Χαίρε βάθος (υποκρισίας) αμέτρητο

Posted on 1 Φεβρουαρίου, 2011 5:52 μμ από

0


του «εθνομηδενιστή» Γαλαξιάρχη

Όταν, με αφορμή το «τείχος του Έβρου» αναρωτιόμουν ποιος παίζει με τη φωτιά, δεν είχα φανταστεί πόσο γρήγορα θα κλιμάκωνε η κυβέρνηση αυτό το άθλιο και άκρως επικίνδυνο παιχνίδι με τα μισαλλόδοξα ένστικτα της ακροδεξιάς εφεδρείας. Χθες το βράδυ (31/1/11) στην εκπομπή του μπουκαλορίπτη χουλιγκάνου Πρετεντέρη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ και νυν υπουργός «εθνικού μπάτσου και ασφαλίτη» Χρ. Παπουτσής, εξέφρασε ίσως τον μεγαλύτερο γκεμπελισμό που έχει εκτοξευτεί από τα χείλη στελέχους της (εθνικο)σοσιαλιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
Ο υπουργός προστασίας του υπήκοου ανέφερε ότι την ημέρα των γεγονότων με τους «300» απεργούς της Νομικής, υπήρχε σχέδιο της Αριστεράς για να χυθεί αίμα, προς ικανοποίηση του εξ ευωνύμων του καθήμενου τσεκουροφόρου Βορίδη και όλης της εκ δεξιών συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛαΟΣ-Χ.Α.
Ποια απόδειξη επικαλέστηκε ο πρώην υπουργός Σάμινας και λοιπών σκυλοπνιχτών Αιγαίου; Ότι στο Indymedia είχε αναρτηθεί σχόλιο (!!!) που προειδοποιούσε τον υπουργό «αν χυθεί αίμα σήμερα, τότε θα βρίσκεται στα χέρια σου». Καλά διαβάσατε: Ένα (1) σχόλιο! Όταν οι έκπληκτοι συνομιλητές του από το χώρο της Αριστεράς (τη στιγμή που το δεξιό πάνελ επευφημούσε τον εθνικοσοσιαλιστή υπουργό) τον ρώτησαν και πάλι για να επιβεβαιώσουν ότι τα αυτιά τους ήταν σε πλήρη λειτουργία όταν ο Παπουτσής πετούσε αυτή τη θεαματική μπαρούφα, ο υπουργός όχι μόνο επανέλαβε τον ισχυρισμό του, αλλά πρόσθεσε -«κλείνοντας το μάτι» στους ακροδεξιούς θαυμαστές του- ότι το Indymedia φιλοξενείται από το ΕΜΠ εκμεταλλευόμενο το «άσυλο».
Με την προτροπή προς τον κύριο Παπουτσή να έρθει να με συλλάβει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη συνωμοσίας με σκοπό την άσκηση βίας σε αθώους βουλευτές, καθότι τα πύρινά μου σχόλια εναντίον της δράκας χουντικών αποβρασμάτων που μας κυβερνάνε ξεπερνούν την εκατοντάδα, συμπληρώνοντας σε αυτό το σημείο ότι του εύχομαι το Σινούκ που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει να είναι της ίδιας παρτίδας με εκείνο που έπεσε έξω από το Άγ. Όρος, του θυμίζω ένα όχι τόσο παλιό βίντεο. Συντρόφια του Παπουτσή, πριν από δύο χρόνια δηλώνουν την αμέριστη αλληλεγγύη τους σε 15 μετανάστες απεργούς πείνας στα Χανιά. Για την ιστορία, ο αγώνας αυτών των 15 μεταναστών δικαιώθηκε επί πρωθυπουργίας του Κουρασμένου (ναι, αυτού του δεξιού που κατέστρεψε τη χώρα, για να έρθει ο σωτήρας ημών Ιησούς Παπανδρέου ο Σοσιαλιστικότερος να τη λυτρώσει).

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Σε μία επίδειξη πολιτικού κωλοπαιδισμού ο πολλά βαρύς ξάδερφος της Άννας Νταλάρα, Γ. Ραγκούσης, κατάργησε την υπ’ αριθ. 1719/26.01.2009 (ΦΕΚ 91 Β’) απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Παραπομπή υποθέσεων στην Επιτροπή του άρθρου 89 του ν. 3386/2005, βάσει της οποίας οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν προβεί στην εξατομικευμένη νομιμοποίηση των 15 μεταναστών. Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις του ελληνικού παραρτήματος του NSDAP ονόματι ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης-Κόναν-Ραγκούσης δήλωσε ως φέρελπις της ναζιστικής νεολαίας στο ΒΗΜΑ FM: «Πρέπει αυτό το περιστατικό της κατάληψης της Νομικής να γίνει γομολάστιχα με την οποία θα σβήσει από τη συλλογική μνήμη των οικονομικών μεταναστών το παράδειγμα των μαζικών νομιμοποιήσεων ή και της νομιμοποίησης των 15 Μαροκινών το 2008-2009 διότι αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί από εμάς» επισήμανε σε αυστηρό τόνο ο κ. Ραγκούσης. Απέδωσε μάλιστα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την τωρινή κατάσταση στον πρώην υπουργό κ. Παυλόπουλο, λέγοντας πως «αν δεν υπήρχε αυτό το προηγούμενο, πιθανότατα όλο αυτό το γεγονός μπορεί να μην είχε εξελιχθεί» (πηγή: Αυγή), υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι αλληλέγγυες οργανώσεις θα τιμωρηθούν «πάση θυσία» (το τελευταίο αυτολεξεί). Να υποθέσω ότι ανάλογη εισαγγελική έρευνα θα γίνει και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία το 2008-9 στήριξαν τους δεκαπέντε βρωμομαροκινούς, αναγκάζοντας τον αναρχοκομμουνιστή (θου Κύριε) Προκόπη Παυλόπουλο να τους νομιμοποιήσει.

Zaphod

Short URL: http://wp.me/pPn6Y-5Q7