Ανθρωπιά & λογική ενάντια στη μονοθεϊστική πανούκλα – Richard Dawkins vs Πάπα [video]

Posted on 17 Αυγούστου, 2011 3:27 μμ από

38


Ο πάπας ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Ισπανία και η επίσκεψη κοστίζει 72 εκατομύρια.

Την ίδια ώρα ανήλικα δικάζονται και καταδικάζονται για ένα μπουκάλι νερό στο Λονδίνο.

Στη Λάρισα μερικά ανήλικα βασανίστηκαν στην ασφάλεια και δικάστηκαν για τους ίδιους λόγους από  το 2008-2010.

Οι δικοί μας μουλάδες κόπτονται για τα μισθά τους και σαμποτάρουν την καθιέρωση της καύσης των νεκρών, ενώ παράλληλα ασχολούνται με το χόμπι των παράνομων νεκροταφείων.

Δασικές εκτάσεις διεκδικούνται, καταπατούνται και πωλούνται από ικανούς ρασοφόρους μπίζνεσμεν του «θεού» και της «Παναγίας».

Πάνω από τους δικαστές η εικόνα του «Χριστού» πανταχού παρούσα στην απόδοση «δικαιοσύνης» που καταδικάζει 20χρονα σε 30 χρόνια φυλακή και αφήνει ελεύθερους τους «μεγαλό-» της αστικής τάξης.

Αντί να μιλάμε για τα δικαιώματα του Αραβικού κόσμου, μιλάμε για τα δικαιώματα του Ισλαμικού κόσμου.

Προτεστάντης με ολίγη από Μασωνία, τίγκα ναζισμό-εθνικισμό και μπόλικη ψυχοπαθολογία, σφάζει ανήλικα με τις δεκάδες.

Γυναίκες πετροβολούνται για ζητήματα τιμής από «τιμημένους» άντρες.

Στα μπαρ και στα καφενία της Ελλάδας του 21 αιώνα.. «όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες» αλλά ποτέ έστω…»κάποιοι παπάδες είναι παιδόφιλοι».

Στην Αμερική 90-και βάλε- εκατομμύρια, καμένοι εγκέφαλοι, προσεύχονται να έρθει η Ώρα της Κρίσης, ενώ ονειρεύονται τον επόμενο Πρόεδρο, λευκό Χριστιανό και με το κουμπί των πυρηνικών στο δάχτυλο.Τα δικά μας όπλα: η λογική, η ανθρωπιά, ο αναστοχασμός και η διαρκής κριτική σκέψη για τον κόσμο γύρω μας και μέσα μας.

Το να κυνηγάμε βολικές βεβαιότητες, φοβούμενοι τον «άγνωστο» κόσμο γύρω μας, οδηγεί μονάχα στο απόλυτο και την εγκατάλειψη κάθε αγώνα.

Τρανό παράδειγμα η άνοδος της ακροδεξιάς και η περιρρέουσα συνωμοσιολογία.

Στην ουσία αρνούμαστε την επικοινωνία. Τη διάδοση της πληροφορίας.

Ενδιαφέρον: O Κάμερον, ο Παπανδρέου και άλλοι νέο-διαχειριστές, φοβούνται τη πληροφορία ελεύθερη, όπως και την ελεύθερη έκφραση. Για αυτό ο καταιγισμός νομοθεσιών για το ίντερνετ.

Βέβαια ο Γουόρεν Μπάφετ που είναι καπιταλιστής και όχι μαριονέτα διαχειριστής, λέει από καμιά αλήθεια γιατί ως καπιταλιστής original έχει διαβάσει και κατανοήσει την ιστορία των αυτοκρατοριών.Μπορεί και να φοβάται ότι στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από μια ομιλία του Richard Dawkins το 2010, με αφορμή την τότε επίσκεψη του «Πάπα» Ράτσινγκερ στη Μεγάλη Βρετανία.

Με τον Dawkins διαφωνώ πολιτικά σε πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με τη «μόδα» του κοινωνιοβιολογισμού, αλλά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα επιχειρήματα του ως μαχόμενου άθεου.

risinggalaxy

υ.γ Το βίντεο το αλίευσα από το λογαριασμό φίλου στο fb , τον οποίο και ευχαριστώ θερμά 🙂

Posted in: Ελλάδα