Αποχαιρετισμός στον Σόμπολο

Posted on 9 Μαΐου, 2011 2:10 πμ από

20


Αναδημοσιεύει από το ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ο risinggalaxy

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΟΜΠΟΛΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Ανοιχτή επιστολή προς κ. Πάνο Σόμπολο!!! Γνωριζόμαστε πολύ καλά θαρρώ, κύριε Πάνο… Εχω διαφωνήσει μαζί σου, ανοιχτά στα όργανα της ΕΣΗΕΑ και με επιχειρήματα…τρανταχτά…. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, που μας έλεγες, στο Μικτό, ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ… ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ !!!

Δεν θα ξεχάσω, πως, εν ψυχρώ, ορισμένους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους μας «έδινες» απροκάλυπτα στα αφεντικά σου …

Δεν θα ξεχάσω,πόσο πολύ στοχοπροσηλωμένος ήσουν και είσαι να εξυπηρετείς τους εργοδότες με κάθε τρόπο, κάθε μέσο και χωρίς καμιά αναστολή. Δεν θα λησμονήσω, που προσπαθούσες να βάλεις τον γιό σου σε μια ακόμα δουλειά, ενώ σου φώναζε η εκπρόσωπος των ανέργων, πως έπρεπε στη κενή αυτή θέση να μπει ένας άνεργος συνάδελφος!!!  Δεν θα ξεχάσω πως δεν σεβάστηκες ούτε τους συναδέλφους σου στο «ΕΘΝΟΣ» και δεν βοήθησες, αλλά, αντιθέτως μας ξεπουλούσες, με την πρώτη ευκαιρία! Δεν θα ξεχάσω πως, με πρόεδρο στην ΕΣΗΕΑ εσένα, οι συνάδελφοι στο «Μέγκα» ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΙ ΕΣΥ… ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!! Δεν θα ξεχάσω, πως υπηρέτησες και υπηρετείς όχι εμάς τους συναδέλφους σου. Αλλά τους εργοδότες, σταθερά, αποφασιστικά, με σχέδιο και δίχως στιγμή να ντρέπεσαι για αυτό που πράττεις. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ τον καπετάνιο μας, τον κ. ΝΙΚΟ ΠΗΓΑΔΑ να σου φωνάζει απο το τηλέφωνο για μία απο τις ΣΣΕ «Μην υπογράψεις, Πάνο, ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΛΙΓΟ. Σκέψου και αναλογίσου τι θα αφήσουμε πίσω στα νέα παιδιά… » Οχι κ. Σόμπολε δεν είναι το πρόβλημα ιδεολογικό. Δεν μας ενδιαφέρει, που είσαι δεξιός. Εχω ζήσει δεξιούς συνδικαλιστές με μπέσα και τιμιότητα και συναδελφικότητα αξιοζήλευτη… Το πρόβλημα είναι πως είσαι ταμένος να υπηρετείς τα εργοδοτικά συμφέροντα και να μην το κρύβεις, φυσικά. Οπως και τώρα… Να πας στο καλό και μακριά απο τα συνδικαλιστικά μας όργανα… Μακριά !!!

Πόπη Χριστοδουλίδου

Υ.Γ.1. Φιλικά σου εύχομαι στο καλό. Παρά την τεράστια πικρία, που εισπράξαμε, απο σένα, κ. Πάνο Σόμπολε για το μεγάλο ξεπούλημα!!!

Υ.Γ 2. Φυσικά και δεν ευθύνεσαι μόνο εσύ… Ευθύνονται και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, όσοι ταυτίζονταν μαζί σου ή όσοι είχαν άλλο… χαβά και σου επέτρεπαν να κάνεις «παιχνίδι» και βέβαια, όσοι σε ξαναψήφισαν. Αφού είχαν δει ξεκάθαρα πως ο ρόλος σου δεν ήταν να εκπροσωπείς εμάς. Αλλά τους εργοδότες, πάντα… Ξέρεις πολύ καλά πως αυτή και μόνο αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ !!!

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com