Τραυματισμός Άννας Τριανταφύλλου από «Δελτά» [φωτογραφικό]

Posted on 21 Ιουλίου, 2011 10:05 πμ από

67


του Γαλαξιάρχη

Στις 15 Ιουνίου, η Άννα Τριανταφύλλου καταγγέλλει ότι άνδρας της ομάδας Δέλτα της έσπασε το πόδι, κλωτσώντας την από κινούμενη μοτοσυκλέτα. Η εφημερίδα «Εποχή» φιλοξενεί τα στιγμιότυπα της απρόκλητης αυτής επίθεσης από έναν ακόμη κρετίνο της «Προστασίας του Πολίτη».

Σημ: ο κος Παπουτσής είναι σήμερα πολύ απασχολημένος γιατί συναντάται με τον «προϊστάμενό» του αντιναύαρχο Eliezer Marom, αρχηγό του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού.

Το όνομά μου είναι Άννα Τριανταφύλλου. Είμαι 31 χρονών

Την τετάρτη 15/06 ήμουν μαζί με φίλους, συναδέλφους και την αδερφή μου στο Σύνταγμα. Για να αποφύγουμε τα δακρυγόνα και τις πολλές εντάσεις πήγαμε στον πεζόδρομο στο Ζάππειο, κάτω από την Αγγλικανική εκκλησία.

Ξαφνικά κατά τις 5 το απόγευμα, ενώ είναι όλα ήρεμα είδαμε κάποιες μηχανές με αστυνομικούς να έρχονται προς το μέρος μας. Ήμουν όρθια μαζί με την αδερφή μου. Μία μηχανή άρχισε να έρχεται κατά πάνω μας. Δεν προκαλούσαμε, δεν τους μιλήσαμε, οπότε δεν είχα και λόγο (μεχρι εκείνη τη στιγμή) να φοβηθώ. Περίμενα πως όπως πέρασαν όλες οι άλλες μηχανές από δίπλα μας χωρίς πρόβλημα θα περάσουν κι εκείνοι. Όμως ξαφνικά άπλωσε το πόδι του και με κλότσησε και μετά μου τράβηξε το πόδι για να πέσω κάτω. Με την κλοτσιά του μου έσπασε το πόδι.
Με μετέφεραν με ασθενοφόρο στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ όπου και με χειρούργησαν την ίδια μέρα. Τώρα έχω 2 λάμες και 6 βίδες στο αριστερό μου πόδι και δεν ξέρω σε πόσους μήνες θα καταφέρω να περπατήσω κανονικά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ζαphod

Short Link: http://wp.me/p1pa1c-brR