Τι έκανες στον πόλεμο πατριώτη;

Posted on 28 Φεβρουαρίου, 2011 10:26 πμ από

0


του Γαλαξιάρχη

«Πολεμάτε μόνο για τους αλλοδαπούς, αλλά δεν κάνετε τίποτε για τον Έλληνα εργάτη», μας λένε οι εθνοπατριώτες της μπουζουκλερί που δεν είναι ρατσιστές αλλά η ανάγκη τους έκανε τέτοιους (για να παραφράσω ολίγη νεοελληνική διανόηση ονόματι Σώτη-είμαι-ξανθιά-στην-κόμη-και-μαύρη-στην-ψυχή-Τριανταφύλλου). «Ξεσηκωθείτε, αλλά μη σπάτε βρε παιδιά βιτρίνες», μας λένε οι “τροχονόμοι” των διαδηλώσεων που γουστάρουν να βλέπουν να πέφτουν μάπες στον Χατζηδάκη αλλά ενοχλούνται για την κακή εικόνα της χώρας που δημιουργούν οι καταληψίες απεργοί στα μάτια του Ιάπωνα τουρίστα.
Την περασμένη Τετάρτη στο πεδίο δοκιμών Βιοχημικού Πολέμου «η Πλατεία Συντάγματος» οι φάτσες των ανθρώπων που έρχονταν και ξαναέρχονταν έως και αργά το απόγευμα και μετά από αμέτρητες επιθέσεις των «χοιρινών με τις ασπίδες», ήταν λίγο ως πολύ γνωστές. Ήταν οι ίδιοι τύποι που εδώ και 35 μέρες πηγαινοέρχονται στην Υπατία να φροντίσουν για τις ανάγκες αδελφών εργατών που έχουν βάλει ως στοίχημα την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Δε θυμάμαι να είδα κανέναν από εκείνους τους πατριώτες που κόπτονται από καναπέδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, μπλογκ κι εφημερίδες για τον «Έλληνα εργάτη». Εκείνοι που κουνάνε το δάκτυλο προς τους «άπλυτους εθνομηδενιστές», παραγγέλνοντάς τους να κάνουν τη βρωμοδουλειά για χάρη τους. Εκείνοι που δεν ξεκούνησαν ποτέ τον πλαδαρό πισινό τους για να διεκδικήσουν οτιδήποτε, εκτός από κανένα ρουσφετάκι, κανένα βολεματάκι, καμία ευκολία πληρωμών, καμιά ψιλοπαράνομη μπίζνα για γρήγορο κέρδος. Εκείνοι που έχουν μείνει από χέρια εδώ και κάτι δεκαετίες ψηφίζοντας και σιχτιρίζοντας τους ίδιους εξουσιαστές ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και που η μόνη τους συνεισφορά στον αγώνα του «Έλληνα εργάτη» είναι η απογευματική διαδήλωση απέναντι στον Πρετεντέρη που λατρεύουν να βρίζουν στην οθόνη τους, κάνοντάς τον μάγκα στις τηλεθεάσεις.

Εμ, αδέρφια μου, ευρύπρωκτοι πατριώτες, δε γίνονται με υποδείξεις τα αντάρτικα και οι εθνεξεγέρσεις. Ξεκουνηθείτε κι εσείς κι ας είναι μόνο για τον «Έλληνα εργάτη», αλλά ως τότε μην τολμήσετε να ξανακουνήσετε το δάκτυλό σας από τη ζεστασιά του καναπέ που πήρατε με άτοκες δόσεις από το ΙΚΕΑ (για να τονώσετε την… παραπαίουσα οικονομία της Σουηδίας)!

Zaphod

Short URL: http://wp.me/p1pa1c-7qq