Γράψε στο περιθώριο…

Posted on 4 Ιανουαρίου, 2011 9:20 μμ από

55


[Updated] [ενημέρωση ώρας]

Οι Los Trobajadoros έρχονται και πάλι μαζί μας, once again, απευθείας στους υπολογιστές σας… Η παρέα που στηρίξαμε πριν καιρό μας ξαναχτυπάει την πόρτα, αυτή τη φορά με κάτι ανατρεπτικό.

Σε συνεργασία με τον ΚοιΣΠΕ και την  Κλίμακα, ξεκινάνε μια σειρά εκπομπών κοινωνικού προβληματισμού και ακατάσχετης απορίας.

Η ανάγκη τους να δημιουργήσουν ένα κείμενο θεατρικής παράστασης με αναλογη θεματολογία, τους οδήγησε να δημοσιοποιήσουν τις απορίες και τις επαφές που έζησαν στην διάρκεια των ερευνών τους.

Σε αυτό τους το ταξίδι, μέσα στους δρόμους της κοινωνικής περιθωριοποίησης μας καλούν να τους ακολουθήσουμε και να δούμε μερικά θέματα taboo, με άλλο μάτι.

Η εκπομπή «Γράψε στο περιθώριο» προσπαθεί να πάει σε απαγορευμένες περιοχές (όπως το περιθώριο στα τετράδια των σχολικών μας ετών, το οποίο επιτρεπόταν να γράψει ΜΌΝΟ ο δάσκαλος….) Τώρα είναι η σειρά μας, όπως οι ίδιοι λένε, να γράψουμε στις απαγορευμένες αυτες περιοχές.

«Η νέα ραδιοφωνική εκπομπή του Klimax Plus Radio, στην οποία θα προσπαθήσουμε να δούμε με άλλη ματιά, εικόνες της καθημερινότητάς μας.

Με την βοήθειά σας θα προσεγγίσουμε με μια άλλη οπτική θέματα που αφορούν ομάδες κοινωνικού αποκλεισμού.
Σε κάθε εκπομπή μας θα προσεγγίζουμε ένα διαφορετικό θέμα με σκοπό να λύσουμε απορίες κυρίως δικές μας και κατ επέκταση και όσων από εσάς μας ακολουθήσετε σε αυτήν μας την αναζήτηση.
Εμπειρίες, ερωτήσεις, μουσικές αλλά και καλεσμένοι που δεν θα βρείτε σε πάνελ και στούντιο θα είναι το περιβάλλον της εκπομπής η οποία ευελπιστούμε να γίνει και δική σας.

Η θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει :
Μετανάστες
Εθισμός (ουσιοεξάρτηση και μη ουσιοεξάρτηση)
Άτομα με Αναπηρία και ελληνική πραγματικότητα.
Κατάθλιψη Μανιοκατάθλιψη και συναίσθημα
Άστεγοι

Περιμένουμε τις δικές σας εμπειρίες και ερωτήματα στο

mail : grapsestoperithorio@gmail.com

Skype: grapse.sto.perithorio

Σας περιμένουμε.

http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=948 »

Η σειρά και το πλήθος των εκπομπών είναι ευμετάβλητες…

Τους Los Trobajadoros, θα τους ακούσουμε Κυριακές (εκτώς από σήμερα) 17:00 με 19:00, πρώτα ο άνθρωπος (και όχι ο θεός).

Για την σημερινή εκπομπή θα κάνω ενημέρωση για την ημερομηνία. 🙂 🙂

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Η εκπομπή που θα απολαμβάνατε στις 2 του Γενάρη, μεταφέρεται το Σαββατο 08/01/11.

Μαζί με την εκπομπή της Κυριακής 09/01/11, θα αποτελέσουν ένα (πρώτα ο «θεός») ενιαίο σύνολο, που θα αφορά τις εξαρτήσεις.

Εάν έχουμε με οποιονδήποτε τρόπο εμπειρία πάνω στα θέματα ουσιοεξάρτησης, αλλά και στις εξαρτήσεις εκτός ουσιών, οι Los Trobajadoros θα χαρούν να επικοινωνήσουμε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας.

Για την αναμετάδοσηDrAluca

Χαμογελάτε…

Shortlink:http://wp.me/p1pa1c-53E