Mία συνηθισμένη μέρα…

Posted on 29 Ιουλίου, 2011 11:51 μμ από

17


του Γαλαξιάρχη

Ο πρώην συνήγορος του πολίτη, το πουλέν του αυτοαποκαλούμενου προοδευτικού κόσμου, η ύστατη αντίσταση στον «φασίστα» Κακλαμάνη, Γιώργος Καμίνης, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα την απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος, εντός 24ώρου «με όλα τα μέσα». Η εισαγγελέας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, δυόμισι μήνες μετά το στήσιμο της πρώτης σκηνής, διέταξε προκαταρκτική εξέταση με τη διαδικασία του αυτόφωρου, για το ίδιο ζήτημα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφοι και σχολιαστές μεγάλων εντύπων και τηλεοπτικών σταθμών, συναγωνίζονται για το ποιος θα πει την πιο φαιδρά λαϊκίστικη και σαχλά υβριστική ατάκα για τους «σκηνίτες», τα «τσαντίρια», τα «τζάνκια», τη «βρώμα» και τη «δυσωδία» της πλατείας Συντάγματος. Ποιος θα κλάψει περισσότερο για τους χαμένους τουρίστες που νιώθουν ντροπή με την εικόνα του αθηναϊκού κέντρου. Ένα τρίχρονο αγοράκι κρατείται στο Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στο Φυλάκιο Έβρου, εδώ και μία εβδομάδα, διότι δεν μπήκε στη χώρα καβάλα σε κρουαζιερόπλοιο, αλλά σε πλαστικό σκυλοπνίχτη, άρα δεν πληροί τις προδιαγραφές του πολύτιμου τουρίστα, παρά μόνον του άχρηστου «λαθρομετανάστη». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαλλάσσεται της κατηγορίας για παθητική δωροδοκία, λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών του σημερινού Αντιπροέδρου, Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος εξασφαλίζει σε πρώην υπουργούς την ταχύτατη παραγραφή κακουργηματικών αδικημάτων. Ο μεγαλοαπατεώνας και βασανιστής Μάκης Ψωμιάδης, παραμένει ασύληπτος, μη έχοντας εκτίσει ούτε μία ημέρα φυλάκισης. Αντιθέτως, έξι παιδιά που καταδικάστηκαν ως ηθικοί αυτουργοί σε… εκρήξεις κατσαρολικών, εκτίουν συνολική ποινή φυλάκισης 130 ετών!

Τα παραπάνω αποτελούν συνοπτική περιγραφή ενός τυπικού 24ώρου της «πτωχευμένης» Ελλάδας.

Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι ούτε παράλογα, ούτε πρωτοφανή, ούτε υπερβολικά. Είναι απολύτως λογικά, αναμενόμενα και φυσιολογικά. Το εποικοδόμημα είναι εντελώς σάπιο και η κατάσταση της οικονομίας καθρέφτης του. Είδωλλά του και η απάνθρωπη δικαιοσύνη, η δολοφονική αστυνομία, ο βλαχογιαλατζί προοδευτικός κόσμος, η απολιθωμένη διανόηση και η νεοπλουτίστικη καφρίλα.

Δεν σώζεται ούτε με ασπιρίνες, ούτε καν με μοντέρνα μηχανήματα ανάνηψης. Όσο κι αν ενοχλεί η άποψη κάποιους (πρωην) συντρόφους της λεγόμενης «αριστεράς της ευθύνης», το γκρέμισμα του συστήματος θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα (αφού τόσο καιρό μία χαρά συντηρούσαμε… τους μύκητές του) σε πρώτη προτεραιότητα. Δε χτίζεις τίποτα πάνω σε αυτό το πράγμα, έχοντας την απαίτηση απλώς να επιβιώσει για λίγα τέρμηνα…

Ζαphod

Short URL: http://wp.me/p1pa1c-bCk

Ευχαριστώ τον @peiratestouoneirou για την επισήμανση της «σύμπτωσης»

Posted in: Ελλάδα, Ζωή