Επιτέλους καταργήθηκε!!!

Posted on 25 Αυγούστου, 2011 1:31 μμ από

64


Επιτέλους συναίνεση. Μετά από 37 χρόνια μεταπολίτευσης, έφτασε η στιγμή που όλοι ονειρευόμασταν. Το πασόκ και η νέα δημοκρατία δείχνουν τον δρόμο και κλείνουν οριστικά ένα κεφάλαιο μίσους στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Όλα θα αλλάξουν, η ελληνική κοινωνία θα προχωρήσει με γνώμονα την αγάπη. Θα βάλουμε πάνω από το εγώ, το εμείς. Θα αλλάξουμε. Θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά. Θα αλλάξουμε, θα πάμε μπροστά…

Καταργήθηκε????

Τζιτζ φόρεστερ

Τώρα που η κυβέρνηση θεσμοθέτησε την κατάργηση του ασύλου (αχρείαστο, μιας και έχουμε και δημοκρατία και νέο τρομονόμο) είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Μια σειρά από διαρθρωτικές αλλαγές και τομές θα προωθηθούν με αρετή και τόλμη από Πασόκ/ΝΔ. Την ευθύνη για την παρουσίαση αυτών των αλλαγών στο ευρύ κοινό, αναλαμβάνει ο Παραλληλογράφος.

Που σαι ανδρέα για να δεις

Που σαι ανδρέα για να δεις

Το σύνθημα “ ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, θα μετονομαστεί στο βουδιστικό “ο λαός δεν ξεχνά, χάρε κρίσνα, χάρε ξέχνα”, μετά από πρόταση του Παμπούκη που είναι και άνθρωπος των αγορών, αλλά και των αγώνων. Η Μαρία η Δαμανάκη θα εισηγηθεί την μετονομασία της 17ης Νοέμβρη σε “ημέρα αγάπης” και ο Χρήστος ο Παπουτσής θα μετονομάσει την ομάδα ΔΙΑΣ σε ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ σε μια λαμπρή τελετή που θα παρουσιάσει η Ευγενία Μανωλίδου.

Βουγιουκλάκη uber alles

Βουγιουκλάκη uber alles

Ο γιος, του γιου, του γέρου του Καλεντζίου θα ανοίξει ένα τεράστιο coffee shop στο Σύνταγμα παρέα με τον Αντώνη το Σαμαρά, το οποίο θα ονομάζεται Δέλτα Π, κατά τα πρότυπα των μεγάλων αδελφοτήτων των κολεγίων της Αμερικής. Εκεί θα πίνουνε μπάφους ολημερίς οι Πασπίτες, οι δελτάδες και οι 300 (οι οποίοι λιώνουν ΗΔΗ στους μπάφους, αλλά για αυτό θα γράψω άλλη στιγμή). Μάλιστα η ηγετική ομάδα των νεολαίων της Δημοκρατικής αριστεράς θα αναλάβει να στρίβει μεγάλα δίφυλλα και τρίφυλλα. Παράλληλα θα προωθηθούν και νέα σχέδια για νέα τεράστια μπαφίδια όπως για παράδειγμα “Ο μεγάλος πράσινος ήλιος”, “Ο πυρσός που καίει” αλλά και το “Δημοκρατικό Μπαστούνι”.

Ο Καμίνης θα αναλάβει να μεταφέρει με πούλμαν τους αγανακτισμένους στα γραφεία της χρυσής αυγής και θα ζητήσει από τον Νικήτα τον Κακλαμάνη να αναλάβει την διαχείριση των πάρκων Ναυαρίνου και Κύπρου/Πατησίων. Η θύρα 13 θα αδελφοποιηθεί με την Θύρα 7 και όλοι μαζί θα καθαρίσουν το κέντρο από τους μαύρους, μιας και ο Σιμάο κωλοβαράει τελευταία και ανεβαίνουν τα σπρεντ.

Ο Μητσοτάκης θα αναλάβει το υπουργείο εργασίας και παρέα με τον Λοβέρδο αλλά και τον βασιλιά Κωνσταντίνο και θα φέρουν την πολυτραγουδισμένη αλλαγή στα εργασιακά. Οι, συμβολικοί, μισθοί των εργαζομένων θα κατατίθενται κατευθείαν σε ειδικό λογαριασμό για την μείωση του δημόσιου χρέους. Τον λογαριασμό θα αναλάβει να διαχειριστεί ο ίδιος ο Καπετάν Λάτσης που είναι άνθρωπος των τραπεζών. Για να το γιορτάσουμε, θα κατεδαφιστεί το πολυτεχνείο και στην θέση του θα χτιστεί ένα κέντρο εμπορίου/ εκκλησία στα πρότυπα της συνεργασίας των φαναριωτών της Πόλης και των ορθοδόξων χριστιανών, που ως γνωστόν οδήγησαν την επανάσταση του 1821.

Παντεσπάνι ρε μούλοιΗ Διαμαντοπούλου, ο Σπηλιωτόπουλος και ο Πλεύρης θα αναλάβουν την παιδεία. Οι τάξεις θα καταργηθούν τόσο στα σχολεία όσο και στην κοινωνία. Οι κομματικές παρατάξεις θα καταργηθούν μιας και η αδελφοσύνη θα κυριαρχήσει στις καρδιές μας. Στα οικονομικά πανεπιστήμια, δεν θα δίνονται συγγράμματα αλλά θα κάνουν διαλέξεις ο Μπάμπης ο Παπαδημητρίου και ο Άρης ο Πορτοσάλτε. Την βιογραφία του τελευταίου, θα γράψει ο Τάκης ο Θεοδωρόπουλος με τίτλο “’Αρης, ο αρχηγός των ατάκτων”

Τέλος, ως επισφράγισμα αυτής της κοσμογονίας, θα διοργανωθεί ένα μεγάλο πάρτυ στις Κυκλαδες, στο οποίο οι (πρώην) αναρχοκομμουνισταί θα χορεύουν γιάνγκα με εφοπλιστές, χρυσαυγίτες, τον Πρετεντέρη αλλά και επίλεκτα μέλη των ΜΑΤ. ( ΛΕΟ πρόσεξε το αυτό με το χορό ,γιατί με πήρε η δικιά μου η Γιάννκα και θελει να το διαφημίσουμε)

Η εθνική συμφιλίωση είναι πλέον γεγονός. Ας ξεχάσουμε τα παλιά μίση. Εξάλλου είμαστε όλοι Έλληνες και προερχόμαστε από τα άστρα.

Spin ο Έλληνας, ο ιδρυματοποιημένος

Ντρόγκα  http://wp.me/p1pa1c-c0E

Posted in: Χιουμορ