Θαυμάστε τους τραπεζοτσολιάδες της ΕΛ.ΑΣ (βίντεο ξυλοδαρμού από την απεργία)

Posted on 11 Μαΐου, 2011 10:44 μμ από

38


σχολιάζει ο risinggalaxy  το βίντεο αλιεύθηκε από το youtube μέσω twitter

Τα λόγια περιττεύουν. Η εικόνα όπως πάντα μιλάει από μόνη της. Το βίντεο είναι από την απρόκλητη διάλυση της ουράς της πορείας επί της Πανεπιστημίου .


Επειδή πάντα υπάρχουν και οι ανόητοι, είτε χομπύστες είτε επαγγελματίες να τονίσω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος δεν είχε προκαλέσει. Μετά την επίθεση αμύνθηκε με ότι είχε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι υπάρχει η πολιτική επιλογή να μην μένει κόσμος στο Σύνταγμα και η θεσμική συμμορία της ΕΛ.ΑΣ να μην δείχνει καμιά «ανοχή» σε όποιον διαμαρτύρεται. Η μοναδική ανοχή που δείχνει η ΕΛ.ΑΣ είναι στο οργανωμένο έγκλημα(υπόθεση Ρέντη αστυνομικός εμπλεκόμενος, υπόθεση εκβιαστών αστυνομικοί εμπλεκόμενοι).

Είναι επίσης προφανές ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει απόλυτα τις στρατιωτικοποιημένες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ. Τα παραδείγματα διάφορα.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις εντολές για σκούπισμα του κόσμου από το Σύνταγμα και άγρια καταστολή οποιωνδήποτε κινητοποιήσεων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε περισσότερα θύματα.

Ο φόβος δεν θα πάει μακριά το κόσμο παρά μόνο τα κέρδη των τραπεζών, των διαφημιστών, των μεγαλοεισαγωγέων και γενικά της άρχουσας τάξης. Ναι υπάρχει η άρχουσα τάξη. Είναι αυτή που δεν πληρώνει για τίποτα άλλο εκτός από τη δικιά της ασφάλεια. Υπάρχει και η εργατική τάξη θέλουμε δεν θέλουμε που πληρώνει τους βασανιστές της σαν τα καθάρματα του βίντεο.

Η αντίσταση και η αλληλεγγύη τον πάνε μακριά το κόσμο.

Απομονώστε κοινωνικά τα καθάρματα που «εκτελούν» εντολές.

Απομονώστε κοινωνικά τα καθάρματα που τις δίνουν.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

http://wp.me/p1pa1c-9Zw

Advertisements