Η δημοκρατία απαιτεί, ο κάκτος να καεί

Posted on 10 Φεβρουαρίου, 2011 2:41 μμ από

63


Το ήξερα… Το μυριζόμουνα…Το ένστικτο μου με είχε προειδοποιήσει. Για δύο πράγματα με είχε προειδοποιήσει η οικογένεια μου. Για τους βρωμοχίπηδες και για τους αναρχοκομμουνιστές. Ευτυχώς οι χίπηδες μας τελείωσαν. Οι αναρχοκομμουνιστές επιμένουν. Ναι , ξέρω τα ελληνικά γράμματα δεν θα συνεχίσουν να διαφθείρουν τη νεολαία και την κοινωνία μας. Οι εκδόσεις Κάκτος όμως συνεχίζουν. Ακόμα και σήμερα μπορεί κανείς να παραγγείλει (!!!) τις προκηρύξεις της 17Ν. Σύντροφοι  σοσιαλιστές δεν είναι καιρός για εφησυχασμούς. Οι εκδόσεις Κάκτος πρέπει να κλείσουν. Τώρα!Σήμερα! Αύριο θα είναι αργά.

Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στη χώρα μας. Κάποιες συντεχνίες βάλλουν κατά της δημοκρατίας μας. Θα το επιτρέψουμε ; Θα επιτρέψουμε στους Κερατιώτες να μην αφήνουν την κοινωνία μας να προχωρήσει μπροστά ; Θα επιτρέψουμε στους τζαμπατζήδες και στους χουλιγκάνους να υποβιβάζουν τους δρόμους και τις συγκοινωνίες μας ; θα επιτρέψουμε σε 300 μαροκινάκια να κάνουν κατάληψη σε κτίρια ιδιωτών καταργώντας έτσι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία αλλά και στην ζωή;Θα επιτρέψουμε στους αναρχικούς να μας κάψουνε με τις μολότοφ και να μας σκοτώνουν με τις βόμβες τους ; Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα στενά ;

Να με συμπαθάτε για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά η αγωνία μου για την δημοκρατία μας είναι μεγάλη. Αφορμή του σημερινού μου ποστ, μια πληροφορία που βρήκα στο διαδίκτυο.  Δείτε, διαβάστε και πανικοβληθείτε τώρα.

Η ιδεολογία του Επαναστατικού Λαϊκού Αγώνα : Τα κείμενα
Χρήστος Η. Χαλαζιάς

Ελληνικά Γράμματα, 2003
645 σελ.
ISBN 960-406-380-4, ISBN-13 978-960-406-380-2, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 20,39

17 Νοέμβρη οι προκηρύξεις 1975-2002

Κάκτος, 2002
925 σελ.
ISBN 960-382-479-8, ISBN-13 978-960-382-479-4, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 26,63

***σημειώνω πως την ώρα που κάποιοι πουλάνε προκηρύξεις για 27 ευρώ(!!!) , κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν δουλειά***

Αυτές τις πληροφορίες τις βρήκα τυχαία ( αυτό σημαίνει ότι ακόμα και τα παιδιά μας μπορούν να τα βρουν) στο
http://www.biblionet.gr. Μια υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, υπο την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Δηλαδή με λίγα λόγια, οι ΕΛΛΗΝΕΣ  φορολογούμενοι πληρώνουμε για την προπαγάνδα των αναρχοεβραιοσιωνιστικομμουνιστοθολοκουλτουροεπικίνδυνων.

Καλώ δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δρασει άμεσα. θα μείνει ατιμώρητος ο υπεύθυνος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου; Οι εκδόσεις Κέδρος θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κανονικά ; Έχουμε δημοκρατία ναι ή ου ; Σίγουρα η προφυλάκιση της κόρης του μέλους της RAF δείχνει πως κινούμαστε σε καλό δρόμο.  Δυστυχώς όμως δεν αρκεί. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι( έλα να βλέπω χεράκια να σηκώνονται) . Εμπρός σύντροφοι! Για το Πασόκ, τον Σοσιαλισμό και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Spin o Δημοκράτης Σοσιαλιστής

Διαδώστε : http://wp.me/pPn6Y-671

Posted in: Ελλάδα