Στερητικό σύνδρομο (ημέρα #1)

Posted on 8 Απριλίου, 2011 12:25 μμ από

6


του Γαλαξιάρχη

Τετραήμερη απεργία κήρυξαν οι δημοσιογράφοι και ήδη από το πρώτο εικοσιτετράωρο εκδηλώνονται έντονα τα πρώτα δείγματα του στερητικού συνδρόμου παραπληροφόρησης, όπως επικίνδυνη μείωση επιπέδου στρες, ακατανόητη ακρόαση κλασικής μουσικής, αυθόρμητη εμφάνιση χαμόγελου σε άτακτα χρονικά διαστήματα κ.α. Προκειμένου να επανέλθουμε στην πρότερη ομαλή κατάσταση… πανικού, αποφασίζω να σπάσω την απεργία και να κάνω μία επισκόπηση των γεγονότων της πρώτης ημέρας, αν και όχι τόσο αριστοτεχνικά όσο οι έντιμοι δημοσιογράφοι των έντιμων ΜΜΕ της έντιμης χώρας μας, αλλά όσο ευσυνείδητα μπορώ:

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ EΛΛΑΔΑ]

Κίνημα στασιαστών στον ΚΤΕ

Ανταρσία βουλευτών σημειώθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας, εναντίον του νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια που παρουσίασε ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Οι πληρωμένοι από ξένα κέντρα αποσταθεροποίησης και διεθνείς κερδοσκόπους βουλευτές ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου, το οποίο, όπως τόνισε και ο ίδιος ο υπουργός, έχει εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο (δις). Οι εκφράσεις που εκτοξεύθηκαν από τα στόματα των στασιαστών δύσκολα μεταφέρονται σε έναν έντιμο τόπο έντιμης ενημέρωσης, πλην όμως θα τις αναμεταδώσω για να καταδείξω το ποιον των συμμοριτών βουλευτών.

Β. Παπανδρέου: χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος»
Γ. Αμοιρίδης: σε ένα υποκριτικό κρεσέντο επισήμανε ότι «δεν είναι ηθικό»
Δ. Λιτζέρης: «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή;»
Ανώνυμος στασιαστής: «Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση»

Η εύλογη αντίδραση του κ. Παπακωνσταντίνου ότι «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως;», παρότι συμπληρώθηκε από το αφοπλιστικό ερώτημα «Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;» δεν έπεισε τους κινηματίες. Η αναφορά στη Βόρεια Κορέα μάλιστα εκθέτει ανεπανόρθωτα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς η εμμονή τους στη στείρα άρνηση υποδηλώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ομάδα κομμουνιστοσυμμοριτών.

Το κίνημα θα παταχθεί άμεσα, καθώς επέστρεψε εσπευσμένα από τη Βαρσοβία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου, προκειμένου να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στους κύκλους του Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Δικαστικό πραξικόπημα καταλύει τη Δημοκρατία Μακεδονίας

