Ο υπεύθυνος κος Κωλοτούμπας

Posted on 17 Μαρτίου, 2011 2:24 μμ από

11


του Γαλαξιάρχη

Έχει χάσει τον μπούσουλα η αστική τάξη αναπροσαρμόζοντας τις συμμαχίες της, με αλληλοσπρωξίματα και αλληλοκαρφώματα, εντός, εκτός μνημονίου κι επί τ’ αυτά. Νεοδημοκράτες πλακώνονται με ακροδεξιούς για το ποιος θα ξεπουλήσει πρώτος, ακροδεξιοί γλείφονται με σοσιαλιστές, «άνεργοι βιομήχανοι» τα χώνουν σε όλους επειδή δεν προωθούν το μνημόνιο όσο πρέπει και το πανηγύρι πάνω στο πτώμα της εργατικής τάξης δεν έχει τελειωμό. Σταθερή αξία όμως παραμένει ο αιώνιος κωλοτούμπας: Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τα καραγκιοζιλίκια με τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ που κοντεύει να βγάλει τον Καρατζαφέρη πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι λίγο-πολύ γνωστά. Η αγιογραφία διά χειρός συγγραφέα του «Βιασμού της Δημοκρατίας», Αλέξ(ης) Παπαχελά, του μεγαλύτερου κωλοτούμπα του ελληνικού κοινοβουλίου, διασύρθηκε από την ελληνική μπλογκόσφαιρα προ  ημερών.

Χθες το πρωί στη Βουλή, ο αγράμματος βοδυμπιλντεράς πρόεδρος του Λα(γ)ΟΣ, έβαλε τα κλάματα για την αναίσχυντη εξύβριση που δέχτηκε ο έντιμος Σκάι, από τον «ντιντιδοπνίχτη» Φαήλο Κρανιδιώτη. Είπε συγκεκριμένα το πρωί της 16ης Μαρτίου στη Βουλή:

«Κύριε Αρχηγέ της Νέας Δημοκρατίας, ο συνεργάτης σας ή φερόμενος συνεργάτης σας κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με ένα αναίσχυντο πρωτοφανές άρθρο εξυβρίζει τον Αρχηγό του ΛΑΟΣ –ποσώς με ενδιαφέρει, τίτλος τιμής είναι άμα σε βρίζουν τα άρθρα- αλλά μεταξύ των άλλων λέει «φυλλάδα» την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λέει «παπαγαλάκι» το ΣΚΑΪ. Επειδή είχε μια δημοσκόπηση, η οποία –εν πάση περιπτώσει- δεν ήταν τόσο δημοφιλής σε σας, φτάσατε σε αυτό το ακραίο σημείο να βρίζετε «φυλλάδα» μια ιστορική εφημερίδα;»

Τον κλαυθμό και οδυρμό του -«υπεράνω» για την προσωπική επίθεση που υπέστη- προέδρου ανέσσυρε η Ελληνοφρένεια, αντιπαραβάλλοντας τους μύδρους που εξαπέλυε μόλις πριν ένα μήνα στο χουντοκάναλό του, εναντίον του Αλαφούζου, για την «ανθελληνική» σειρά ντοκυμαντέρ «1821» του Σκάι.

Το να γίνεται ρόμπα ο «πυρηνικός Γιώργος» δεν είναι είδηση. Παραμένει όμως άκρως διασκεδαστικό. Απολαύστε τον:

Η αξιοπρεπής Καθημερινή και το Σκάι-Indymedia!

Για το παρασκήνιο του νέου ειδυλλίου Καρατζαφέρη-Αλαφούζου, κυκλοφορεί η βρώμα ότι τα περίφημα DVD που φερόταν να κουβαλάει προ ολίγων εβδομάδων από τη Ρουμανία ο πρόεδρος του ΛαΟΣ και αποκάλυπταν βρωμοδουλειές «έλληνα εφοπλιστή», αφορούσαν τον Αλαφούζο. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο ιδιοκτήτης της Καθημερινής και του Σκάι, φοβήθηκε την αποκάλυψη και έσπευσε με άγαρμπο τρόπο να αποθεώσει το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί.

Γράφει σχετικά η εφημερίδα «Παρόν» (Μάκης Κουρής):

Η βρώμικη ιστορία του Αλαφούζου πάει σε μάκρος, καθώς η φαγωμάρα του με τον Γιώργο -αδερφού Μάκη- Κουρή (που δεν είναι διόλου άσχετη) έχει βγάλει χοντρά άπλυτα στη φόρα. Σημειώστε δε ότι ο νυν πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης (κολλητός και κουμπάρος του ζεύγους Μπακογιάννη-Κούβελου), που είναι κάτοχος του 50% του Σκάι, εμφανίζεται αφενός να τα σπάει θεατρικώς με τον Αλαφούζο και αφετέρου ως μνηστήρας του υπό πτώχευση Άλτερ, με τον Κουρή να «μετακομίζει» στο κανάλι Κόντρα, το οποίο και -μάλλον- θα μετονομαστεί σε Real TV, ολοκληρώνοντας το πακέτο/παραμάγαζο εφημερίδα-ραδιόφωνο-τηλεόραση που έστησαν ο γιος του με τον Χατζηνικολάου, για να «ξεπλένουν» τον πατέρα του «Αυριανισμού». Ούτε γάτα, ούτε ζημιά λοιπόν. Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί το θέμα μας είναι ο πανταχού παρών πολιτικός απατεώνας. Ένα ποτ-πουρί ακροδεξιάς… υπευθυνότητας.

Short Link: http://wp.me/p1pa1c-8NE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Εργολάβοι Συνειδήσεων: Από τον Αυριανισμό στον Αλαφουζισμό

Όλο το αφιέρωμα: Εργολάβοι Συνειδήσεων

Zaphod