Ο Δεκάλογος του Spin

Posted on 3 Ιανουαρίου, 2011 5:09 μμ από

58


Δεκάλογο έχουν  γράψει πολλοί…ο Θεοc , ο Κισλόφσκι αλλά και εσχάτως ο Τσόμσκυ( αν και πρόσφατα αντιλήφθηκα πως οι σιωνιστικοί ομόκεντροι κύκλοι διέσπειραν έναν ψεύτικο δεκάλογο για να μας κάνουν όλους όργανα της Νέας Τάξης) . Η αλήθεια είναι βέβαια πως , για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω εδώ, αυτοί οι δεκάλογοι είναι ξεπερασμένοι.  Οπότε  θεώρησα σωστό , ηθικό και νόμιμο να γράψω και εγώ έναν  ΔΕΝ φυσιολογικό δεκάλογο, ο οποίος θα πρέπει να μοιραστεί παντού για να προωθηθούν οι ανάγκες του ζεν/δεν  ανθρωπισμού αλλά και της πολυμορφικής δημιουργικότητας του είναι , ούτως ώστε να επιτύχουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στις δυνάμεις του καθωσπρεπισμού και του φαίνεσθαι .

1)      Δεν είναι φυσιολογικό  να δουλεύεις για 40 χρόνια, 5 μέρες την βδομάδα και για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Έχεις άλλα καλύτερα πράγματα να κάνεις άνθρωπε…

2)      Δεν είναι φυσιολογικό να περιμένεις να ζήσεις την ζωή σου όταν θα πάρεις σύνταξη. Εκτός του ότι παίζει να έχεις πεθάνει μέχρι τότε, το πιο φυσιολογικό είναι να μην πάρεις σύνταξη ποτέ.

3)      Δεν είναι φυσιολογικό να περιμένεις τις 10-20 μέρες των διακοπών για να αράξεις λίγο με τον εαυτό σου. O Bon Scott έλεγε πως “I know I ain’t doing much, doing nothing means a lot to me”

4)      Δεν είναι φυσιολογικό να πιστεύεις ότι η αυτορυθμιζόμενη  αγορά μπορεί να σου λύσει τα προβλήματα. Μην το παίρνεις κατάκαρδα, άλλοι πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη.

5)      Δεν είναι φυσιολογικό  να ζεις σε ορθογώνια κουτιά που τα λένε πολυκατοικίες. Εκτός του ότι αν γίνει σεισμός άντε να την γλιτώσει το ρετιρέ, οι ένοικοι έχουν αρχίσει να κλειδώνουν την κεντρική πόρτα/είσοδο/πύλη  από το απόγευμα για να αποτρέψουν τους ληστές.

6)      Δεν είναι φυσιολογικό  να υποδύεσαι καθημερινά δεκάδες ρόλους για να ανταπεξέλθεις στην “πραγματικότητα” της δουλειάς, του ελεύθερου χρόνου, της οικογένειας, της σχέσης κλπ. Για όνομα του Ozzy  θα διασπαστείς!

7)      Δεν είναι φυσιολογικό  να ασχολείσαι συνέχεια με την πάρτη σου. Ξεκόλλα! Δεν είσαι και τόσο σημαντικός. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και δεν συμβαίνουν όλα σε σένα.

8)      Δεν είναι φυσιολογικό  να είσαι συντηρητικός. . Φτιάχτηκες για να ρισκάρεις ( όχι ,όχι δεν εννοώ τα χαρτιά διάολε!!!) .

9)        Δεν είναι φυσιολογικό  να μην πιστεύεις στο δολοφονικό κουνέλι που φυλάει το άγιο δισκοπότηρο. Όλοι ξέρουμε πως υπάρχει και πως κόβει λαρύγγια για πλάκα…

10)  Δεν είναι φυσιολογικό  να περιμένεις από κάποιον άλλο να σου λύσει τα προβλήματα. Ξεκουνήσου γαμώ το φελέκι σου και χόρεψε το χορό των Βανδαλούπων.

 

Ο παραπάνω δεκάλογος είναι σοβαρός, πολύ σοβαρός και περιμένω από όλους σας να τον αντιμετωπίσετε με την δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα. Έχει ήδη εγκριθεί από τον Μωυσή , τον Βerry Gilliam ,  τον γέροντα Παϊcio και τους Atenistas ( το ένοπλο κομμάτι τους) .

 

 

Author/  Θεολόγος/Προπαγανδιστής  : Spin o Βάρβαρος

Shortlink  : http://wp.me/pPn6Y-54M

Credits/thx :  Στους απανταχού απογόνους του Hayk  και κυρίως σε αυτούς που αρέσκονται στις βουτιές

 

 

 

 

 

Posted in: Χιουμορ