Ο λαοπρόβλητος τέως Νομάρχης, νυν Περιφερειάρχης και αεί Ζορρό, Παναγιώτης (Πανίκας) Ψωμιάδης, καταδικάστηκε τελεσίδικα στο πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος. Οι αδίστακτοι δικαστές που αψήφησαν την λαϊκή εντολή του λαού της Μακεδονίας, θεώρησαν ότι η κάλυψη του πρατηριούχου που νόθευε καύσιμα κατ’ εξακολούθηση από τον λαοπρόβλητο Νομάρχη (το συμβάν συνέβη πριν γίνει λαοπρόβλητος Περιφερειάρχης), αποτελεί λόγο φυλάκισης. Πιο συγκεκριμένα ο λαοπρόβλητος Περιφερειάρχης (τότε λαοπρόβλητος Νομάρχης) μείωσε το δυσθεώρατο πρόστιμο των 89.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει ο δύσμοιρος Μακεδών επαγγελματίας, στο απολύτως λογικό ποσόν των 5.000 ευρώ. Μία πράξη πρωτίστως ανθρωπιστική αλλά και δευτερευόντος προστατευτική της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Μακεδονίας μας, σε μία τόσο κρίσιμη οικονομικά περίοδο. Οι αδίστακτοι δικαστές, αναμφισβήτητα κατευθυνόμενοι από το Κράτος των Αθηνών και -σύμφωνα με πληροφορίες- μίσθαρνα όργανα του κ. Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, δεν δέχτηκαν το ακλόνητο σκεπτικό της υπεράσπισης του λαοπρόβλητου Περιφερειάρχη και επικύρωσαν την ποινή που είχε δεχτεί -επίσης αδίκως- πρωτόδικα.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο λαοπρόβλητος Περιφερειάρχης θα τεθεί σε αργία και θα χάσει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για οποιαδήποτε δημόσια θέση, ακόμα και σε περίπτωση που προσφύγει στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της απόφασης. Με λίγα λόγια, το ανάλγητο Κράτος των Αθηνών σκότωσε τη Δημοκρατία της Μακεδονίας…

Μόνον ο νομιμόφρων ηγέτης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος (Γιώργαρος) Καρατζαφέρης, στήριξε το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Σε παρέμβασή του στο ρ/σ Zougla Radio επισήμανε ότι οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν (σε ποσοστό 53%) τον Παναγιώτη (Πανίκα) Ψωμιάδη ήταν πλήρως ενήμεροι για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης και άρα ως πολίτες τοποθετήθηκαν.

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ

Ιδρύεται το κίνημα «Πληρώνω και Δέρνω»

Ο έντιμος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Μαγκούφης, ιδρύει το κίνημα «Πληρώνω και Δέρνω». Η πρώτη ακτιβιστική δράση του εν λόγω κινήματος εκδηλώθηκε με τον προπηλακισμό αντιδιαδηλώτριας στα διόδια του Μώλου, όταν η εν λόγω τζαμπατζού εμπόδισε με βάναυσο τρόπο την πληρωμή αντιτίμου διοδίων από τον οδηγό του έντιμου βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ και εισηγητή του νομοσχεδίου Ρέππα.

Πηγή: VolosTV

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ]

Η Πολωνία επιστρέφει στην ισορροπία

«Επιστρέφουμε στην ισορροπία» δήλωσε ο Πρωθυπουργός μας Γεώργιος Παπανδρέου, στον ομόλογό του της Πολωνίας, Ντόναλντ Τασκ, συμπληρώνοντας «Νιώθουμε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιμένουμε ταυτόχρονα τις εξελίξεις στην Πορτογαλία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ότι μπορεί».

Ο Πρωθυπουργός αναφερόταν στην Πολωνία και όχι στην Ελλάδα όπως λανθασμένα μεταδόθηκε από κακοπληροφορημένους Έλληνες μπλογκερ, καθώς είναι γνωστό ότι η προσωπική του καμπάνια για τη διάσωση της παγκόσμιας οικονομίας από την πρόσφατη καπιταλιστική κρίση, ωφέλησε όλες τις χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Πολωνία όπου και βρισκόταν ο κ. Παπανδρέου όταν έκανε τις σχετικές δηλώσεις. Η χρήση του πρώτου πληθυντικού έγινε για λόγους τακτ απέναντι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της Πολωνίας και όχι λόγω χρόνιας κατάχρησης ουσιών όπως έγραψαν κακοήθεις συμπατριώτες μας μπλογκερ, κρυπτόμενοι άνανδρα πίσω από την ανωνυμία τους.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ο Σύριζα Βελγίου γιαούρτωσε συντηρητικό αρχιεπίσκοπο

Ελλείψει βελγικής κυβέρνησης, εκλήθη ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, να κάνει δηλώσεις για το συμβάν.

Zaphod

Short URL: http://wp.me/p1pa1c-9gL