Θα τους πατήσουμε κάτω σαν τα χταπόδια

Posted on 26 Αυγούστου, 2011 3:06 μμ από

78


Καιρό τώρα αναρωτιόμουν γιατί κανείς από τους (και καλά) σοβαρούς αναλυτές/συντάκτες του blog δεν γράφουν για μπάλα. Μόνο ο γνωστός λαϊκιστής zaphod ψέλλισε εκεί κάτι για Λαυρεντιάδη  ένα χρόνο πριν, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Όλοι για λαό γράφουν , αλλά για το πλέον λαϊκό άθλημα, το ποδόσφαιρο δεν έχει γραφτεί ούτε μια αράδα. Περίμενα πως , τουλάχιστον σήμερα, με αφορμή την κλήρωση του Champions League ΚΑΠΟΙΟΣ θα έγραφε. Και πάλι όμως απογοήτευτηκα, μούγκα…ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε να αναλύσει την ξεκάθαρη γεωπολιτική και εθνεγερτική διάσταση της κλήρωσης της αρμάδας του λιμανιού ,που λατρεύει το μισό έθνος.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ

Για την ελλάδα, τον μαρξισμό και τον θρύλο

Λοιπόν , ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με Ντόρντμουντ, Μαρσέιγ και Άρσεναλ. Η σειρά με την οποία αναφέρω τις ομάδες , φυσικά και δεν είναι τυχαία. Πρώτη βάζω τη Γερμανική ομάδα, με την οποία έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο σαν ΈΛΛΗΝΕΣ όσο και σαν ΓΑΥΡΟΙ. Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει τον Όθωνα, τον Χίτλερ, τη Μέρκελ και τους λοιπούς γερμαναραίους που επιτέθηκαν στο ελληνικό γένος ; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μακρόσυρτες γερμανικές  συλλαβές που τραυματίζουν τα σαγόνια των άμαθων και ευγενών Ελλήνων ; Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μότο «Η εργασία απελευθερώνει», το οποίο μετά χρησιμοποίησαν οι κάθε λογής δημοκαπιτάλες για να μας πιουν το αίμα ; Όπως όμως τους πατήσαμε χάμου στα 40s , όπως τους κάρφωσε ο Στολτίδαρος μέσα στη Βρέμη πριν λίγα χρόνια, έτσι ακριβώς θα τους πατήσουμε και φέτος. Για τον Θρύλο, για την ελευθερία και για την πατρίδα μας.

Μουστάκιας

δε σε χάλασε το γκολ του στολτίδαρου γερμαναρά Μερκελαίε

Δεύτερη βάζω τη Γαλλική ομάδα, αφενός  γιατί έβαλα πρώτη μια άλλη ομάδα -και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να βάλω και μια δεύτερη πρώτη – και αφετέρου   γιατί κάποια έπρεπε να μπει δεύτερη, ούτως ώστε να μπορώ μετά να προσθέσω τρίτη, να καρφώσω τετάρτη για να στροφάρει ο άξονας , να προχωρήσω στην πέμπτη ανοίγοντας το τσάκρα μου και να αποθεωθώ φεύγοντας ΠΣΚ ( αυτό σημαίνει πως κάποιος άλλος θα κάνει moderation στο άρθρο μου, μην επιτρέποντας σε βάζελους και λοιπούς αλλοεθνείς να σχολιάζουν ) . Αυτό άλλωστε επιτάσσει  η κάθετη αποτύπωση της Εγελιανής αντίληψης περί διαλεκτικής και αυτοπραγμάτωσης. Όχι σαν κάτι μολυσμένους μαρξιστές πουν δεν μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία των διπλών του Τάκαρου του Λεμονή.Για αυτούς θα τα πούμε στο επόμενο…

Τρίτη βάζω φυσικά την εγγλέζικη ομάδα, που έχει το προσωνύμιο «Gunners«. Ο προσεκτικός αναγνώστης πρώτα απ’όλα θα αναρωτηθεί. Έχει σχέση το προσωνύμιο με την εξαγορά της ομάδας από Άραβες ; Και θα συνεχίσει ρωτώντας : έχουν σχέση οι πρόσφατες ταραχές στην Αγγλία με την είσοδο αλλοεθνών στο νησί ; Και θα καταλήξει αναφωνόντας : » Μα, είναι ο πόλεμος των πολιτισμών ηλίθιε!!!» . Για αυτό και οφείλει η ελληνική ομάδα , να πατήσει κάτω το αποτυχημένο multi culti μοντέλο που στηρίχθηκε πάνω στις οικονομικές αναλύσεις του  εβραίο/φιλοσιωνιστή Βενγκέρ, ΠΡΙΝ αυτό εξαπλωθεί στην Ελλάδα , που γέννησε τον Αριστοτέλη,τον Αλκιβιάδη, τον Πλάτωνα,  τον Καραπιάλη, τον Σιδέρη και άλλους παιχταράδες.

Νεοταξίτες ερχόμαστε

Νεοταξίτες ερχόμαστε

Ο Θ-Ρ-Υ-Λ-Ο-Σ μας, έχει λοιπόν την ικανότητα αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προκριθεί. Γιατί δεν ξεχνάμε το εξώφυλλο του γερμανικού φόκους, γιατί δεν ξεχνάμε πως το κεφάλι του ΔΝΤ είναι γαλλικό, γιατί δεν ξεχνάμε πως ο Κάμερον ειρωνεύτηκε τους έλληνες . Μια ομάδα που δεν έχει σχέση με τους οπαδούς και το λαό, μια ομάδα που ξεχνά την ιστορία της χώρας της, μια ομάδα που δεν έχει δυο χαφάρες με πνευμόνια να καταπίνει τα χιλιόμετρα, δεν έχει τύχη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας όμως έχει και αρετή και τόλμη και μνήμη και ικανότητα. Και για αυτό θα προκριθεί. Και για αυτό θα ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ το σύνολο του χρέους. Γιατί είμαστε έλληνες και γαύροι. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Spin ο ελληνοπασόκος ΓΑΥΡΟΣ

Ξεχύσου σαν εμετός http://wp.me/p1pa1c-c2u