«And Δανίκας goes to …ΟΑΚΚΕ»

Posted on 22 Σεπτεμβρίου, 2011 1:12 μμ από

128


Χρόνια τώρα προσπαθούσα να καταλάβω τι μέρους του λόγου  είναι ο Δημήτρης ο Δανίκας.  Έπρεπε να φτάσουμε στον σωτήριο Σεπτέμβρη του 2011 για να κατανοήσω πλήρως το ήθος και το μεγαλείο του ανδρός. Πρώτοι εμείς στον Παραλληλογράφο αποκαλύπτουμε… Ο Δημήτρης ο Δανίκας είναι ο μυστικός εγκέφαλος που χρόνια καθοδηγεί την ΟΑΚΚΕ. Σκοπός της ζωής του είναι να εκδικηθεί και να ανασυγκροτήσει. Τον φαντάζομαι να κυκλοφορεί τα βράδια με γούνινα βρακάκια και εφαρμοστό λάτεξ κολάν να κυνηγά μικροαστούς φοροφυγάδες. Να απονέμει δικαιοσύνη κάνοντας έφοδο σε σπίτια φοροφυγάδων ταξιτζήδων ωσάν τον Τζον Ράμπο . Να βάζει στη θέση του τον κάθε  Ηλεκτρολόγο, Υδραυλικό, Μπογιατζή, Κομμωτή που δεν απέδιδε τόσα χρόνια ΦΠΑ στο κράτος. Γιατί ο Δανίκας μπορεί να δέχεται να πληρώνεται από τον ΔΟΛ , μπορεί να έχει για πρόεδρο τον Ψυχάρη , μπορεί να μιλάει στο πάνελ με τον Πρετεντέρη, ΑΛΛΑ την μη απόδοση του ΦΠΑ και τα εμπόδια στους προλετάριους  δεν τα  δέχεται. Γράφει σήμερα στο Βήμα ο καλός συνάδελφος:

ΟΑΚΚΕ

Για το κόμμα ρε γαμώτο

Για την κομμουνιστική Αριστερά λοιπόν. Γιατί κάνει πως δεν καταλαβαίνει την παραδοξότητα του ελληνικού καπιταλισμού. Τον κρατικοδίαιτο χαρακτήρα του. Οχι μόνο των μεγαλοκαρχαριών αλλά ολόκληρης της ραχοκοκαλιάς, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δηλαδή ο υδραυλικός που μου άρπαξε τριάντα euros για το καζανάκι μου, ο μπογιατζής που έβαψε τα τριάντα τετραγωνικά της πεθεράς μου και ο φροντιστής του παιδιού του φίλου μου με πενήντα την ώρα, όλοι αυτοί που αγνοούν την ύπαρξη των αποδείξεων, αρκετοί εκ των οποίων ψηφίζουν το Κόμμα, είναι ή δεν είναι εχθροί των σκληρά εργαζόμενων μισθοσυντήρητων; Που θέλουν, δεν θέλουν, πληρώνουν τους φόρους τους, ώστε τα λαμόγια – φροντιστές, μπογιατζήδες, μηχανικοί, κομμώτριες και ένα σωρό ελεύθεροι επαγγελματίες- να απολαμβάνουν τα όποια αγαθά προσφέρει αυτή η χώρα; Μ’ αυτούς είναι το Κόμμα; Με τους εκμαυλισμένους και τα κλεφτρόνια; Οπως επίσης δεν καταλαβαίνωτην πραγματική σχέση του ΚΚΕ-στα έργα και όχι στα λόγια-με το αληθινό βιομηχανικό προλεταριάτο. Του μόχθου, του ιδρώτα και του πόνου. Το οποίο όχι μόνο δεν κατεβαίνει σε απεργίες. Αντιθέτως, υποταγμένο και  τρομοκρατημένο, δουλεύει μέρα-νύχτα για ένα ψωροκόμματο. Οπως, τέλος, δεν καταλαβαίνω την πλάτη που βάζει στην εκλογική πελατεία του δικομματισμού (σ.σ. ναι εδώ εννοεί τους δημόσιους υπαλλήλους)  με την οποία έχει φορτωθεί το Δημόσιο και ένα μέρος του, ίσως το μεγαλύτερο, λειτουργεί και καλοπερνάει σε  βάρος της υπόλοιπης εργαζόμενης κοινωνίας. Οπως, αδυνατώ να κατανοήσω την φιλική του σχέση με τους μαντράδες κόντρα στα συμφέροντα των προλετάριων οδηγών που με το νομοσχέδιο του Ραγκούση ελπίζουν πως ίσως κι αυτοί αποκτήσουν το δικό τους ταξί. Και δεν μπορώ να πιστέψω την άρνηση καταβολής του ειδικού τέλους ακίνητης περιουσίας. Δηλαδή, Αλέκα μου, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις την πεζή πραγματικότητα. Μα βάζω στοίχημα, ότι οκτώ στους δέκα ιδιοκτήτες αγόρασαν τα τούβλα τους με την φοροκλοπή, την παρακράτηση του ΦΠΑ και τα φακελάκια. Εγώ δηλαδή που δεν έχω μισό τετραγωνικό αλλά δηλώνω το πλήρες εισόδημά μου είμαι ο μαλάκας χορηγός κάποιου δικού σου ψηφοφόρου σαπιοκοιλαρά που διαθέτει, τουλάχιστον, διαμέρισμα στην πόλη και  ένα εξοχικό. Μ’ αυτή την ασύμμετρη, παράλογη πολιτική σου αλείφεις με βούτυρο το ψωμί του εχθρού σου. Γιατί στο ζύγι καταλήγεις να είσαι με τον ποντικό κι όχι με τον σκληρά, φορολογούμενο, απλό, πονεμένο λαό!

