ΣΟΚ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!Η Ελληνική Δημοκρατία φοβάται…ρέηβ πάρτυ στην Κερατέα!!!

Posted on 29 Μαρτίου, 2011 5:38 μμ από

37


Του Λάμπρου Βασίλειου

Απόρρητη έκθεση αποδίδει ευθύνες για τα επεισόδια σε…αναρχοαυτόνομους κυνηγούς, τραβεστί των Ειδικών Δυνάμεων,πρώην γουρούνια ρέηβερ και Πέρσες μαχητές που έχουν έρθει αποφασισμένοι για όλα.

Νέο, βελτιωμένο, απροσπέλαστο και απύθμενο  ειδικό παράλληλο σχέδιο προβλέπει τις αντιδράσεις σε ενδεχόμενη επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με…τηλεκατευθυνόμενα εξεγερμένα και αφιονισμένα καπυμπάρα  αλλά και εκτόξευση αλκαλοειδών πορδών από γύρω λόφους έχει εκπονήσει τις τελευταίες εβδομάδες η σοσιαλιστική κυβέρνηση . Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, «Θα καταργηθούν όλοι οι λόφοι της Αττικής σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα κόστη.σρεκ. Πρώτος θα ισοπεδωθεί ο Λόφος του Στρέφη.σρεκ. θα μετονομαστεί σε πεδιάδα του Σοσιαλισμού.σρεκ.Η μάχη κατά της λοφοκρατίας θα είναι ανένδοτος.σρεκ «

 

some ultra milk, fore some ultra violence

Παράλληλα εκφράζονται φόβοι για επίθεση με τηλεχειριζόμενη κάλτσα εμπλουτισμένη με αρχέγονες τρίχες γιαγιάδων ή με εκπαιδευμένες σαρκοβόρες  μπεκάτσες εναντίον λεωφορείων των ΜΑΤ που κινούνται  και σταθμεύουν  στην περιοχή. Ακόμη, ανώτεροι αξιωματικοί  σε απόκρυφη ροζ έκθεσή τους αποδίδουν τα επεισόδια σε κυνηγούς οργόνης , απόστρατους ανέραστους γραφιάδες αλλά και πρώην άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του ΠΑΚ που απαιτούν ίση αντιμετώπιση και ίσες αποστάσεις από τις μανάδες τους και ζητούν, μεταξύ άλλων, να κλείσουν όλα τα κωλόμπαρα στην περιοχή της Κερατέας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επιθέσεις οργισμένων ρεηβάδων στις μητριαρχικές δυνάμεις της ιδρυματοποίησης και της καταστολής και τις τελευταίες μικροώρεςαποκάηκαν και δύο χάρτινοι ήλιοι του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ένα κωλόμπαρο στο οποίο σύχναζαν και οι αστυνομικοί. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμούν 15  με 20 χιλιάδες  εντάλματα αποτρίχωσης  κατά συγκεκριμένων ρεηβάδων  για τους οποίους ο Ανδρέας Παπανδρέου(Ζ)   θεωρεί ότι έχουν συμμετοχή σε επεισόδια ή ενέργειες κατά των δυνάμεων της ελευθερίας.

«Η κρίση στην Κερατέα»

Τις τελευταίες εβδομάδες η ηγεσία του ΔΟΛ άρχισε να μελετά νέα σχέδια αντιμετώπισης της «κρίσης στην Κερατέα» που θεωρείται μια από τις εφιαλτικότερες που έχουν αντιμετωπίσει οι αρχές απάθειας τα τελευταία χρόνια.
Εκτίμηση των αναξιωματικών είναι ότι οι επιθέσεις θα διαιρεθούν, ενώ εκφράζονται (υπερβολικοί κατ’ άλλους) πρωτόγονοι φόβοι ότι ίσως υπάρξει κλιμάκωση της ενέργειας και «επώδυνο» χτύπημα κάτω από τη μπάρα  από κάποια υπερβολικά γυμνασμένη οργάνωση με δεσποινίδιο στόχο είτε τους pasokius lanthanius είτε τα μηχανήματα (!!!!!!) και τον χώρο στο Οβριόκαστρο Κερατέας όπου σχεδιάζεται να κατασκευασθεί  ο Χορός Υγρών  Ταμπονιασμένων Υπορέηβερ. Και τίθεται αμείλικτο το ερώτημα… Πασόκιοι υπάρχουν, μηχανήματα όμως?

Ο εγγονός του μεγάλου γέρου μανιτού δήλωσε : «Η κοινωνία μας πρέπει επιτέλους να προστατευτεί από τους ρέηβερ. Αν τους αφήσουμε τώρα ελευθερους να παρτάρουν,υπάρχει περίπτωση να δούμε όλοι σπειροειδής έλικες που να μας ψιθυρίζουν τον δρόμο προς την θέωση.Αν δεν  απολύσουμε τώρα δημόσιους υπαλλήλους, αν δεν πουλήσουμε τώρα δημόσια γη , πότε θα το κάνουμε? Τενκ γιου «

Αναδημοσιεύει ο Spin o Κεραταίος  από μια κυριακάτικη  μυστική  εφημερίδα του Αλητορουφιανικού Οργανισμού Απάτη http://www.tovima.gr/society/article/?aid=392318

Spread : http://wp.me/p1pa1c-91d