Θα μας κλάσετε τον μπούτσο

Posted on 1 Ιουνίου, 2011 1:16 μμ από

41


Του Mind the Gap

Πόσους υπάλληλους της ΕΥΠ θα χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία μας, την επικοινωνία στα κινητά μας, τις αναρτήσεις μας στα blogs, τα σχόλια στα forums καταπατώντας, μέσω μιας «γνωμοδότησης», το βασικό συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του απόρρητου της επικοινωνίας, για να φιμώσετε τους πολίτες που σας απαξιώνουν ;

Όσους και να προσλάβετε δεν φτάνουν, είμαστε πολύ περισσότεροι !

Πόσους ημέτερους εισαγγελείς θα απασχολήσετε για να απαγγείλετε κατηγορίες, για εξύβριση, στους πολίτες που σας καταγγέλλουν ;

Όσους και να διορίσετε δεν φτάνουν, είμαστε πολύ περισσότεροι !

Πόσους ρουφιάνους θα βρείτε να παρακολουθούν τους πολίτες που σας σιχαίνονται ;

Όσους και να στρατολογήσετε δεν φτάνουν, είμαστε πολύ περισσότεροι !

Πόσους δημοσιογράφους θα βάλετε για να αποκοιμίζουν τους πολίτες ;

Όσους και να αγοράσετε δεν φτάνουν, είμαστε περισσότεροι !

Πόσους μπάτσους θα στείλετε να συλλάβουν τους πολίτες που διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν ;

Όσους και να διατάξετε δεν φτάνουν, είμαστε πολύ περισσότεροι !

Πόσους παρακρατικούς φονιάδες θα ξαμολήσετε για να τρομοκρατίσετε τους πολίτες που αντιστέκονται στην χούντα σας ;

Όσους και να πληρώσετε δεν φτάνουν, είμαστε πολύ περισσότεροι !

Όσα χιλιόμετρα τσιρότο και να προμηθευτήτε, με τα υπεξαιρεμένα χρήματα από τα μαύρα κομματικά ταμεία σας, δεν φτάνουν για να φιμώσετε τα στόματα που σας φτύνουν. Όσους τόνους γύψο και αν σας δωροθετήσουν οι χορηγοί σας, δεν φτάνουν για να ακινητοποιήσετε τα χέρια που σας μουντζώνουν.

Δεν φοβόμαστε την ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης, δεν θα σιωπήσουμε, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη φυλακή που να μας χωρέσει όλους εμάς τους πολίτες. Αντίθετα εμείς είμαστε οι πολλοί, εσείς χωράτε στη δική μας φυλακή και σας έχουμε φυλακίσει ήδη. Γνωμοδοτήσαμε εμείς οι πολλοί πως η ασυλία σας τελείωσε.

Εσείς φοβόσαστε, γιατί νιώθετε τα κάγκελα του κοινωνικού παραγκωνισμού έξω από τα  παράθυρα των πολυτελών σπιτιών σας, γιατί νιώθετε τη χλεύη και την απαξία όποτε τολμάτε να ξεμυτίσετε από τα γραφεία σας. Εσείς είσαστε οι φυλακισμένοι γιατί έχετε μόνιμη συνοδεία αστυνομικών παντού. Εσείς νιώθετε την απομόνωση στις γυρισμένες πλάτες των πολιτών. Δεν μας κλειδώσατε εσείς έξω, εμείς σας κλειδώσαμε μέσα.

Ξεψυχάτε και βρυχάστε σαν βρικόλακες που ξύπνησαν ξαφνιασμένοι στο φέρετρο με ένα παλούκι στην καρδιά. Προσπαθήτε μάταια να τρομοκρατήσετε τους πολίτες στην απέλπιδη προσπάθεια να τους «παγώσετε» για να πιείτε λίγο ακόμα αίμα, αλλά κανείς δεν σας φοβάται. Δεν έχετε δόντια να μας δαγκώσετε, σάπισαν από την μάσα τόσων χρόνων, τελειώσατε ….

Δεν σας φοβόμαστε, έχουμε γνωμοδοτήσει, εμείς οι πολλοί, πως θα μας κλάσετε τον μπούτσο !

Παραθέτω το άρθρο 19 του Συντάγματος που καταργεί πρακτικά η χούντα των Τραπεζοτσολιάδων για να φιμώσει τους πολίτες :

Άρθρο 19

1. Το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.

3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α.

Mind the Gap

http://wp.me/p1pa1c-ar5