Ξεκινά ο θέουλας και μας εξηγεί σαν άλλος Στέφανος Μάνος, πως το πρόβλημα το δικό μας δεν είναι σαν αυτό που έχουν και οι άλλοι λαοί. ΌοΟοοΟΟοοχι!!! Ο  Κρατικοδίαιτος Καπιταλισμός φταίει (πάλι το KK δηλαδή), δηλαδή όπως το θέτει και ο ίδιος φταίει   «ο υδραυλικός που μου άρπαξε τριάντα euros για το καζανάκι μου». Και ρωτάει εύλογα ο κριτικός… με αυτούς είναι το κόμμα ;

Συνεχίζει τα ερωτήματα ο ανασυγκροτητής κομμουνιστογενής και λαμογιοφάγος Δανίκας και είναι αμείλικτος. Το ΚΚΕ γιατί βάζει πλάτη και δεν αφήνει την κυβέρνηση να απολύσει την εκλογική της πελατεία; Αφού καλοπερνάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και ζουν σε βάρος μας. Είναι ξεκάθαρο.

ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ… Γιατί ρε Παναγιώτη Μέντρεκα δεν αφήνεις τον προλετάριο οδηγό να αγιάσει; Γιατί ρε Μπογιόπουλε δεν αφήνεις τον νόμο Ραγκούση να ανθίσει ; Σας χαλάει να ακούνε οι ταξιτζήδες  ποίηση Χυτήρη με Νταλάρα να γουστάρει ο ντουνιάς; Μια τίμια απάντηση θέλω σε αυτό.

Και ανοίγει και τα 7 τσάκρας και φτάνει στο δέντρο της ζωής και σκοράρει… Γιατί ρε Αλέκα δεν αφήνεις την κυβέρνηση να πάρει ένα σπίτι από κάθε οικογένεια με τους ειδικούς φόρους; Αφού 8 στους 10 που έχουν σπίτι, το απέκτησαν κλέβοντας το κράτος. Άρα είναι δίκαιο , το κράτος να διορθώσει την αδικία.

Και ολοκληρώνει ο ινστρούκτορας της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του Κομμουνιστογενούς Κομμουνισμού Ελληνόφωνων αναρωτώμενος… ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι εγώ; ε;

Spin ο Ρεβιζιονιστής Ανασυγκροτητής του προλετάριου ταξιτζή 

http://wp.me/p1pa1c-cAY