Οι απειλές του ΛΑΟΣ και ένας υπαρκτός κίνδυνος

Posted on 2 Σεπτεμβρίου, 2011 11:53 πμ από

13


Όπως διαβάζω στο δημοσίευμα του alterthess.gr  :

ΛΑΟΣ για Πανεκπαιδευτικό: «Οι κομμουνιστές παίζουν με τη φωτιά»,  

Κλίμα εμφυλίου δημιουργεί το ΛΑΟΣ, με προκλητική δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ακροδεξιού κόμματος.

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

«Οι κομμουνιστές παίζουν με τη φωτιά. Οσάκις το αποτόλμησαν στο παρελθόν, η ιστορία τιμώρησε τις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές τους».

Έχουμε την αίσθηση ότι η είδηση δεν χρειάζεται περισσότερα σχόλια.

****

καταλαβαίνω ότι:

Kάθε άνεργος αυτής της χώρας, κάθε πτυχιούχος που δεν έγλυφε τη ΠΑΣΠ και τη ΔΑΠ για το πτυχίο, κάθε εργαζόμενος στα ντελίβερι, στη καθαριότητα, στα τηλεφωνικά κέντρα, κάθε υποαμοιβόμενος επιστήμονας στην έρευνα, κάθε ναυτικός, εναερίτης της ΔΕΗ και στα τούνελ λιγνήτη, κάθε φοιτητής, κάθε μαθητής χωρίς βιβλίο, κάθε εργαζόμενος, κάθε νέος άνθρωπος που θέλει να κάνει παιδιά και το σκέφτεται , κάθε επισφαλής και ανασφάλιστος, κάθε μετανάστης που μαζεύει φράουλες, πεπόνια, καρπούζια και ντομάτες για το τραπέζι μας, κάθε ηχολήπτης που κουβαλάει μεγάλα βάρη σε συναυλίες αρπαχτές από εταιρίες του κώλου χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, κάθε δημοσιογράφος που κάνει παραγωγή για 500-600 ευρώ, κάθε μεταφραστής με 7 πτυχία που δεν έχει δουλειά και λεφτά για τα νοίκια , κάθε, κάθε, κάθε, κάθε …..

… όλοι αυτοί διατρέχουν έναν μεγάλο κίνδυνο από το νεοφασιστικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ και τους ιδεολογικούς του στρατιώτες στα σώματα ασφαλείας, τις δικαστικές αρχές και την ΕΥΠ , από φασιστοπαππούδες και χουντογιαγιάδες τους οπαδούς του και από τα καλά παλικάρια με τα ξυρισμένα κεφάλια και τα μπλε καπελάκια που γράφουν για το μεγαλείο του «ελληνικού» πνεύματος στο ίντερνετ με greeglish, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, εργολάβους και μεσάζοντες της αγοράς, όλους αυτούς τους ατόφιους «έλληνες» που δεν θέλουν όμως άλλοι «έλληνες» να παίρνουν ένσημα, σύνταξη και να έχουν αξιοπρέπεια.

Ο κίνδυνος αυτός είναι όλοι αυτοί οι κρυφό (αλλά και όχι τόσο κρυφό) φασίστες, χουντικοί, βασιλικοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να φάνε από ένα μεγάλο πιάτο φασόλια.

Ώρε μάνα μου τι έχει να γίνει! Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, άμεσος και δεν μας παίρνει για πολλά-πολλά. Όλοι αυτοί αφού μας χρεωκόπησαν θα μας συγκυβερνήσουν τώρα μαζί με τα αφεντικά τους στις τράπεζες εδώ και στο εξωτερικό. Καλύτερα να κάτσουμε καλα! Δεν είναι ώρα για ηρωισμούς.

Το μαύρο σύννεφο μας απειλεί !

risinggalaxy