«Η αναδημοσίευσις είναι η ψυχή της ρωμιοσύνης»

Posted on 20 Ιανουαρίου, 2011 2:32 μμ από

52


Έτσι λέει το ρητό του Ιωάννη- Ιάκωβου  Μάγερ …(Μάγερ; στη Ραφ και αυτός ; στους ΠτΦ;  πιάστε τον και  στη φυλάκα γρήγορα !!!)που βλέπεις φάτσα φόρα με την είσοδο σου στο site της ένωσης συντακτών.Οκ δε λέει ακριβώς αυτό, αλλά τι σημασία έχει ; Σημασία δεν έχει η ουσία, η αλήθεια, η πραγματικότητα.  Σημασία έχει το τι λέμε, όχι το τι κάνουμε.  Κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Με αφορμή την υπόθεση της νεαρής γερμανίδας που τόλμησε να πίνει ποτάκια με τρομοκράτες, αναρχικούς δολοφόνους , εχθρούς της ανθρωπότητας  κλπ κλπ η ΕΣΗΕΑ δημοσίευσε για να σχολιάσει την αναδημοσίευση… Το παιδί μίλησε… Οι δημοσιογράφοι έβγαλαν ανακοίνωση και έβαλαν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Τους έκαναν τα μούτρα κιμά. Κέρδισαν με το σπαθί τους μια νέα θέση στη συνείδηση του έλληνα πολίτη. Ορίστε η  πύρινη ανακοίνωση…

Γκάφα ολκής της Αστυνομίας που παρουσίασε ως μέλος της οργάνωσης ΡΑΦ τη μητέρα της 27χρονης Γερμανίδας καθηγήτριας που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα της καθηγήτριας για την ψευδή ενημέρωση, προσπαθεί να ενοχοποιήσει τους δημοσιογράφους.

Καλούμε την ηγεσία του υπουργείου να αφήσει τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους όπως εκείνοι καλά γνωρίζουν και να συστήσει στις υπηρεσίες του να ενημερώνουν σωστά τους εκπροσώπους της ενημέρωσης και κατ’ επέκταση την κοινή γνώμη και να καταλογίσει ευθύνες για την γκάφα σ’ αυτούς που κατασκεύασαν ένοχο τρομοκρατικής δράσης μια αθώα γυναίκα.

Επίσης, εφιστούμε την προσοχή των συναδέλφων μας να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε «διαρροές» και να αποδίδουν τα στοιχεία στην πηγή από την οποία προέρχονται.


Δεν φταίνε δηλαδή τα παπαγαλάκια για τη ξεφτίλα. Η ελληνική αστυνομία φταίει.

Δεν φταίει ο Σόμπολος. Φταίει το κράτος που είναι ανοργάνωτο.

Δεν φταίτε εσείς κύριοι δημοσιογράφοι, εμείς φταίμε που σας ανεχόμαστε.

Είναι ξεκάθαρο. Η αστυνομία μας μιλά μέσα από τα δελτία των 8 . Καλή νύχτα και καλή μας τύχη…

Spin ο δημοσιοκαφρόργιλος

short link : http://wp.me/pPn6Y-5vn

Posted in: Ελλάδα