Παρέμβαση σε ομιλία της Λούκας Κατσέλη στην Αγία Παρασκευή

Posted on 10 Μαΐου, 2011 3:28 μμ από

1


Αναδημοσιεύει από το athensindymedia ο risinggalaxy


Γύρω στις 19.30 χθες Δευτέρα 9 Μαίου , 40 περίπου άτομα κατά κύριο λόγο μέλη της «ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Αγίας Παρασκευής»,  της «πρωτοβουλίας πολιτών Αγίας Παρασκευής και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Αγ.Παρασκευής  συγκεντρώθηκαν έξω απ τον 3ο γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής για πολιτική παρέμβαση και διαμαρτυρία  στην ομιλία της Κατσέλη.
Μοιράστηκαν κείμενα απ τις προαναφερθείσες συλλογικότητες , ξεδιπλώθηκε πανό και  φωνάχτηκαν συνθήματα.
Πολύ πριν καταφθάσει το τσιράκι των αφεντικών (Κατσέλη), ένα μείγμα από μπράβους και κομματόσκυλα πασοκοφρουρούς  είχαν κατακλύσει την είσοδο του σχολείου απειλώντας  ότι «Δεν θα μπει κανείς μέσα! »
Όταν ένα μέρος των συγκεντρωμένων προσπάθησε να εισβάλλει , άρχισαν έντονα σπρωξίματα και διαπληκτισμοί που λύθηκαν με την παρέμβαση ατόμων που επιθυμούσαν να παραμείνει  η παρέμβαση σε ειρηνικά πλαίσια.
Εξυπακούεται ότι η παρουσία ένστολων και ασφαλιτών δεν ήταν καθόλου διακριτική ως συνήθως.
Επίσης αξίζει να αναφερθούν οι κινητοποιήσεις και οι απεργίες των  εργαζομένων στα νηπιαγωγία του Δήμου, μετά τις νέες τροποποίησεις των εργασιακών συνθηκών  και την ασφυκτική κατάσταση στην  οποία έχουν περιέλθει.
Παρόλο το βιαστικό της χθεσινής κινητοποίησης δώθηκε ξανά  το μύνημα στην εξουσία και τους λακέδες της πως ό,τι και να κάνουν, όποια δημόσια παρουσία και να αποτολμούν θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους..
Ραντεβού στις 11 του  Μάη..

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ
ΣΑΡΑΝΤΑ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ
Α-ΝΥ-ΠΑΚΟΗ , ΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!