Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε !

Posted on 1 Αυγούστου, 2011 2:00 μμ από

47


του Mind the Gap

Σκοπευτήριο Συντάγματος τα ξημερώματα …

Τα καμιόνια της ΕΛΑΣ, γεμάτα με άμαχους πολίτες. Σταματούν μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη. Οι τραπεζασφαλίτες του Αρχιδοσίλογου του «χρηστάρα του ΕΦΕΕτζή», τα γνωστά ΜΑΤ, κατεβάζουν βίαια των κόσμο από τα φορτηγά και τους οδηγούν σε σειρές προς τον σταθμό το Μετρό.  Γυναικόπαιδα, συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές, όλες οι ηλικίες, καθημερινοί πολίτες που τους μάζεψαν νύχτα για αντίποινα στις μούντζες κατά του κοινοβουλίου. Κανείς δεν μιλάει, ακόμη και όταν δέχονται τα βάναυσα χτυπήματα από τους παλικαράδες των γενίτσαρων της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν βγάζουν φωνή, όταν πέφτουν βοηθιούνται αναμεταξύ τους, ξανασηκώνονται και προχωρούν. Μερικοί κοιτάζουν στα μάτια τους βασανιστές και τους φτύνουν. Στις σκάλες του μετρό, δεξιά και αριστερά παραταγμένοι, μερικοί καλοντυμένοι γραβατοφόροι και καλοντυμένες κυρίες, όλοι με μαύρες κουκούλες.

«Αυτός ! Αυτός είναι συνταξιούχος ! Διαμαρτυρήθηκε για την περικοπή της σύνταξης και σταμάτησε να μας ψηφίζει ! Έγραφε στον τοίχο πως δεν τα φάγαμε μαζί, με μαύρη μπογιά ! Είναι επικίνδυνος αναρχικός !» είπε ο πιο χοντρός καταδότης που ήταν στην αρχή της σκάλας δεξιά. Ο γνωστός και ως «Θοδωρής ο σαπιοκοιλιάς». «Μπάσταρδε ήρθε η ώρα να πληρώσεις, μέσα γρήγορα, πάρτε τον ….»

«Αυτή ! Αυτή είναι απολυμένη την γνωρίζω ! Ζητάει δικαίωμα στην εργασία ! Εθεάθη σε πρωτοβάθμιο σωματείο να αμφισβητεί την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ! Μας αποκάλεσε ξεπουλημένους ! Είναι εχθρός της τάξης και της ησυχίας, μπορεί να είναι ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ !» είπε ένας κουκουλοφόρος στην αριστερή πλευρά της σκάλας. Ο γνωστός και ως «Γιαννάκης ο εργατοπατέρας, ο φτυνοπούτανος». «Οι άνεργοι δεν προσφέρουν ψήφους και κοστίζουν ένα μάτσο χρήμα, μέσα γρήγορα, πάρτε την ….»

«Αυτόν ! Τον γνωρίζω αυτόν ! Είναι δικός μας, είναι παπάς, χριστιανός ορθόδοξος, εθνικοσοσιαλιστής, είναι μαζί μας !» είπε η κυράτσα με το ταγέρ και τη μαύρη κουκούλα δεξιά της σκάλας. Η γνωστή και ως «φράου Άννα, η ψυχροδέσποινα». «Αφήστε τον, κάποιος πρέπει να διδάξει τα κακομαθημένα κωλόπαιδα θρησκευτικά στα σχολεία !»

«Αυτή ! Αυτή η ημιαπασχολούμενη νοικοκυρά με το μωρό στην αγκαλιά ! Αυτή είναι που δεν πληρώνει στα διόδια τους εργολάβους μας ! Είναι αντιστασιακή, θέλει να επιφέρει το χάος και την καταστροφή ! είπε ο άλλος χοντρός καταδότης, ο γνωστός και ως «βαγγέλας το παχηδέλφινο». «Πετάχτε την μέσα μαζί με το μωρό, αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις πριν μεγαλώσουν και γίνουν πολίτες με απαιτήσεις…»

«Αυτός ! Αυτός ο χρόνια άρρωστος ! Ο αλήτης που θέλει περίθαλψη και ασφάλεια ! Είναι αντικαθεστωτικός, περιφέρει την μίζερη ύπαρξη του. από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, και αμφισβητεί το σύστημα ! είπε με κλαυσίγελη φωνή ένας άλλος κουκουλοφόρος, γνωστός και ως «αντρίκος ο κλαψαρχίδης». «Ρε μέσα, ευθανασία ρε, όλοι αυτοί είναι φύρα στην κοινωνία !»

«Achtung !» ακούστηκε μια φωνή από την κορυφή της σκάλας. Ένας ψηλόλιγνος κουστουμαρισμένος βαστούσε ντουντούκα, ο αρχηγός των καταδοτών, με μαύρη σατέν κουκούλα πολυτελείας και το περιβραχιόνιο του ΔΝΤ στο δεξί μπράτσο. Ο «γιωργάκης ο σαρδαμογάμης». «Στάνει εεε Φτάνει ! Η διαγωγή εεε η διαλογή είναι χρονοβαπόρα ! Η χώρα πρέπει να πουπουληθεί άμεσα όσο πιάνει ακόμη καλές μίξες εεε μίζες ! Ο Ποτηρητής εεε ο Τυποτορητης εεε Τοποτηρητής του Τραπεζικού Ράιχ, Χορστ Ράιχενμπαχ ήταν σαφής και κατριγορητός εεε κατηγορηματικός ! Η προβληματική Ελλάδα πρέπει να πουληθεί χωρίς προσκοπικό εεε ποροσωπικό εεε προσωπικό ! Fast track ! εξόντωση για όλους ! Όχι διακρίσεις ! Πρώτα ο πολίτης !»

Ο «χρηστάρας» έκανε νόημα στην επικεφαλής των στρατοδικών την «κυρία Ελένη τη χαμηλοβλεπούσα» και κείνη έδωσε αμέσως εντολή στον «χημικό λευτεράκη», τον λαδοπόντικα εγκληματία πολέμου αρχηγό των κατσαπλιάδων να στοιβαχτούνε όλοι οι πολίτες που δεν είχαν και δεν κατείχαν και δεν ήταν ημέτεροι στο σταθμό του μετρό. Οι πόρτες έκλεισαν και ο κόσμος αποδοκίμαζε δυνατά και φώναζε συνθήματα.

«Μην ανησυχήτε και μην πανικοβάλλεστε !» φώναξε ο βλαχοδήμαρχος, γνωστός και ως «Συνήγορος χαμίνης», «είναι για το καλό του τόπου και των επενδύσεων, δεν θα πάθετε απολύτως κανένα κακό, η κυβέρνηση σας προσφέρει δωρεάν ένα χαλαρωτικό μπάνιο, παρακαλούμε γδυθήτε και αφήστε τα ρούχα σας και τα τιμαλφή σας στους εκπρόσωπους του ΣΕΒ που θα αναλάβουν αφιλοκερδώς την εκποίησή τους».

«Achtung Μπάσταρδοι» ακούστηκε από μια γιγαντοοθόνη η φωνή του «Σκάιμπάμπη», του «γλυφοκώλη», «ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα : Zyklon B, πράσινο, οικολογικό, ανακυκλώσιμο και φιλικό στο ημέτερο περιβάλλον ! Εξοντώνει, απολυμαίνει, εξαφανίζει ! Zyklon B με την εγγύηση της απόλυτης Γερμανικής ποιότητας ! Απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς ιθαγενείς μία για πάντα !»

«Achtung ! ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε !»

Mind the Gap

http://wp.me/p1pa1c-bFH