Εισβολή ΜΑΤ στην Κερατέα – Οι τραπεζοτσολιάδες εν δράση

Posted on 9 Φεβρουαρίου, 2011 3:21 πμ από

27


γράφει ο risinggalaxy .

Είμαι έξω φρενών που πραγματικά δεν μπορώ να γράψω οτιδήποτε χωρίς να αρχίσω να βρίζω.Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων που κατοικούν στη περιοχή της Κερατέας τα χημικά έπεφταν βροχή και αδιακρίτως με αποτέλεσμα να σκάσουν χειροβομβίδες μέσα σε σπίτια. Σε ένα από αυτά υπήρχε 3μηνών παιδάκι του οποίου ο πατέρας πήγε να βγει από το σπίτι με τη καραμπίνα και τον συγκράτησαν οι υπόλοιποι κάτοικοι που ήταν παρόντες. Βρε καθάρματα οι κάτοικοι χάρη σας κάνουν τόσο καιρό γιατί είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ.Οι κάτοικοι της Κερατέας καλούν σήμερα σε συνέλευση στη κεντρική πλατεία της πόλης για να καθοριστεί η περαιτέρω δράση τους.

Δείτε το βίντεο ιδίως στην αρχή και στο 2:25 και μετά.

Το πλέον οργανωμένο έγκλημα αυτή τη στιγμή είναι η συμμορία της Ελληνικής Αστυνομίας, σταθερός προστάτης των συμφερόντων εργολάβων, πολιτικών, local μαφιόζων και τραπεζιτών.

Η αστυνομία τραπεζοτσολιάς, επαγγελματικό καταφύγιο χουλιγκάνων, ακροδεξιών και πάσης φύσεως κομπλεξικών.

Η αστυνομία διαφόρων «καλών» «λαικών» «παλικαριών» , του δήθεν αντρισμού και της δήθεν ελληνικής ανδρείας(μαγκιάς δηλαδή).

Η αστυνομία του «εκτελώ διαταγές», του «κάνω τη δουλειά μου»  και του «σκάσε μη μιλάς μαλακισμένο».

Η ελληνική αστυνομία που βρίζει χυδαία ηλικιωμένες γυναίκες και παππούδες και που σκορπάει μπούφλες αριστερά και δεξιά όπου την παίρνει να το κάνει.

Η αστυνομία που θέλει να πυροβολεί όποτε νομίζει γιατί -κατά βάθος- αμερικανάκια είναι και όχι «ελληνόπουλα». Που τρώει το κουτόχορτο που τη ταίζουν β’ διαλογής φασιστοειδή, ανώτερα στελέχη και στρατηγοί, εξυπνάκηδες υπουργοί -που σε άλλες χώρες θα ήταν ήδη φυλακή- και λαικάτζες δημοσιογράφοι δήθεν ρεπόρτερ του τίποτα που έκαναν καριέρα βάζοντας συνταξιούχους να κλαίνε on-camera.

Η ελληνική αστυνομία που κάνει δημιουργική λογιστική για να παρουσιάσει κάμψη της εγκληματικότητας και που στελέχη της Δέλτα – ΔΙΑΣ βάζουν έξτρα υπηρεσίες που δεν γίνονται για να βγάζουν περισσότερα.

Η ελληνική αστυνομία που έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα διαπράξει τα ίδια εγκληματα που διέπραξε η Τυνησιακή και η Αιγυπτιακή.

Να τους χαιρόμαστε.

Όσο για τους διάφορους καλοπροαίρετους πολίτες και γονείς που τους φωνάζουν μάταια να σκεφτούν για τα παιδιά τους απλά να τους πω αυτό:

Μια χαρά γυρνάνε από τη δουλειά στο σπίτι. Και τα παιδιά τους τα σκέφτονται και όλα. Γιατί πολύ απλά το πρόβλημα είναι ότι αυτοί θεωρούν δεδομένη την ανθρώπινη ιδιότητα τους αλλά είναι εκπαιδευμένοι στο να μην αναγνωρίζουν την ανθρώπινη ιδιότητα στον απέναντι _αν και εφόσον πάρουν διαταγή. Αυτό είναι η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας(ΜΑΤ,Δελτα,ΔΙΑΣ). Το να μην αναγνωρίζεις έμπρακτα στον απέναντι σου την ανθρώπινη ιδιότητα επειδή ακριβώς βρίσκεται απέναντι σου είναι αυτό που καλλιεργείται σε όλους τους στρατούς

Τα θύματα της  βίας είναι αυτά που προσπαθούν πάντα να κατανοήσουν γιατί τους συμπεριφέρονται έτσι. Οι θύτες ότι είχαν να πουν το είπαν με τη βία.

Λαικό, κοινωνικό, ταξικό κίνημα  ΤΩΡΑ.

Όσο αργούμε, τόσο πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών από τους στρατευμένους χουλιγκάνους της διεθνούς οικονομικής απολυταρχίας.