Ακροδεξιοί και παραστρατιωτικοί δημιούργησαν Ομάδα Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος!!!

Posted on 2 Σεπτεμβρίου, 2011 10:43 πμ από

206


Πριν από μερικές μέρες είχα δει στο blog των ζόμπι του Πατριωτικού Μετώπου το «κάλεσμα» για την δημιουργία τάγματος ασφαλείας από ακροδεξιούς. Είναι οι ίδιοι που παλαιότερα, τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της Λαικής Συνέλευσης Συντάγματος προσπαθούσαν να προβοκάρουν ώστε να βγουν μετά στα κανάλια και να πουν ότι τους χτύπησε ο κόσμος της κάτω πλατείας. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που στα πηγαδάκια ψιθύριζαν και καλά ότι «το φαΐ εδώ το φέρνει ο Περισσός» και άλλα τέτοια φαιδρά. Δυστυχώς οι εκκλήσεις πολλών ανθρώπων να μπει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο παραμάγαζο των φασιστών με τίτλο «300 Έλληνες» και στον υπόλοιπο κόσμο δεν εισακούστηκαν, μιας και στην πλατεία υπήρξε πάντα ένα κλίμα «να μην το χαλάσουμε παιδιά». Δυστυχώς όμως οι διάφοροι νεοναζιστές μαχαιροβγάλτες -που κυνηγήθηκαν τελικά από μπλόκ αναρχικών και από τον κόσμο της πλατείας στις 28 Ιουνίου- τα φασιστομπαρμπάδια που προβοκάρουν και τραμπουκίζουν μετανάστες που πουλάνε νερά και διάφοροι «απόστρατοι» με «όμορφο» παρελθόν αφέθηκαν να αλωνίζουν λες και ήταν παραπάνω από μια 50ρια. Διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε συμπεράσματα για το ποιος είναι ο ρόλος των γραφικών που γυρνάνε τυλιγμένοι με τις γαλανόλευκες λες και είναι εθνικά τυλιχτά από τον Μπαϊρακτάρη. Αλήθεια διάφοροι «μεγαλοπαράγοντες» της ΟΝΝΕΔ που παριστάνουν τους αγανακτισμένους στο πάνω μέρος της πλατείας τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Η αναδημοσίευση γίνεται από το Πολιτικό Καφενείο.

risinggalaxy

*****

Οργανωτής ο ακροδεξιός Σταύρος Βιτάλης (Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου)!!! FREE photo hosting by Fih.grΌταν η Αριστερά έκανε μπάνια το παρακράτος προετοιμαζόταν! «Δημοκρατική Άμυνα Τηλ. 2103233582 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ολοκληρώνεται η οργανωτική δομή της Ομάδας Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος, για την 3η Σεπτέμβρη. Στην φάση της ολοκλήρωσης της οργανωτικής δομής της, μπήκε σήμερα η Ομάδα Περιφρούρησης του Λαού που θα διαδηλώσει την 3η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, η Ομάδα Περιφρούρησης η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δημοκρατική Άμυνα»θα φοράει διακριτά ρούχα, με σύμβολα τα δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτιστικά σύμβολα του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας, την Ακρόπολη και τον ήλιο της Βεργίνας, θα έχει στη διάθεσή της αντιασφυξιογόνες μάσκες, για την περίπτωση που το κράτος και το παρακράτος αποφασίσουν να προχωρήσουν σε «στημένες συγκρούσεις» και ο κεντρικός της στόχος θα είναι να προστατέψει την ειρηνική διαδήλωση των «Αποφασισμένων». Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η ανακοίνωση των αυτοδιορισθέντων περιφρουρητών του Συντάγματος που καθοδηγούνται από τον Σταύρο Βιτάλη Υποστράτηγο Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου!!! Αύριο Παρασκευή στη Νίκης 33 (δίπλα στο Εκκλησάκι), όπου είναι τα γραφεία της «Δημοκρατικής Άμυνας»  θα δώσουν τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας! Επικεφαλής όλης αυτής της Κίνησης που γίνεται εν αγνοία της Πλατείας Συντάγματος είναι ο Σταύρος Βιτάλης με τον οποίο μίλησα σήμερα ο ίδιος και που θεωρεί την επαναστατική Αριστερά ως προβοκάτορες και πράκτορες του κράτους!!! «Όποιος μιλάει για βουλευτηλίκια σήμερα, να φύγει από μπροστά μας»: Ομιλία-εισήγηση για το «νέο Σύνταγμα της Ελλάδας του Συντονιστή του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη». ΕΔΩ 

Ο Σταύρος Βιτάλης έχει κάνει με τον Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ στην Καισαριανή Ενώπιον των αξιωματικών του, όπως ο ίδιος γράφει σε μία επιστολή του «μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων»!!! Στο Βιογραφικό του αναφέρονται και τα εξής: «Το 1974 απολύεται από τον Ελληνικό Στρατό σε ηλικία 20 ετών (γεννηθείς το 1954) με ανήκεστο βλάβη».  Ποια ήταν η ανήκεστος βλάβη που ωστόσο του επέτρεψε λίγο αργότερα να συμμετάσχει στο ιδιαίτερων απαιτήσεων αντάρτικο των Σαντινίστας,  στο Ελ Σαλβαδόρ ή με τους Πολισάριο; Ο Σταύρος Βιτάλης υπογράφει ως «Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α.». Στον  Σταύρο Βιτάλη απενεμήθη τιμητικά  ο βαθμός του Ταγματάρχη από  τη «Σερβική Δημοκρατία»! Το 1986 αναφέρει πως κατατάσσεται μόνιμα στον Λαϊκό Στρατό των Σαντινίστας στη Νικαράγουα, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρίσκεται στην Ελλάδα. Παρά την μόνιμη κατάταξή του τον αμέσως επόμενο χρόνο εγκαταλείπει για να ιδρύσει το Συνδικάτο Αγροτών Πέλλας Ημαθίας!  Από το 1986 αναλαμβάνει πολιτική δράση με ακροδεξιούς και παραστρατιωτικούς κύκλουςΤο 1999 ο Σταύρος Βιτάλης βρίσκεται φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού καναλιού της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται με στολή του Σέρβου Ταγματάρχη και στρατολογεί κόσμο με σκοπό τη δημιουργία τάγματος εθελοντών για τη Σερβία, συγκεντρώνοντας ταυτότητες, διαβατήρια και έντυπα στρατολογίας από τους ενδιαφερόμενους. Στη δεκαετία 2000-2010 «συμμετέχει σε όλες τις προσπάθειες συγκρότησης πατριωτικού πολιτικού χώρου των κομμάτων ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Αναγέννηση», απ’ όπου πάντως διαγράφεται. Ο Σταύρος Βιτάλης είναι για πολλούς αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Όπως και να ‘χει, στο Σύνταγμα σαν ομάδα περιφρούρησης με στολές και αντιασφυξιογόνες μάσκες των μελών του δεν έχει καμία δουλειά. Δεν τον διόρισε καμία Συνέλευση της Πλατείας, δεν αντιπροσωπεύει παρά την ομάδα του και δεν θα του επιτραπεί να δημιουργήσει καμία προβοκάτσια ή σύγχυση στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.