Παραπομπή του Σίμου Σεϊσίδη σε δίκη στις 16 Σεπτεμβρίο​υ 2011

Posted on 12 Σεπτεμβρίου, 2011 2:19 μμ από

11


Αναδημοσιεύει από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ  ,   ο risinggalaxy

Η ιστορία της φυγοδικίας του Σίμου Σεϊσίδη ξεκινάει από την δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας του μια μέρα μετά (;) την ληστεία στην Εθνική τράπεζα  της οδού Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2006 . Οι αρχές χωρίς κανένα στοιχείο εκδίδουν εναντίον του ένταλμα σύλληψης, ενώ παράλληλα ξεκινάει το μιντιακό παραλήρημα για την “συμμορία των ληστών με τα μαύρα”.

Ο Σίμος κατηγορήθηκε απ’ τα Μ.Μ.Ε, και τους μπάτσους για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών, σε βίαια επεισόδια, σε εμπρηστικές ομάδες, σε καταλήψεις, στον Επαναστατικό Αγώνα, στην Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, στην Σέχτα Επαναστατών, για συμμετοχή σε ό,τι μπορεί να εφεύρει η πιο  αρρωστημένη φαντασία των διωκτικών μηχανισμών. Και που κορυφώνεται με την επικήρυξή του για 600.000 ευρώ από τον τότε υπουργό “Προστασίας του Πολίτη”  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Μέσα σε αυτό το κλίμα κρατικής και δημοσιογραφικής τρομοϋστερίας φυσικό θα ήταν για οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο να φυγοδικήσει. Πόσο μάλλον ένας αγωνιστής που έχει γνωρίσει από κοντά τι σημαίνει να είσαι διαρκώς και με εμμονή  στο στόχαστρο των διωκτικών μηχανισμών, για υποθέσεις που πάντοτε κατέρρεαν στο ακροατήριο και βέβαια παρόλα αυτά δεν ακυρωνόταν ούτε η υποδικία ούτε η συνολικότερη ταλαιπωρία (περιοριστικοί όροι, δικαστικά έξοδα κτλ)

Τα γεγονότα που συνέβησαν στις 3 Μαΐου 2010 επιβεβαίωσαν με τον πιο τραγικό τρόπο την απόφαση της φυγοδικίας του Σίμου Σεϊσίδη, όπως και των συγκατηγορούμενων του Γ. Τσιρώνη και Μ. Σεϊσίδη. Πιο συγκεκριμένα ο αναρχικός Σίμος Σεϊσίδης πέφτει τυχαία πάνω σε αστυνομική περίπολο και πυροβολείται πισώπλατα και εν ψυχρώ από τον αστυνομικό Παναγιώτη Μπόκο που τον καταδιώκει. Ο Σίμος ακόμα και τραυματίας όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο βασανίστηκε από τους ίδιους αστυνομικούς που τον πυροβόλησαν. Τα όσα ακολούθησαν τόσο στο νοσοκομείο όσο και στη συνέχεια στη φυλακή ξεπερνάνε σε αγριότητα κάθε οργουελιανό σενάριο. Ο βαρύτατος τραυματισμός του είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.
Όποιος νομίζει ότι οι διωκτικοί μηχανισμοί στερούνται φαντασίας και εφευρετικότητας είναι βαθιά νυχτωμένος.

Στην Κίνα χρεώνουν την αξία της σφαίρας στην οικογένεια του εκτελεσμένου και ίσως από εκεί να εμπνεύστηκαν οι δικαστικές αρχές την παραπομπή του Σίμου σε δίκη στις 16 Σεπτεμβρίου 2011 με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του Μπόκου (ναι!!!, του μπάτσου που τον πυροβόλησε πισώπλατα)!

Οι διωκτικοί μηχανισμοί, η δικαστική χούντα, τα  ΜΜΕ είναι οι στυλοβάτες μιας εξουσίας που έχει  εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στην κοινωνία και συγχρόνως τρέμουν μπροστά στον κίνδυνο γενικευμένων κοινωνικών εκρήξεων. Κάθε κίνηση που κάνουν μόνο τυχαία δεν είναι, εντάσσεται σε ένα σχέδιο που στόχο έχει να παραδειγματίσει να εκφοβίσει όποιον αντιστέκεται στην κρατική βαρβαρότητα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δίωξη του Σίμου Σεϊσίδη.

Σε αυτή την δίκη εμείς θα καταδικάσουμε την αστυνομική βία και την κρατική βαρβαρότητα, ο Μπόκος και τα αφεντικά του είναι οι κατηγορούμενοι, και η απόφαση είναι δεδομένη:
ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευτεριά στον Σίμο Σεiσίδη

Αλληλεγγύη στον Άρη Σειρηνίδη
(κατηγορούμενος στην ίδια δίκη για πλημμεληματικές πράξεις)
Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή των συντρόφων μας από το κατηγορητήριο

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6. μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΓΛΕΡΗ, 9.00 π.μ.

shortlink: http://wp.me/p1pa1c-clr