταν ένας! Ναι, λέμε!

Ο ίδιος άνθρωπος, που είχε 2 πτυχία (το ένα σε πανεπιστήμιο εξωτερικού) χωρίς σταθερή δουλειά για χρόνια, αναγκάστηκε να κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες, αθλητικός τύπος γαρ, έριχνε και βαψίματα (μέσα-έξω δωμάτια, κάγκελα και μονώσεις ταρατσών! με δικά του σύνεργα, Προσοχή! στην πίσω μεριά αφήνω και το τηλέφωνό του γιατί βλέπω ότι είστε και σεις στα beta) και τα πρωινά ξεβούλωνε σιφώνια (και μπιντέδες) για να συμπληρώσει την βενζίνη για τα απογευματινά μαθήματα. Αυτός ο άνθρωπος, ο Ιουspinιανός -παραβάτη τον κράζει ο άλλος, αλλά μην αρχίσω τώρα… τα δανείκω μη εν δήμω- είναι άλλος ένας 35άρης που νόμιζε ότι θα αρκεί μία μόνο καθημερινή δουλειά, αντίστοιχη των προσόντων και των γνώσεών του, για να έχει αρκετά ευρώ για νοίκι, βενζίνη, τηλέφωνο, ΔΕνεΚΟ και σουπερ-μάρκετ.  Ευτυχώς, να λέμε, που του έχουν φύγει από το μυαλό όλες οι φαεινές ιδέες για οικογένεια και τέτοια, εδώ και χρόνια.

Έτσι «πάει» η δουλειά. Ένας… για όλους (τους μάστορους). Έτσι απλά.

Απορώ πως δεν τον αναγνώρισε ο άλλος, ενώ η δουλειά του είναι να παρατηρεί και να βλέπει… το ίδιο άτομο, σε διαφορετικούς ρόλους.

Ιδανική δουλειά. Ταμάμ! Στο τεστ δεξιοτήτων θα αρίστευε!

Αυτά τα λίγα ήθελα να πω. Και χαιρετώ γιατί με τους ρόλους θυμήθηκα ότι έχω RPG στις 3 και θα αργήσω, ευτυχώς «κατέβασα» μουσικούλα για την διαδρομή…

=====

Άντε γεια!

Μάδερ Ινλώ

=======

ΥΓ νέο μπλόγκι, ε;

θα σας παρακολουθώ…

τέλος σημειώματος

=====

Sticky-note Link: http://wp.me/p1pa1c-cD4

koula, the trell

το τηλέφωνο του πολυμάστορα είναι στη διάθεση του μπλογκ.