Εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ έξω από το MEGA

Posted on 12 Φεβρουαρίου, 2011 10:53 μμ από

16


Το βίντεο αναδημοσιεύει από athens indymedia ο risinggalaxy

Το σχόλιο δικό μου.

Ήταν αναμενόμενο πως απo ένα σημείο και μετά ο κόσμος θα άρχιζε να πηγαίνει και έξω από τα χουντοκάναλα για να διαμαρτυρηθεί. Υπεύθυνοι κατά ένα μεγάλο μέρος για την προώθηση απολυταρχικών και ακροδεξιών αντιλήψεων -ακόμα και στα μεσημεριανάδικα – έχουν βρίσει και λοιδορήσει  οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα δεν υπακούει τις πολιτικές Σοκ του ΔΝΤ και κυβέρνησης.

Για να μην κάνουμε λόγο για τους απολύτως απροστάτευτους όπως μετανάστες , άνεργους και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Φυσικά αυτό δεν σημαίινει ότι όλοι έχουν δίκαιο σε όλα , όπως και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο κόσμος δεν φέρει και αυτός ευθύνες για το παραμύθι που αγόρασε όλα τα χρόνια τις μεταπολίτευσης.

Όλα αυτά όμως είναι ρέστα μπροστά στα 600 δις ευρώ που σύμφωνα με το spiegel έχουν καταθέσει οι Έλληνες καπιταλιστές στην Ελβετία. Όλοι αυτοί για τους οποίους δεν ακούμε ποτέ τίποτα από τα πατριωτικά , εθνικιστικά και χουντικά καμένα στα διάφορα blogs αλλά και στα κανάλια.

Είναι καιρός οι στοχεύσεις του εργατικού και κοινωνικού κινήματος να συμπεριλάβουν και παρεμβάσεις στις εταιρίες παραπληροφόρησης οι οποίες χρησιμοποιούν ένα δημόσιο και κοινωνικό αγαθό όπως είναι οι συχνότητες εκπομπής.  Οι συχνότητες ανήκουν σε όλους και αυτοί που βγάζουν κέρδος από αυτές καλά θα κάνουν να το έχουν στο μυαλό τους . Αρκετά.